Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz kispal1980 #10191 üzenetére
Most kipróbáltam otthon és ha az auto mount-ot kikapcsolod, akkor istenért sem lehet fel mount-ni - na jó nem olvastam annyira utána. De nem megy csak úgy..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Én nem értem, tök ugyan az a router, én a DD-WRT v24-sp2 (02/17/11) std - build 16214 verziót használom és megy.. igaz az auto mount bekavar, mert össze vissza csatolja fel.
Amúgy nem lehet a sebességre, hogy a pendrive a hibás?Nálam 2-3M körül van a sebesség.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
vargalex
Topikgazda
Ennyi szenvedés alatt azért már jó néhány routerre fel lehetett volna tolni az OpenWrt-t teljes funkcionalitással (transmission, samba, vsftpd, stb.).
Alex
-
MODERÁTOR
Szerintem ne kapkodd el... Nem jó feleslegesen flash-elgetni a routert, nehogy aztán egyszer rossz vége legyen! Célszerű lenne előbb egy "közvélemény kutatást" csinálni itt a topikban, hogy ki használ DD-WRT PenDrive-val, milyen sebességgel, és végül, melyik verziót...?! Illetve neked nincs lehetőséged külső HDD-vel kipróbálni?
(Mondjuk ez hülye kérdés, ha lenne, gondolom már megtetted volna!)
Különben a factory-to-ddwrt.bin-t SSH-n keresztül tudod feltenni, a tl-wr1043nd-webflash.bin-t pedig a webes felületen...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború - kizárólag ukrán pártiaknak!
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Microsoft Excel topic
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest