- LibreOffice topik
- MESH PC csatlakozás
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Windows 11
- Java programozás
- Mozilla Firefox
- Google Chrome
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Srácok, nálam a Toyota CE elásta magát.
Ugye a story annyi, hogy b*szik megérkezni a rendelt autó. Július végétől 2 hét, majd augusztus vége, legkésőbb szeptember, majd miután My Toyota oldalon írtam a chat-en hogy szeretnék valami kézzelfogható infót kapni azt írták írjak a Toyota CE-nek e-mailt. Írtam szeptember végén, ígéret: Október 7-én érkezik a kocsi.
Nem érkezett. Telefon a márkakereskedésbe. Nem tudják, biztos visszahívták, megsürgetik, jelentkezni fognak. 1 hét alatt nem sikerült, amíg nem volt meg a szerződés addig tudtak hívni, azóta egyszer sem hívtak, hogy mi a helyzet. Írok a Toyota CE-nek, hogy azért ez így nagyon nincs rendben.
Mit kapok válaszként?
A márkakereskedéssel kötöttünk szerződést, ők nem látnak bele, nem rájuk tartozik (ezt az importőr írja...) majd megadták a kamion rendszámát, ami hamarosan indulni fog a központi raktárból az autóval.
Kértek e-mailben értékelést, meg is köszöntem nekik a nagyon hasznos információt 1-1 1 csillagos értékeléssel.Hú, elég nyögvenyelősen indul ez a Toyotás storynk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LibreOffice topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- MESH PC csatlakozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest