Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuZo
tag
Sziasztok!
jelenleg a routeremen egy DD-WRT v24-SP2 (06/12/10) build 1459 fut. tökéletesen műxik, de az "access restrictions" alatt beállított tiltások nem mindig működnek, így gondolkodom a frissítésen. ha felrakom a legújabbat és előtte csinálok egy backup-ot, akkor az új installáció után visszaállíthatóak a beállításaim az nvrambak.bin-ből? vagy mindent újra bele kell kalapáljak? nincsenek további csomagok telepítve....
-
-
KuZo
tag
válasz vargalex #2394 üzenetére
Na igen, ezen a képen úgy néz ki, hogy egyszerűen hozzáadhatóak a szavak. A kérdés az, hogy tényleg ilyen egyszerű-e, illetve, hogy a már felrakott DD-WRT verzióra miként lehet felküzdeni ezt. Sokkal jobb lenne, ha DD-WRT-ben fejlesztenének (egyszerűsítenének) a dolgon.
-
KuZo
tag
válasz Speeedfire #1815 üzenetére
Felraktam DD-WRT verziót a routerre, de az "Access Restrictions" elég bután működik. A policy résznél egy csoportra (jelen esetben IP tartományra) csak 9 darab website és 9darab keyword adható meg. Nekem meg van vagy 40-50 szavam, amire szűrnék. Így kénytelen voltam 6 külön policy-t létrehozni, ami viszont igen hektikusan működik/nem működik. Az Open WRT verzióban ez másképp van esetleg? A Tomato-ban elég volt bedobni egy txt listát a szavakkal és gyönyörűen működik. Egyszerű, de nagyszerű..
-
KuZo
tag
válasz Speeedfire #1815 üzenetére
Köszi!
Egy WRT54G volt előtte egy tomato-val. Létezik ehhez is olyan FW, amit egyszerűen fel lehet rakni buherálás nélkül?
Mármint a "Firmware Update" menüpontnál pl. -
KuZo
tag
Vettem egy ilyen routert és a következő problémába ütköztem, amire nem találtam megoldást, bár végigkerestem a topikot:
Szeretnék IP cím, illetve Mac cím szerinti szűrést beállítani elsősorban bizonyos szavakra. Az "Access Control" részen a "Target setting"-nél viszont egyszerre 4 lehetőséget enged, pedig nekem legalább 50-60 oldalt és szót kéne tiltanom. Van valami megoldás erre?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Xbox One
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- League of Legends
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fényképen a Poco F7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest