Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz UberMutant #10417 üzenetére

    "nem fogsz tisztán látni, mert több az ismeretlen , mint az egyenlet a megoldáshoz."

    Hát igen. Most, elolvasva a Ferenci-cikket, én is így látom. :F Persze nem a pontos számokra voltam én kíváncsi, inkább nagyságrendekre, nemzetközi összehasonlításban. De inkább csak távolabb kerültem a tisztánlátásban. Látható a cikkből (is), hogy a pontos számokat mennyi minden torzíthatja, növelheti és csökkentheti.

    #10426Parci
    "egy országban, ahol naponta 300-350 ember hal meg jellemzően, majd covidban most már mióta csinálunk simán 2-300 halottakat, ott nincs kérdés..... látom a +60-80%-ot"

    Ez az egyik legmegbízhatatlanabb "számolási módszer". Hiszen nem tudható, hogy abból a "60-80%-ból mennyi halt volna meg covid nélkül is.

    #10422Z.É.T.
    "ha figyelmesen elolvassa csak ezt az egy szem linkelt Ferenci irást, már világosabbá válik, hogy az "O1G" és "mocskoslipcsi" szélsőségek egyformán fogalmatlanok a kérdésben"

    Hogy a szélsőségek mennyire fogalmatlanok, ahhoz nem kellett elolvasnom a Ferenci-cikket, tudtam anélkül is. :)

    Egyébként most lábadozok, talán már kijövök ebből a szarból, amit a család nagy része is elkapott. Apósom, anyósom még mindig kórházban, feleségem már jól van, sógornőm kórházban, sógorom jobban van. És nincs vége, sokáig lehetnek szövődmények, hiába érzem már jobban (nem jól!) magam. Alattomos egy rohadék betegség ez, és hosszú távú. Oltassátok magatokat, mindegy mivel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák