-
IT café
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
woodworm #3496 üzenetére
De.
Kihagytam a sample és a többi lényegtelen cuccot.Ezt jó tudni, köszönöm, akkor legközelebb nem hagyok ki semmit.
Vagy amúgy nem probléma?suste: alapvetően a mediaplayerben egy n-es mini pci wifi adapter van, amire csak egy fix antenna van csatlakoztatva.
Mivel nincs itthon ilyen csatlakozós antennám, ezért a kindle olvasó antennáját kötöttem rá (az úgyis éppen szét volt szedve más szerelés miatt), és úgy próbáltam.
Bd25 ment rendesen (most úgysem megy töltés, csak seedelés), viszont nagyobb filmek már akadoztak, szóval remélhetőleg egy normális antennával már menni fog minden.
Rendeltem egy ilyen antennát, amihez már eleve dupla csatlakozó van, meg tesztelés céljából egy ilyen sima csatlakozót.Amúgy is jobb, hogy a routert arrébb raktam, mert a macska mindig rajta feküdt, ott meg ahol most van nem fog tudni ráfeküdni.
Amúgy az 1 méteres elmozgatás 3 órányi átkábelezésembe került a fix kábelrendezés miatt.Viszont azt vettem észre, hogy a transmission mindig meghasal, ha új torrentet adok hozzá, ilyenkor leállítom és vissza, aztán megy rendesen.
Ez mitől lehet?
Talán attól, hogy az előre lefoglalást teljesre állítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest