Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fromdtod

csendes tag

válasz emitter #10 üzenetére

Azért az ne felejtsd el, hogy vannak emberek, meg vannak informatikusok. Az emberek általában a következő dolgokat csinálják: szaladgálnak virágos réten, felszálnak reggel a buszra, megírnak egy email-t, összevesznek a főnökkel, pancsolnak a gyerekkel a medencében. Ők leszarják, teljesen jogosan, hogy linux-cal rohangásznak a réten ,vagy windows-zal. Ők egyszerűen írni akarnak egy levelet a fiúknak a dél-dakotai egyetemre, meg meg akarják írni a művtöri szakdolgozatukat, meg megakarják mutatni a nagyinak a digitális kamerával készített fényképeket. Ezért nem birkák, hanem normálisak.
    Az informatikusoknak, akik szintén pancsolnak, meg összevesznek, meg minden, azért van egy olyan dolguk, hogy olyan környezetet készítsenek, a nem informatikusok számára, hogy azok a levélírás során ne arra figyeljenek, hogy milyen unicode vagy ennemtudommiap_cs van a nemtudommin, hanem hogy mennyire szeretik a lányukat dél-dakotában. (vagy fiúkat).

(hogy írják ezt fiújukat, vagy fiúkat, ha az ővékéről van szó???)

[Szerkesztve]

törölt tag

válasz emitter #10 üzenetére

oké, egye fene, birkák az emberek :) de azt akkor sem értem hogy például miért akkora probléma winről linuxra átállni? én ugyan nem vagyok linux guru, szóval bocs ha hülyeséget mondok, de szvsz a linux (és a rajta futó alkalmazások, pl openoffice) eléggé hasonló a winhez, nem? Mindenhol van wizard, csak a nextet kell nyomni, tök ugyanaz a téma. egyszer láttam openofficet, és első blikkre azt hittem ''rendes'' office...

Új hozzászólás Aktív témák