Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen routert?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Linux kezdőknek
-
IT café
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
Most vettem egy BE230-as Wi-Fi 7-es routert, de nem csatlakozik a PPPoE. Négy év óta kifogástalanul megy egy AX20-as, ugyanúgy van beállítva, de ez nem megy, Connecting... állapotban marad. Digi, gigabites FFTH. Legújabb firmware (1.0.3) feltéve. Sikerült-e valakinek ezzel a típussal csatlakozni?
-
Cassi
őstag
Néhány napja lecseréltem az Archer C7-emet (OpenWRT-vel) egy AX20-ra. Internet: Digi 1Gb. Desktop és mobil simán megy, IPv6 is működik. Viszont Ps4 Pro-ról nem sikerül csatlakoznom (a C7-tel ment gond nélkül). Azt tudom, hogy a PS4 nem tud WPA2+AES-t (más néven CCMP), ezért az alapértelmezett "WPA2/WPA3-Personal" helyett "WPA/WPA2-Personal"-lal próbálkozom "TKIP/AES" alopcióval. De így sem megy, listázáskor megjelenik az SSID, de a csatlakozás nem sikerül. Nagyjából minden az alapértelmezésen van hagyva DHCP-ben stb. Van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M715q Tiny AMD Ryzen 5 Pro 2400GE/8GB/256GB NVMe SSD/VEGA11/Win10 eladó
- ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO
- Xbox 360 Ps4 Playstation 4 Eredeti Vezetéknélküli Kontroller
- új LG 43" 108 cm és 55" 160 cm NanoCell smart led tv 43és55NANO763QA UHD 4K 118.000 Ft és 150.000 Ft
- Huawei Band B0 aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest