Hirdetés
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Még egy kis szösszenet a lengéscsillapítóimmal kapcsolatban.
Augusztus elején voltam 75 000-es szervizen és ott kiderült hogy a hátsók cserések lesznek, a bal első 80%-os a jobb első pedig 55%-os volt ha jól rémlik.
Mivel drága lett volna ott ezért én rendeltem külön Monroe helyett Sachs-ot és belerakattam egy szerelővel.
Na most azért lehet olvasni olyat hogy zsír új lengéscsillapító és rossz volt, ezért nem hagyott nyugodni a gondolat és elmentem egy független szervizbe hogy fékpadon mérjék meg hogy mi a helyzet az újakkal.
Szerencsére minden rendben van velük, egyik 82%-os másik 83%-os.
Viszont ami miatt írok az most jön. Ott az elsőre 69% illetve 73%-ot írt ki nekik a gép, közben pedig a márkaszerviz 80% illetve 55%-ot mondott.Most komolyan 2 fékpad között ilyen nagy eltérések lehetnek? Kicsit hihetetlen is volt számomra hogy egy lassan 4 éves kocsinál 80%-os lenne a bal első ami szinte egy újnak felel meg. Illetve hogy ilyen nagy eltérés lenne a 2 első között hogy 80% meg 55%-osak.
A 69% meg 73% már kicsit közelebb áll a valósághoz szerintem.iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest