Új hozzászólás Aktív témák
-
fromdtod
csendes tag
Azért az ne felejtsd el, hogy vannak emberek, meg vannak informatikusok. Az emberek általában a következő dolgokat csinálják: szaladgálnak virágos réten, felszálnak reggel a buszra, megírnak egy email-t, összevesznek a főnökkel, pancsolnak a gyerekkel a medencében. Ők leszarják, teljesen jogosan, hogy linux-cal rohangásznak a réten ,vagy windows-zal. Ők egyszerűen írni akarnak egy levelet a fiúknak a dél-dakotai egyetemre, meg meg akarják írni a művtöri szakdolgozatukat, meg megakarják mutatni a nagyinak a digitális kamerával készített fényképeket. Ezért nem birkák, hanem normálisak.
Az informatikusoknak, akik szintén pancsolnak, meg összevesznek, meg minden, azért van egy olyan dolguk, hogy olyan környezetet készítsenek, a nem informatikusok számára, hogy azok a levélírás során ne arra figyeljenek, hogy milyen unicode vagy ennemtudommiap_cs van a nemtudommin, hanem hogy mennyire szeretik a lányukat dél-dakotában. (vagy fiúkat).
(hogy írják ezt fiújukat, vagy fiúkat, ha az ővékéről van szó???)
[Szerkesztve] -
törölt tag
oké, egye fene, birkák az emberek
de azt akkor sem értem hogy például miért akkora probléma winről linuxra átállni? én ugyan nem vagyok linux guru, szóval bocs ha hülyeséget mondok, de szvsz a linux (és a rajta futó alkalmazások, pl openoffice) eléggé hasonló a winhez, nem? Mindenhol van wizard, csak a nextet kell nyomni, tök ugyanaz a téma. egyszer láttam openofficet, és első blikkre azt hittem ''rendes'' office...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Társasjáték topic
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest