- LibreOffice topik
- MESH PC csatlakozás
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Windows 11
- Java programozás
- Mozilla Firefox
- Google Chrome
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
rob210 #10525 üzenetére
magától megszűnt a probléma, egy független japán autókkal foglalkozó szerelőt is megkérdeztem. Hülyén hangzik, de be kellett tanulnia a rendszernek, mivel a saru levétele miatt alaphelyzetbe állt, be kellett koszolódnia - azt hiszem - az üresjárati szabályozó szelepnek.
#10526No.01: ahogy akkor is írtam, én csak találgatni tudok, mivel nem vagyok autószerelő és nem is értek az autókhoz, a szerelőmben azért bízok, ördöglakatot eddig még nem tett az autóra, de nem kifejezetten Toyotára specializálódott ez tény.
Ha a találgatások miatt keletkező rengeteg fejfájással állítom szembe, teljesen racionálisnak tartom átutazni az országot, ha valóban egy patika szervit és tökéletes szakértelem fogad.
Így a kérdés, azért egy backupnak, Gy-M-S megyében tud valaki Toyota szakértőt? Pm-ben is jöhet.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest