Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
A Paderborn és a VfB Stuttgart is az "életéért" küzd az utolsó körben. Jobb formában a vendégek vannak, akik 6 pontot gyűjtöttek az elmúlt két fordulóban, míg a hazaiak két vereséggel hangoltak a mindent eldöntő csatára. Számít?
Hát ja... maximum a 16. osztályozós helyet érhetnék el egy győzelemmel, feltéve, ha a Hambi nem nyer otthon, mert akkor mehetnek a bundáskettőbe...
Stuttinak viszont egy vereség osztályozót jelent, vagy rosszabb esetben kiesést is (szintén Hambi győzelem esetén), sőt egy X is osztályozás, de győzelemmel bent maradhat, a Hangover - Freibi cicaharctól függetlenül, ugyanis ha ott X-elnek, mindkettőt előzi, ha meg egyik kikap, akkor azt előzi meg és marad bent...MTK ha nyer, egy pontnyira rámegy a ződsasokra, de ha egy pontot szerez csak, akkor is már biztos, utolérhetetlen harmadik és EL-es...
MTK 1X - 1,26
Stutti X2 - 1,32
Hertha X2 - 1,76[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
jpm
senior tag
Mai tippek F1-re.
3.edzés: Rosberg 2,35
időmérő:
Hulkenberg bejut a Q3-ba 5x (eleinte a vmelyik mclarent akartam de 2 körüli pénzért rohadtul nem éri meg).
Bottas-kimi 1,75V -
nagyúr
válasz Digestive #115290 üzenetére
Nyugodt vagyok mint egy eperszem.
Jártam ma kúton tettem egy 5-öst, kettő el is ment annak rendje és módja szerint.
Különösebben nem izgat, mert tettem egy 5-ös lottót 4 mezővel, a bőröndbe már bekészítettem a legszükségesebb dolgokat szóval páááá....Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
C0d3r
addikt
És bejött a Carpi - Catania X 1,67-ért. Napi tuti volt.
Statisztikát elnézve, azzal a 3 és 5 kemény kapura lövéssel (0 találattal), mennyire lehetett izgi a meccs? Játszottak egyáltalán, vagy félidőnél inkább leültek a fűbe piknikezni? -
Digestive
veterán
válasz South Velen #115289 üzenetére
Tényleg b+!
Akkor Shkiz0 megnyugodhat! -
szab.tam
nagyúr
válasz Atti1112 #115285 üzenetére
"Segítsetek , ha tudtok ! Köszi ! "
ezt csak most olvastam.
szép aláírás.
ezek után?
miben b+????szerk:
hogy a 11-es kötésből jöjjön a 12. is????**
**(#115287) ZetorGumi
vizuális típus vagyok:
ezt a kormolást kihagynám....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
yogibear
addikt
Ja és Hertha 1 pontért fog küzdeni a Hoffinál, mert az neki pont jó akkor már nem eshet ki semmiképp..
Akkor lenne 36 pontja, a Hambi már nem érhetné utol (max 35), a Pader sem (max 34), a Stuttival lehet pontegál (36), de a Hangover és a Freibi egymással meccsel, ha ott D, mindkettő Dárdaiék mögött maradna (35-35), amelyik veszít az megint csak (34)...
Azaz egy D-vel max a 15. helyig csúszhatnának vissza, de ott pontelőnnyel...
Szóval D vagy X2 a Hertha...Dortinak sem ártana nyernie, mert még felférhet a 6, helyre, de a 7. hely az kell, ha a Wolfi nyeri a kupát, akkor a 7. is mehet ELezni... mert a Wolfi BLes lesz...
[ Szerkesztve ]
-
-
Atti1112
aktív tag
Ez megnyugtató a szemnek Illetve a porszem a gépezetben az első meccs.... de hátha fordítanak....
A második meccs is fixnek néz ki, csak az a fránya első, pedig sokkal többet támadnak és lőnek, de hiába Szurkoljatok, hogy legyen fordítás és akkor +6000-el zárok (nék) ma este[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
-
szab.tam
nagyúr
belemásztatok a holnapi spanyolba?
3-5. és 16-19. helyeken lévő csapatok helyzete igen trükkös.nagyon oda kell figyelmi.
most látom:Amennyiben 2 vagy több csapat azonos pontszámmal végez a szezon végén, a következő szabály rangsorol:
1. Egymás elleni eredmény
2. Gólkülönbség
3. Lőtt gólok számakezdhetem újra a számolást...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz Atti1112 #115272 üzenetére
fölösleges törniük magukat, mindenkinek mindegy ezen a meccsen, nem lehetnének elsők, csak ha jobb a gólarányuk (ahhoz meg kéne lőniük kb 10 gólt)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vwpolopg
őstag
válasz Atti1112 #115272 üzenetére
Most elkezdtem nézni, folyamatosan támadnak, de a lényeg valahogy mindig kimarad.... viszont nem hagyják a Penafielt gólt lőni, felrúgják őket, kicselezik, minden módon igyekeznek gátolni a góljukat... na most ez vagy egy k*rvajó színjáték és az utolsó 10 percben engednek be egy gólt, vagy tényleg nem akarják eladni a meccset és ennyire rosszul megy a játék...
-
vwpolopg
őstag
Porto meccsét nem nézi valaki? Igyekeznek eladni 34-es oddsért?
-
zolee5016
őstag
franc 2 x nélkül...ilyen vótmá?
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
intézzetek már nekem egy brest vagy/és nancy fordítást...
-
vwpolopg
őstag
Tökélyre fejlesztettem a Shkizo effektust Kiválogattam 6 tuti bundameccset mára, csupa V az olasz és a francia másodosztályból, mindegyiken a hazai csapat vezet Így kell ezt
-
SidCorky
őstag
Még délelőtt megraktam 1K-val a Bologna meccset X2-re, még jöhet? Stat alapján a gól óta nem nagyon erőltették meg magukat. Benne lehet egy ht/ft 1/2 vagy 1/x?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Digestive
veterán
Nekem a Graafschap mellé a Dundalk és az Eindhoven kellene, de ránéztem a statisztikára és harmatgyenge mindegyik! Ahogy látom többen rakták itt a fórumon is őket. Csoportos imába kezdhetünk...
-
adrian94
őstag
Szép volt Debrecen
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Digestive
veterán
Na Laval rohadj meg! Végülis ez jobban fizet nekik, mint a D...
Na bazz, már 0:3
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Na Eurojackpot-on jött egy 3+0 találat.
5+2 jobban tetszett volna. -
yogibear
addikt
Na már kuka is, Niort csak nem akarta az igazat...
Török meg szőr egy 1/2-t mert miért ne...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Atti1112 #115251 üzenetére
Tök felesleges, jó nekik a ziksz is... meg a 4. hely, mert az is EL-t ér:
Vidi BL Fradi EL kupagyőztes jogán, MTK EL és a Fradi kupagyőzelme miatt a konda is EL...
mögötte meg sem a Paks, sem a Dózsa ha bármelyik is előzne a tabellán, nem indulhatna ELben, mert eltiltottak/nem kaptak licencet...
Ráadásul ilyen hidegben a sztálinvárosi agyonázott libalegelőn nem sok kedvük lehet focizgatni...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na lementem csak raktam egy full peres vakot, be se írom mert 2 millió felet jöhet A lényeg 2 bukszát is vettem, kuka, 1 puttó az is kuka...:/
A másik egy pali a sorban húzatta a már múlt héten feladott lottóit, egyiken nagy nyeremény volt, kérdeztem milyen lottó, mondta 5-ös. Azaz 1,35 milla, mivel az csak 4-es lehet. Nem tudtam sajnáljam e hogy 1 szám és 4,4 milliárdot nyer, bár a 4-es is elég király. Na meg ez érdekes hogy hány millió szelvényt adtak fel, és csak 80 4-es volt, és az egyiket pont láttam.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz janos1988 #115245 üzenetére
Mára ilyen ment duplázósnak:
Horn - Liefering Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,15 Nyitott
LASK Linz - Wacker Innsbruck Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,25 Nyitott
Mjöndalen - Molde Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,15 Nyitott
Gaz Metan Medias - Concordia Chiajna Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,35 NyertesEnnél jobban nem foglalkozok a focival a következő szezonig. Ha ezzel most nyerni fogok, nézek holnapra kosarat.
-
janos1988
addikt
-
zolee5016
őstag
Mjöndalen - Molde 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 3,15 Nyitott
Zawisza Bydgoszcz - Gornik Leczna (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Hazai és több 3,75 Nyitott2015.05.22.17:08 251/261 6-os kötés 666 Ft 666 Ft 0 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Dunaújváros - Debrecen 1X2 Debrecen 1,85 Nyitott
Mjöndalen - Molde 1X2 Molde 1,65 Nyitott
Petrolul Ploiesti - Dinamo Bukarest 1X2 Petrolul Ploiesti 1,90 Nyitott
Cittadella - Perugia 1X2 Perugia 4,20 Nyitott
Cork City - Shamrock Rovers 1X2 Shamrock Rovers 3,10 Nyitott
Venlo - NAC Breda 1X2 NAC Breda 2,25 Nyitott2015.05.22.17:07 250/260 5-ös kötés 666 Ft 666 Ft 0 Ft
Horn - Liefering 1X2 Liefering 2,95 Nyitott
Petrolul Ploiesti - Dinamo Bukarest 1X2 Petrolul Ploiesti 1,90 Nyitott2015.05.22.17:05 249/259 3-as kötés 666 Ft 666 Ft 0 Ft
Valenciennes - Ajaccio GFC 1X2 Ajaccio GFC 3,40 Nyitott
Cork City - Shamrock Rovers 1X2 Shamrock Rovers 3,10 Nyitott2015.05.22.16:56 248/258 5-ös kötés 1 111 Ft 1 111 Ft 0 Ft
Horn - Liefering 1X2 Horn 2,00 Nyitott
Petrolul Ploiesti - Dinamo Bukarest 1X2 Petrolul Ploiesti 1,90 Nyitott
Cittadella - Perugia 1X2 Perugia 4,20 Nyitott2015.05.22.16:51 247/256 6-os kötés 222 Ft 222 Ft 0 Ft
De Graafschap - Go Ahead Eagles 1X2 Döntetlen 3,30 Nyitott
Zawisza Bydgoszcz - Gornik Leczna 1X2 Döntetlen 3,20 Nyitott
Csákvár - Balmazújváros 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott
Pescara - Livorno 1X2 Döntetlen 3,10 Nyitott
Le Havre - Auxerre 1X2 Döntetlen 3,25 Nyitott
St. Patrick's - Dundalk 1X2 Döntetlen 3,00 NyitottHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
yogibear
addikt
Na mégis lőttem két félkamit:
Niort - Laval
Dijon - Nancy
Bologna - Lanciano
Pescara - Livorno
mind D -> 170,19 oddsNiort - Laval
Bologna - Lanciano
Pescara - Livorno
Latina - Modena
mind CS 0:0 -> 9289,06 oddsIde a Dijont szántam, de az 8,25 odds és így nagyobb lenne mint 10k az össz odds. Így marad a Latina, ami csak 7,25
Hadd szóljon.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
adrian94
őstag
Nekem a Debrecen + Eidhoven X2 ment mára
-
stefyY
őstag
Ment egy ilyen papíron:
Austria Lustenau - St. Pölten X + Latina - Modena X + Bohemians = ~8.9661 x 500 forint = 4485 forint.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
válasz skeli #115236 üzenetére
"lebeszélt"? Aztán mitől is lenne lebeszélt D, még ha D is lesz?
A D csak a Latrinának jó... a Modenának akkor is osztályoznia kell a kiesés elkerüléséért...
Sőt, ha a Citta és az Entella nyer, akkor még visszacsúszhat a 20. helyre és egyenesen kieshet...
Modena D -> 47 pont, Entella V -> 49 pont, Citta H -> 47 pont...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
skeli
tag
Szakad az eső, nem volt kedvem szétázni így pron ment egy ilyen egy kis apróért...
Dijon - Nancy 1X2 Döntetlen 3,05 Nyitott
Clermont - Brest 1X2 Döntetlen 3,05 Nyitott
Volendam - FC Eindhoven 1X2 FC Eindhoven 2,15 Nyitott
St. Patrick's - Dundalk 1X2 Dundalk 2,20 Nyitott
Latina - Modena 1X2 Döntetlen 2,65 NyitottA vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Digestive
veterán
A Qrva papíros mixen megint nem volt a Cherno More! 3,80x és 15 perc után, már 2 góllal vezet.
-
4850 oc
aktív tag
Mai....
St.Pölten-D
Ffrosinone
Auxerre-D
Laval-D
Derry City-D700ft---->378k
Debrecen
Cracovia
Eindhoven
Cork City
Dundalk3k---->100k
-
alázógyík
addikt
Óriási megérzésem támadt :
Mjöndalen - Molde 1X2 Mjöndalen 4,30 Nyitott
Crotone - Entella 1X2 Crotone 2,10 Nyitott -
C0d3r
addikt
Valaki nagyon tuti szagot érez.
[link]
Pedig az a Barca nagyon necces szvsz.Bolondja...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
neten az is meg szokott lenni 2,00, még akkor is, ha a végeredmény X alacsonyabb a szokottnál, legalábbis szerintem, nem néztem utána az félidő X oddsának
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolee5016
őstag
-
pohár
félisten
lehet, hogy félidőkkel jobban jártál volna, mondjuk az esélye ugyanannyi azoknak is...
-
skeli
tag
A kettő közül szerintetek melyikre mehetne inkább a ház-vese-asszony kombó?
062 Volendam - FC Eindhoven V 2.20
094 St. Patrick's - Dundalk V 2.20A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Chereiose
addikt
B-L-A-C-K hètvègère nem teszel valamit?
[ Szerkesztve ]
-
hotdogos
újonc
Mára ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Francia 2 meglepi tippek?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
jpm
senior tag
Mára egy ilyen vakot tervezek:
2-5k között.Ajaccio - Arles 3.35D
Le Havre - Auxerre 2.90DLe Havre - Auxerre 2.90D
Niort - Laval 3.20DNiort - Laval 3.20D
Clermont - Brest 2.80DClermont - Brest 2.80D
Dijon - Nancy 2.80DDijon - Nancy 2.80D
Creteil - Tours 2.90DCreteil - Tours 2.90D
Orleans - Sochaux 3.25DOrleans - Sochaux 3.25D
Valenciennes - Ajaccio GFC 2.95D -
Digestive
veterán
Olasz B
Vicenza - Frosinone V 5,45Mindegyiknek biztos a helyezése. Se le, se fel. Viszont a vendégek jobb formában vannak, jobbak az eredményeik. Most nem kell ht/ft fordítósat, meg sok góllal kikapósat bundázni, csak simán meg kell nyerni a meccset 5 feletti oddsért. Én biztosan bepróbálom.
Akkor nem csak én szemezek az olasz bundás bandával...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Carpi - Catania D 1,67
Csak mert a Carpi már bajnok,a Cataniának meg kellene az 1 pont a bent maradáshoz?
Carpi belexarhat, az tény, de a Catania vereséggel is maradhat.Ternana - Varese H 1,45 és hazai biztos maradó, bár 1 ponttal is jó az esélye...
De ami a legszebb:Bologna - Lanciano H 1,25, D 5,75 V 11,00
Vendégnek ugye tökmindegy se fel se le, de a Bolognának is tökmindegy, hogy 3. vagy legrosszabb esetben 6. lesz, akkor is osztályoz a 3. feljutó helyért...
Ilyen oddsért a helyükben tuti minimum leikszelnék, de akár ki is kapnék...
Bologna hazai: 8-9-3, Lanciano idegenben 2-12-6... egy laza 0:0 is sokat hozna a konyhára mindkettőnek.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
akooos
veterán
Mai 4-es:
Debrecen
Molde
Ajaccio
FC Eindhoven
~9X -
akooos
veterán
válasz szab.tam #115195 üzenetére
Szoktam jönni sírni akkor is ha 8 megy el
De jogos, itt az 54-es végű is, de ezen 3 ment el, nem 1 vagy 2, nem fért be a sorbaRemélem nem 100 méteres a kép, telefonról így sikerült
Tegnap egy darab 4-es kötésem volt, amit be is írtam előre, abból az Anderlecht vitte el.
Éjjelre nem mertem rakni, pedig a Guarani Asuncion megint lehozott egy 3-as oddsot. Ma francia 2 és 3, végre lehet bundázgatni -
zolee5016
őstag
válasz lecsokolbi #115206 üzenetére
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
lecsokolbi
aktív tag
Megszakadt a nyeretlénségi sorozat Végre!
Betis plusz Vitesse win ment egy ezressel.#yogibear
Mikor letettem magam este még vezetett a Zwolle. Mondtam is ah ezek nem olyan 1/2-s fajták nem e?![ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #115204 üzenetére
Felesleges, már alig van 2/1...
de ősszel majd lehet tolni H (vagy D, vagy V) plusz GG-t, 6-ot kombiban, az 4k feletti odds....
és sűrűbben jön, mint a 2/1 vagy az 1/x...
egy sűrű szombaton vagy vasárnap 20 ilyen szelvény 2k össz tét, ha egy bejön, 400k...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #115202 üzenetére
htft 1/x, 2/x - 10 feletti oddsok... ha már pénzkidobás.
2/1-ek már nem nagyon lesznek, majd csak ősszel lesz újra számottevő darabszámban...
amik egész éves bajnokságok tavasztól őszig, finn, norvég, ilyenek, ott nem sok van valamiért...
de 1/2 2/1-et komplett bajnokságra játszod, minden fordulóra, akkor ha el is találod, még jöhet is párszor:
francia2-ben 37 forduló alatt 3 dupla és egy tripla volt...:
12/2, 14/3, 23/2, 34/2[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #115201 üzenetére
lejárt a 15 perc....
így újra elküldöm az egészt, nem bírom követni, mit javítottam...uhh, b+....
azt nem is néztem, hogy mennyi jöhetett volna.
ijjjjjj!****
(#115197) stefyY
bankom, bankom, mondd meg nékem,
hol a legkisebb odds a vidéken....***
***(#115199) yogibear
nagytudású ht/ft
hétvégére szeretnék összeállítani egy 2/13 szelót kizárólag 10+ szorzójú, ht/ft-kből.
ötet jöhetne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EAFC 25
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...