Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz KROK640 #34890 üzenetére

A gazdaságpolitikából még kifelejtettem, hogy kell pár multicég, aminél összeszerelő munkásként dolgozhatunk, elvégre munkahely is kell.... :D

A háborús témába nem akarok belemenni, mert nagyon érzékeny téma, pláne itt a fórumon...egye fene, igazad van! ;]

Szóval, alapvetően mint háborút, természetesen elítélem a dolgot, és legjobban a civileket és a golyófogónak használt, elsőként bevetett "feláldozható" kisebbségeket, kiképzetlen katonákat sajnálom, előbbi nyilván ukrán oldalon van, de utóbbiból mindkét oldalon van bőven.
    Viszont az orosz indokok között ott van az is, ahogy az ukránok az orosz kisebbséggel bánnak (a NATO terjeszkedés mint ok, szerintem nettó baromság), és azt is meg kell jegyezni, hogy nem csak az oroszok kegyetlenkednek.
    Aztán ott van pl az is, ahogy az ukránok az ottani magyarokkal bánnak, (nyelvtörvény, stb,), de azért elvárják, hogy etessük a beözönlő menekülteket.
    Ugyancsak ott van az is, ahogy az adományként kapott élelmiszereket a boltokban pénzért árulják, stb, erre is van nem egy, nem kettő bizonyíték, stb.
    Meg úgy összességében Zelenszkij megnyilvánulásai (természetesen mindenki rohadjon meg, de azért küldjetek sok fegyót meg mindent is), közben meg már régen kimentette a pénzét az országból, stb...
    Ne is menjünk bele jobban, nem akarom magam kitiltatni, már tapasztaltam a háborús topikban még tavaly, hogy a józan ész itt már nem játszik, csak a polkorrekt démonizálás.

Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák