- LibreOffice topik
- MESH PC csatlakozás
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Windows 11
- Java programozás
- Mozilla Firefox
- Google Chrome
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok most lettem egy 2019-es Corolla ts 1.8 Hybrid büszke tulaja pár alap karbantartással kapcsolatos kérdésem lenne. Nem garanciás ezért valami Vác és környékén keresnék olyan szak szervízt akik nap mint nap ilyenekkel foglalkoznak és egy fékfolyadék cserét becsületesen géppel cserélik ABS kockát is légtelenítve, Meg bármi más alkatrész cseréjében is jártas
Olaj és olajszűrőből mi az ajánlot és honnan érdemes beszerezni?
Gyertyából is csak a gyárit szabad vagy van értelmes utángyártott belőle?
Hybrid akkumulátor szűrőt nem találtam hozzá azt milyen gyakran érdemes cserélni és szintén milyet? Azt tudom hogy rendszeresen érdemes takarítani.Köszönöm előre is ha tudtok ezekbe tanácsot adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest