-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #39217 üzenetére
Kirántva én is gondolkodtam rajta, meg időnként szoktam kotyvasztani BMW paprikást (bele minden wackot), ilyenkor összesöprök mindent, amit találok, aztán összefőzöm, ilyenekbe szoktam rakni kolbászt, meg ilyesmiket is, majd valamit kitalálok, ezen nem aggódok.
A kutya-macska kaját illetően nekem is vannak tapasztalataim, mert ismerőseim dolgoztak ilyen gyárban, elmondásuk szerint szigorúan be vannak tartva a higigéniai szabályok, stb.
Mivel én is dolgoztam élelmiszeriparban, ott meg szartunk mindenre, innen gondolom, hogy a kutyakaja minőségibb.
A darálásról is vannak tapasztalataim, dolgoztam ilyen (kutter) gépekkel is (szerintem pont ilyen típus volt: [link] ), tudom, hogy mire képesek. A csonttá fagyott gyümölcsöt 2-3 kör alatt full fordulaton péppé darálja, és keverésre is használható, beleönteni a hozzávalókat, és gyakorlatilag krémesítve megkapjuk a végeredményt. Innen már abba 1-2 zselésítő meg stabilizátor, ami összetartja, aztán gondolom a párizsi is kb ennyiből készül.
A parizer alapanyagait illetően is vannak elképzeléseim, de ahogy a mondás tartja: addig jó, amíg nem tudom, hogy mi van benne...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest