Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Hajtóműolaj (váltóolaj) cserén volt valaki mostanság szakszervizben? Menyit fizetett? Jelentkeztem rá, mivel nem tudom mikor volt cserélve utoljára (ha volt), viszont azt a fülest kaptam, hogy mivel az nem része a 4+ programnak, így azt nagyon drágán csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- EVGA 750 BQ 750W
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest