Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- TP-LINK routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz DJ WOKKY #27804 üzenetére
Szia!
Nem rémlik.
Mióta kisebb-nagyobb rendszerességgel járom a PH!-t, nem kellett újra regisztrálnom (azaz megmaradt a nevem), mert nem felejtettem el a jelszavamat. Nem úgy, mint amikor csak 2-3 évente néztem be.(#27808) oriic:
Rég jártam itt. Közben rájöttél már, mit csinál egy házigazda?
Nekem sincs róla tudomásom, hogy valamelyik előző életemben összefutottunk volna.
Megváltozott a fizimiskád. Komolyabbnak nézel ki. Remélem, a látszat csal. -
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #27802 üzenetére
Ebből a brigádból már nemigen jár ide senki. Apika néha benéz, illetve Archelf, ez évente 1-2 alkalmat jelent, a többiek lemorzsolódtak, vagyis mindenki.
Rajtam kívül természetesen, bár 1-2 -szer már én is lemorzsolódtam.
Új tagok jöttek azóta, velük tartjuk a frontot.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #27792 üzenetére
Velem is minden a régi, néhány apróság történt azért a röppke 8-10 év alatt, de ha mindent leírnék, el kéne hallgattatnom titeket.
Sztanozs szerintem Archelf volt régen, ha jól tévedek, ő csinálta annak idején a köpőlegyes scriptet, ha ugyancsak jól tévedek. Ha minderre emlékszel, akkor még nem ittad el teljesen az agyad.
Szerk.: így, hogy meg is fejtettem sztanozs feladványát, már szinte biztosan igazam van.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #20880 üzenetére
Mostanában nem tervezem, hogy újra regisztrálok, de ki tudja mi lesz még 100-150 év múlva...
Az ellene szóló érveimet nem ecsetelem, nem akarok senkit megbántani, lehülyézni, lebirkázni, le"magamutogatófeltűnésiviszketegállat"ozni, és az általános intelligenciára gyakorolt hatását sem akarom rossz és kritikus színben feltüntetni, és az adatkezelésüket sem akarnám tolvajnak, kiárusítónak nevezni, szóval inkább nem mondok semmit.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #20821 üzenetére
Ennyi infót? Mennyit, azt a pár hsz-t? Mi lett veled az elmúlt két évben?
Gratulálok a gyerkőchöz és az esküvőhöz is, az utolsó infóm rólad egyébként az volt, hogy akkor még éppen nem tudtátok a baba nemét, ehhez képest alig változott valami.Facebookon nem vagyok már fent, végleg kizártam az életemből elvi okok miatt, egyszerűen nem tekintem alternatívának, sőt semelyik közösségi oldalt, aki akar, anélkül is megtalál és fordítva, pont annyira, amennyire kell. Meghúztam egy vonalat, és kukáztam magam onnan, ennyi.
Én valóban nem változtam semmit, nem is szeretnék (miért is akarnék?), de azért velem is történt pár dolog, de a fórum azért megmaradt. Egyszerre nem írok többet, hogy fel tudd dolgozni.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #20799 üzenetére
Üdv újra itt, Testvér!
Azt hittem először, hogy a fórum hülyült meg, de aztán látom, hogy rosszabb...
Rég jártál erre, ~5000 hsz óta, ha jól számolom, remélem visszaolvastál, mert kikérdezzük.Igen, még nyomjuk az ipart, én a kezdetektől fogva csak egyszer tűntem el, de azóta itt esz a fene, Tibit egy ideje már nem láttuk, de elvileg még itt van valahol.
Apika visszatért, kovy29-et se láttuk egy ideje, aram01 eltűnt, kakasról sincs infó, Humát kivágták még régen, DJ WOKKY is eltűnt, ja nem, ő is visszatért , és vannak új tagjaink, customer114, T_chris, somogyib, a teljesség igénye nélkül a többi 100 tagot most nem említem, ha valakit kihagytam, akkor elnézést.Köszi a gratulációt, a topikgazda címet nemrég kaptam, még a szárnyaimat bontogatom (nem mintha itt olyan sok tennivaló lenne), igaz, én jelentkeztem, de ettől még megtiszteltetés.
Mi újság feléd?
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #15590 üzenetére
Én most egy kertészetben melózom (ez a fedősztori, tudod, hogy van ez... ), nyáron még mindenképpen, aztán ősszel, de még a tél előtt azt tervezem, hogy visszaköltözök Bp-re szerencsét próbálni, van egy-két lehetőség kilátásban.
Remélhetőleg ha visszaköltözöm, akkor egyenesbe jövök hamarosan, a mostani helyzet csak amolyan átmeneti túlélés, sajnos ebben a remek országban kevés jó lehetőség van.Up the Irons!
-
-
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #14230 üzenetére
Üdvözlet!
Bruce Dickinsont hoztam el személyesen...
Mi újság van feléd?Tibi: Tényleg jól birod, egyáltalán mi az, hogy "fél liter sör"? A sört darabra/korsóra mérjük, nem literre... Ráadásul még a litert is megfelezed... Ejj, inkább a drogokra szokj rá, szégyent hozol a rocker társadalomra...
Up the Irons!
-
Apika
addikt
válasz DJ WOKKY #14063 üzenetére
Ez már nem az első ilyen esetünk. Korábban szintén eláztattak minket a felettünk lakók. Most is azonnal fényképeztem mindent, nehogy azt találja ki a kárszakértő, hogy korábbról is van kárunk.
Ma már kint is volt. Felmérte a károkat. Én örültem volna, ha kapok 50.000.- forintot, de ő 98.000.- forintos kárt hozott ki. Tehát nem lehet rá egy rossz szavam sem.UPDATE: Már a számlámon is van a pénz!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ WOKKY #14063 üzenetére
Igen, 10-re hirdettem, aztán rá nemsokkal hívott is egy debreceni srác, hogy érdekelné. Telefonon 9-et beszéltünk, eljött, megnézte, talált egy-két kis hibát, aztán végül 8-ért elvitte. Jól jártunk mindketten.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ WOKKY #14026 üzenetére
Szia!
Nem tudom írtam-e vagy emlékszel-e még a Kenwood CD-lejátszóra, de elvitték 8k-ért nem sokkal miután meghirdettem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #13000 üzenetére
Szerintem is jól döntöttetek. Ha a munkásnak kell fizetni, az már eleve rosszul kezdődik...
Csapatostól mennétek, ugyanolyan munkakörbe?Előtte még lenne egy kis bevetés, egy kisebb osztaggal meg némi légi támogatással meglátogatnánk Tibit, ha még belefér.. ...
Semmi komoly, gyors akció, túszokat nem ejtünk, a világot megmentjük... Benne vagy? Eligazítás holnap.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #12873 üzenetére
Nem is hangzik rosszul! Sok sikert hozzá!
Cuccaitokra vigyázzatok és semmilyen iratot ne adjatok ki a kezetekből, de gondolom, nem kell téged félteni az ilyesmitől, hisz ha jól emlékszem, voltál egyenruhás, tudod kezelni az ilyesmit.
1400 euro az nagyon szép pénz, gondolom az ottani életszínvonalhoz nem számít soknak, de ha sikerül bőven félretenni belőle, itthon már jól fog jönni.
Egy kicsit irigyellek, szerintem én is hasonló lépést fogok tenni, már régóta játszadozom a gondolattal, itthon nincs jövőm, az biztos.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest