Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
TL-WR1043ND router USB 2.0-án keresztül kommunikál egy 1TB-os WD vinyóval. Ugye a HDD-t eltudom érni ugyanazon az IP-n mint a routert és ezen tárolom a backup fájlokat. A gond az, hogy a vinyóra bődületesen lassan másolnak a gépek, kb. 3 MB/s hiába a TP-Link gigabites switch meg a 100Mb-es háló kártyák. Nem lehetne valahogy gyorsítani a folyamaton? A gépeken Win 7 64bit fut.
Firmware: 3.13.15 Build 140319 Rel.41339n
Hardware: WR1043ND v1 00000000[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
válasz Intruder2k5 #3047 üzenetére
Azt nem tudom de most már wifin keresztül be tudok lépni a 192.168.1.100-on a felületre !
köszönöm még egyszer! -
MODERÁTOR
-
G-Bali
senior tag
válasz Intruder2k5 #3045 üzenetére
Igen!
Tulajdonképp működik és úgy hogy szerettem volna ,csak annyira felidegesített hogy nem tudok sehogy kapcsolódni a admin felülethez hogy szétbas..zott az ideg..
Csak azért kelletem kíváncsi mert ha költözünk lassan akkor lehet még egyszer meg kell csinálnom majd és tudja mi volt a baj.....,de max írok ide ha baj lenne,nem de.... -
MODERÁTOR
-
-
tibz03
őstag
Szívesen. Én nem tudom sajnos, hogy mi lehetett a gond, nem vagyok szaki. Elvileg WiFi-ről is be tudsz lépni, nem feltétlenül kell kábel.
Amúgy most hirtelen az jutott eszembe, hogy esetleg ütközött a két router IP címe. Arra figyelj, hogy ne legyen azonos az IP-jük.
Abból kiindulva, hogy nekem itthon ugyanez a felállás van, csak nekem a 841D WiFi jelét erősíti egy ASUS router, és emlékszem, amikor a beállítást végeztem, akkor volt valami ilyesmi, hogy az egyik router kezelőfelületét nem értem el, mert véletlenül ugyanazt az IP-t adtam mindkettőnek.
[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
Én éppen most tettem fel az én WR841N-emre (V9) egy costum firmware-t az itt írt hibajelenség miatt (mellesleg nagyon úgy fest, hogy meg is oldódott a probléma ). Ahogy olvasgattam, azt írták, hogy a felhasználói felületet külön kell rá feltenni, de ahhoz meg csak olyan leírást találtam, ahol Linux-on mutatták be a menetét, úgyhogy én egy Barrier Braker fw-t tettem fel, mert az tartalmazza a GUI-t is.
-
G-Bali
senior tag
válasz Intruder2k5 #3033 üzenetére
Szia !
Itthon vagyok de valamiért nem tudok belépni a admin felületre ,kábellel se úgy hogy 192.168.1.1 és 192.168.1.100 de semmi, mit csinálok rosszul?win 8.1
[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
válasz Intruder2k5 #3033 üzenetére
Köszönöm ezt már csak holnap fogom kipróbálni, de remélem sikerül
Nagyon hálás vagyok az eddigiért is! Holnap fojt.köv -
MODERÁTOR
-
G-Bali
senior tag
válasz Intruder2k5 #3031 üzenetére
Igen így siker! kész a általad linket kép alapján beállítottam ,(elöször nem világított a WLAN led de a beállítás után már igen ,de nem látom a wifit) és hogy ez után mit kell csináljak hogy a Asus wifi-jét fogja és továbbítja a tp-linkról a készülékekre ?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
G-Bali
senior tag
válasz Intruder2k5 #3029 üzenetére
Leszedetem de nem csinál semmit amikor rányomok hogy upgrade
-
MODERÁTOR
gargoyle_1.8.1-ar71xx-generic-tl-wr841nd-v5-squashfs-factory.bin
1. letöltöd
2. a routernek nyomsz egy reset-et, áram alatt 10mp-ig
3. admin felültre belépsz, firmware upgrade menüben flasheled az fw-t
4. belépéshez a jelszó: password[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
válasz Intruder2k5 #3027 üzenetére
Köszönöm,s ennek a feltelepítési mente hogy történik?
Illetve nem tudom pontosan melyik fájlt kell letölteni ,:-/
(841nd Ver:5.x ,de most a legfrissebbet töltötttem fel)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
G-Bali
senior tag
válasz Intruder2k5 #3025 üzenetére
Mivel egy másik fórumba javasolták errea problémára a cfw kell akkor tud valaki segíteni? Mert a tp-link itt kell Megkérdeztem másik asus - t majd ott hogy hogy lehet beállítani....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
http://www.tp-link.de/support/download/?model=TL-WR841ND&version=v5
http://www.tp-link.com/en/download/TL-WR841ND_V5.html
vagy pedig használsz custom firmware-t a gyári helyett. -
G-Bali
senior tag
Érdeklődnék hogy egy régi tp-wr841nd ver:5.3 routerrem van de a honlapon csak
-v1
V7, 8, 9, 10, 11 van akkor nekem Mr nincs Frissítésem erre a routerre? -
Csabi1984
addikt
válasz Intruder2k5 #3022 üzenetére
Köszönöm. A legfrissebb van rajta a v1 arra nem jön újabb sajnos.
-
MODERÁTOR
-
Csabi1984
addikt
válasz Intruder2k5 #3020 üzenetére
nekem még a V1-van!
-
MODERÁTOR
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Fent van a 1043ND routeremen a DDWRT, miként tudom visszarakni a gyári firmwert?
-
Csabi1984
addikt
válasz Intruder2k5 #3016 üzenetére
Igazából igen ez a kérdésem Másik meg az,hogy létezhet hogy mivel gyengébb a routerem azért produkál anomáliát?
-
MODERÁTOR
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Valakinek van WR1043ND v2-v3 tipusú készüléke? Nekem még a v1 verzió van és ugye emeltettük a UPC sebességet 120Mbit-ről 240Mbit-re és azóta gyengélkedik a Routerem. Amit adott szolgáltató Technicolor 7200-as készülék azt átraktam Bridge módba mert ha azt használnám Routernek a wifi sebesség még gyatrább lenne!
Megjegyzés: DD-WRT fut a Tp-link routeremen!
[ Szerkesztve ]
-
-
Kalos7
tag
Honnan tudom letölteni TP-Link TL-WN722N windows 10-re?
Újra raktam a gépet és nem találok drivert. -
tibz03
őstag
Igen, a legfrissebb van rajta. Azon, amit az albérletben használtam, kipróbáltam több firmware-t is, semmit sem változott a helyzet. Kipróbálom ezen is, hogy downgradelem, annyit éppen megér...
Amúgy hihetetlen, hogy az egekbe magasztalják ezt a routert, én meg kettővel is szívok...
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Van egy WR-841N routerem. 20 MBit-es netet oszt meg, nem lehet mondani, hogy le lenne terhelve, 1 LAN és 1-2 WiFi eszköz kapcsolódik rá. Kb. 3 hónapos, és az elmúlt kb. 1 hónapban a következő hibajelenséget produkálja: a weboldalak nem töltődnek be vele rendesen, csak félig-meddig (képek nem jelennek meg, vagy semmi, és frissíteni kell a böngészőben párszor, mire úgy-ahogy megjelenik a weboldal). Ez igaz a router kezelőfelületére is, az is vagy megjelenik rendesen, vagy nem. Természetesen router nélkül - közvetlenül a modemre kapcsolódva - nincs gond, tehát tuti, hogy a routerrel van valami. Továbbá ha kikapcsolom a routert, és "pihen" egy kicsit (mondjuk 1-2 órát), aztán újra használatba veszem, akkor pár óráig megint gond nélkül működik, aztán újra előjönnek a fenti hibajelenségek.
Érdekesség, hogy vagy 2 éve albérletbe is egy ugyanilyen routert vettem (teljesen más helyszín, más netszolgáltató stb.), és ugyanezt produkálta, de aztán gondolván, hogy biztos csak egyedi hiba lehetett, itthonra is ilyet vettem most. Akkor is írtam itt a problémámról, megoldás nem született.
Van bárkinek ötlete?
-
Headless
őstag
válasz Spenike #3005 üzenetére
Inkább a te gépedben keresném a hibát, ezért mondtam, hogy másik gép/oprendszerrel próbáld meg elérni, esetleg csinálhatsz egy factory resetet, ha már bent vagy a routerben. De itt szerintem, vagy a kábel/hálózati kártya, vagy félre van állítva windowsban.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
Spenike
tag
válasz Headless #3002 üzenetére
Még valami mindig nem kerek!
Meg csináltam mindent úgy a hogy leírtad szerintem nálam valahol máshol lehet akkor a gond.
ha csak a routert dugom össze és ugye próbálnék belépni és konfigurálni a routert nyitok 1 böngészöt és nem tölti be az oldalt akár tplinlogin.net akár 192.168.0.1 írok beHa modemmel is össze kötöm detto ...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest