Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zollover
csendes tag
Nagyon korrekt a gyári 3 dB-s antenna. Szerintem csak akkor gondolkozz a cserén, ha valami nyűg van vele.
A 3xMIMO pedig csak akkor hatékony, ha egyformák az antennák. Általában azon segít, hogy a környezetében ne alakulhassanak ki reflexiókból adódó holt terek. Ilyen esetekben egy antennára jellemzó a probléma, de a másik kettő jobb helyzetben van, és jó jelet ad/vesz.
A legszebb megoldás úgy nézne ki, hogy az antennák távolságát növeled, vagyis pl a két szélsőt talpas antennára cseréled (TL-ANT2405C), a középsőt pedig közvetlenül teszed fel (TL-ANT2405CL), ezzel növelve a "2 jó a 3-ból" működés valószínűségét.[zollover]
-
-
-
nimfas
addikt
3 napja megy a torrent szolgáltatás.... nem indult újra a router. Én indítottam újra, mert a wincsit lehúztam és vmiért még nem klappol az automata visszacsatolás, remélem Alex segít a bajon :-D
A max asszem olyan 15-18 db torrent volt. 300 Mb-tól (sorozat rész) 4-8 GB-osig (MKV video)
Mondom csak a wifi baszakodik, a gép kábelen van rákötve azzal semmi baj, ha megy a letöltés maxxal akkor sem... (13-14 Mbit...) felfelé kemény 100 Kbyte-al megy, ennyit tud kb a szutyok ADSL-em :-)
-
nimfas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest