- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
5-6 éve használok egy TP-Link TL-WR1043N/ND v1 típusú routert, amin vargalex féle v1.02.1 (trunk, r29492) / LuCI Trunk (trunk+svn8076), 2.6.39.4 firmware-t használok, idáig nagy-nagy megelégedéssel.
Az utóbbi hónapokban viszont sajnos azt játssza a router, hogy se lan-ról, se wifiről nem működik a P910ND nyomtató szolgáltatás, kiküldésre kerül a nyomtatandó anyag, de nyomtatás nem történik.
A router újraindítása után aztán a következő nyomtatás mindig sikeres lesz, akár lan, akár wifiről érkezik a kérés. Aztán megint nem nyomtat másnap pl.
Viszont további gond: ha újraindítom a routert, akkor most már mindig úgy indul el, hogy nincsen wifi! Ilyenkor lan-on keresztül be kell lépnem és engedélyeznem kell a wifi-t, utána, a következő újraindításig jó!!
Tapasztalt már ilyet valaki? Mi lehet a gond?
Köszönöm.
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
wr1043ND V2 routert hozott a Jézuska. Ahogy olvastam Vargalex féle OpenWrt már vagy még (?) nincs a V2-re.
Valaki össze tudná foglalni, hogy v2 esetében érdemes-e áttérni másik firmware-re vagy sem?
Mit tudnak az alternative firmware-k, amit a gyári nem?És mit ajánlanátok, mit érdemes használni? Suste?
Köszi.
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Talán nem annyira OFF (1043ND-t okosítgatnám...:
dyndns címet szeretnék regisztrálni, mindenki állítja,hogy ingyenes, nem kellmegadni hozzá semmit. Én viszont csak olyant találtam,hogy a 30napos ingyenes verzióhoz is meg kell adni a bankkártya számot, aztán ha 30 nap előtt felmondom, akkor nem vonnak semmit, ha nem 20$... Valaki csinált ingyenes dyndns-t mostanság? Vagy csak én vagyok ekkora láma?Köszönöm!
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Vargalex féle 1.02.1 firmware-ben Luci-ban a wifi mac szűrésnél nem tudok egynél több mac címet hozzáadni a mac-listához..... Nincs gomb, amivel újabbat lehetne hozzáadni. Csak én vagyok béna vagy másnak sem megy.
Lucira itt nem lehet magyarítást valahonnan letölteni?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest