Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz DJ WOKKY #1946 üzenetére
Mer szépenkérted - érettlenségi emlékek:
Nálunk fizika volt a kötelezően választott választható tantárgy az egész évfolyamnak. Reál gimnáziumosat játszottunk vagy mifene. Mindenesetre a delikvensek nagy részének lövése nem volt a fizikához, így ketten csináltuk meg az összes feladatot a haverommal. A tanároknak is gyorsan leesett a dolog, így az első tanárcsere után már ők hordozták körbe a megoldásokat (még a többi csoportnak jutott, mert hagytunk a budiban egy-egy példányt). Igen jó átlag született.
Az egyetlen szépséghiba az volt, hogy az egyik feladatot mindketten ugyanúgy olvastuk félre (így mindketten ugyanazt a rossz megolodást szórtuk szét)... Ez elég blama volt - szóltunk is utána a tanárnak, hogy jó volna, ha azt a feladatot - akinél lehet - kivenné a csomagból
Magyarra nem emlékszem, meg angolra sem - de töriből tük hülye voltam, és szerencsére azt a tételt húztam, amit még a tanulás elején legjobban átnéztem (Római-Pun háborúk - B tételre már nem emlékszem).AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest