- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
Biztos hogy nem! Előfizetéses dolgokra csak revolut limit beállítással. (még próbára is) Sok kártyám van. Revolut, Wise, magyar és külföldi bankok. Minden adott tipusú költésre más és más. Ha valhol szivárgás lenne, megvan honnan. Tehát 100% hogy nem arról van szó, amiról írsz. + hogy PIN hiány miatt lett elutasítva.
-
őstag
Sziasztok!
Azt tudom ajánlani, hogy a fizikai és virtuális kártyák fizetési módjait a felhasználásnak megfelelően be kell állítani. Tehát, amire nincs szükség, azt tiltani kell. Valamint az online fizetőkártyákat használat után zárolni kell. Ezekkel a beállításokkal 0 közelébe lehet redukálni a meglepetéseket.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
TrollBalint
addikt
Csak ez a 10 AUD-os költség látszik? Annak idején, mondjuk az hagyományos bankkártya volt, jött értesítés, hogy 10 AUD-ot költöttem. És mint kiderült, előző nap volt egy 0-s (gondolom próba) terhelés. Amit szintén nem én indítottam és értesítést sem kaptam róla. (ez lehetett mondjuk limit beállítási gond is)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
K1nG HuNp
őstag
otp euros vallalkozoi szamlarol utalhatok wise lakossagi euro szamlara? vagy baj lesz mert nincs businessem?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
egyeni vallalkozo vagyok es "kp felvet" cimszo alatt utaltam ki eddig is mindig magamnak a forint lakossagira a penzt
otp euro vallalkozoi -> otp forint vallalkozoi -> otp forint lakossagi
es most akarnek otp euro vallalkozoi -> wise euro lakossagi(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Hovi
aktív tag
válasz TrollBalint #8008 üzenetére
Igen, csak ez az egy tranzakció volt. Közben írt a Wise is, hogy köszönik hogy jelentettem, és hogy igen ez csalás volt. Tiltották a kereskedőt. Sajnos bővebb infót nem osztottak meg.
-
-
Adalena
újonc
Paypal utalás Wise HUF számlára
Kb. 1 hónapja áll fenn az a problémám, hogy nem tudok a Paypal-ról a Wise számlámra levenni pénzt.
Előtte simán ment mindig, most a Paypal elutasítja 2 nap után, amikor megérkezne a pénz, és törlik is a bankszámlámat az accountom-ról.
Nem is lehet visszarakni csak úgy, a supporttal kell beszélni hozzá.
A Wise azt mondta legelőször hogy jelenleg nem megy náluk a Paypal technikai okok miatt, de már 2x is írtam nekik és továbbra is ugyanazt hajtogatják csak.
Ma írtam harmadjára..tényleg lassan már 1 hónapja megy ez a szenvedés.
Más is járt már így mostanában? -
TMhun
tag
Igen, kb. mindenkinél ez a helyzet.
Tippem szerint megszűnt ez a lehetőség, vagy jobb esetben tényleg csak egy elhúzódó technikai probléma van.
-
Oliverda
félisten
válasz #01110937 #8028 üzenetére
Mit számít, hogy nem magyar székhelyű "cég"? (egyébként pénzintézet)
"Ennyi erővel a Revo számlára is utalhatnának."
Ebből is látszik, hogy halvány fogalmad sincs arról, amit olykor beböfögsz ide."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
őstag
válasz Oliverda #8029 üzenetére
szerintem az lesz a gond amugy, hogy az unicredit ahol a paypal magyar számlát vezet, nem teljesíti az utalásokat
azért gondolom, mert nem látok semmi okot, amiért ez a paypalt érdekelné
KHB bank is csinálta egy időben hogy nem engedte az ügyfeleit wise-ra utalni, nem tudom csinálják-e mégcryptot minden termékemért elfogadom
-
fecus
őstag
Az Unicredit utal Wise-ra. Legalábbis magánember számlájáról, oda-vissza.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Oliverda
félisten
Ha ennyire kritikus probléma, akkor hivatalos panaszt kell tenni mindkét érintett félnél. Találgatással nem fog kiderülni az ok, illetve vélhetően nem is fog megoldódni a hiba.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Krethx
aktív tag
Nem tudom kiket érint a probléma (gondolom keveseket) de leírom.
Barion Payments-et használom KP. befizetésre és onnan kiutalom a Wise-ra. Pénteken CIB Bankban utaltattam pénzt a Barion "számlámra". Közben jött frissítés a Barion-ra. (6.0.0 - 6.0.2) Ezek után már be sem tudtam lépni. Töröltem az App-ot és az sem hozott megoldást. Email cím beírás után visszadobott újra az Email cím beíráshoz. Akkor gondoltam Web-es felületen belépek és visszaváltom a pénzt. Ott meg a következő fogadott:
Válasszak hitelesítési módot. Egy mód van rá ami csak a telefon. Így belekerültem egy ördögi körbe és sehogy nem tudok belépni. A pénz meg ott van.
Írtam az ügyfélszolgálatnak és kaptam is választ. Remélem meg is oldják mimnél hamarabb.[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
törölt tag
válasz Oliverda #8029 üzenetére
Tudomásom szerint csak magyar számlára utalnak. Nem adhatsz meg más bankszámlát sem, hiába van neked személyesen. Legalábbis régebben így volt.
Ebből is látszik, hogy halvány fogalmad sincs arról, amit olykor beböfögsz ide.
Forint számla az is. Ha csak forintot fogadnak el. Mert pl euróst, vagy mást biztosan nem, hiába van. Tudom, hogy Nemzetközi a Revo számla, a Wise, meg nem. De mindkettő megfelel a forint kitételnek és mindkettő határonátnyúló szolgáltató.Ha kifogadást akarnak keresni Paypalnál, akkor találnak.
[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
A problémát megoldották. Eddig minden rendben.
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
gab1ka
senior tag
Sziasztok, a témaösszefoglalóban csak wise díjakat látok. Még nincs itt accountom, most szeretnék nyitni. A kérdésem annyi volna, hogy itt is elérhető e valamilyen meghívó affil rendszer friss regisztrálóknak (mint a Revolutnál pl), illetve ha igen akkor esetleg van e több féle?
Köszönöm! -
Gardaai
senior tag
150.000 Ft fee-free transfer ajánlat van. Tehát 150.000 Ft-ig ingyen váltasz, nem számol fel díjat a Wise. Másról nem tudok.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
A wise app nem küld felugró értesítést, így nem tudok online fizetést engedélyeztetni.
Az app minden engedélyt megkap, eddig működött.
Már újra is telepítettem, de semmi. Másnak működik, vagy mi lehet a gondja?[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Nem váltottál eszközt, vagy állítottad át másra a kétfaktoros hitelesítést? Nemrég volt erről szó, újra át kell állítani az adott eszközön, hogy az legyen a jóváhagyó/2FA eszköz.
A wise app nem küld felugró értesítést, így nem tudok online fizetést engedélyeztetni.
Amíg nem működik kérhetsz SMS-t. -
Krethx
aktív tag
Egy kis kiegészítés a Barion-hoz.
Eddig a feltöltést utalással egy közös Barion-os CIB-es számlaszámra keltet utalni és megadni a közleményben az azonosítót. Most már ez megváltozott az új verzióval együtt. CIB-es névre szoló számlaszámot kapunk. Értesíthetek volna legalább. Még jó hogy megnéztem.
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok,
ilyen volt már máskor is: [link]?
"Ideiglenesen szüneteltettük az új vállalkozások regisztrálását. Regisztrálj a várólistára."
Ha volt, akkor meddig tartott a stop?
Köszi.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
aktív tag
válasz Stylewars_kp #8049 üzenetére
Tudtommal nem, de ha volt is, akkor sem adna semmilyen támpontot. Az egész EUban szünetel átmenetileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest