-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Fitzgerald #25563 üzenetére
Hol találom az event logot ?
Csak egy hibaüzit kapok ,hogy összeomlott és kész : [ilyet] -
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #25561 üzenetére
Ja mégsem, csak amikor túlterhelt vagy, akkor csak a közeli mód működik.
#25562 abridabri
Event logot csekkoltad?
-
veterán
válasz Fitzgerald #25561 üzenetére
Nekem továbbra sem megy a játék, átvezető animáció néma ; amint elindulna utána a game , egyből kidob asztalra. DX11 /12 -ben is.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz Fitzgerald #25439 üzenetére
Húú anno én is végigtoltam egyszer,na most is elkezdtem elölről...most a Báró felesége után kellene Velenbe kutakodni,de elakadtam,nem mutat semmi célt,mit kell tennem,néztem,hogy valami könyvet kellene elolvasni de azt se találom,ha jól mondom?
Nézem yt-n ott minden is van..
A FOV mode is jó volna..
....
#25431dannyl köszi ez müxik..de csak táblákig ami nem sok van még...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fitzgerald #14635 üzenetére
Nagyjából egy véleményen vagyunk a két játékkal kapcsolatban, csak más szavakkal fogalmaztuk meg.
A lore tekintetében ugyanakkor nem értünk egyet, a Witcheré messze nincs olyan részletesen kidolgozva, elég összevetni a két timelinet, vagy a rendelkezésre álló könyvtárakat. Eleve a Witchernél 500-700 éves történelemről beszélünk az emberi faj megérkezésétől a Kontinensekre, a játékok történéseiig; a TES-nél ez ~7000 év, de ha a Dawn érát nem számoljuk, akkor is közel 5000. Egyébként ezzel nincs is gond, nem vesz le semmit a hangulatból a kidolgozatlanabb háttér, de ettől még nem lesz részletes - vallások, hitek, eredetmondák, háborúk, politikai erővonalak változása, hódítások, faji háborúk az évszázadok alatt, stb. ez mind csak néhány hanyag sorral oda van vetve, de nincs kidolgozva. De még egyszer hangsúlyozom, ezek nem elengedhetetlen feltételei egy játéknak, pláne, hogy nem saját világon alapul, hanem egy regénysorozatot dolgoz fel.
Természetesen minden lehetséges írást elolvastam a játékban, köztük a néhány soros "könyveket" is. Gondolhatod, ha a játék hatására megvettem, és elolvastam az összes Vaják-regényt, akkor a játékban sem hagytam olvasatlanul semmit.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz Fitzgerald #14609 üzenetére
Ja hát nincs nagy konkurencia, Bioware, Bethesda befuccsoltak, GTA meg más tészta.
-
Lenry
Topikgazda
válasz Fitzgerald #13125 üzenetére
áh dehogy. 150 óra kb.
én ~320 óránál jártam az NG+ végére, ekkora ugyebár kétszer végigjátszottam mindent, elolvastam mindent, megvolt minden recept, minden páncélszett, minden küldetés, stb.
volt még pár kérdőjel Skellige körül, meg az első végigjátszásomkor még nem jelent meg a Blood and Wine, így értelemszerűen az csak egyszer van benne.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
jonnyjoker01
veterán
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #10966 üzenetére
Igen, az a bajom hogy el kell engedni az ugráshoz a vágtát. Utána tudsz tovább futni de összességében jóval lassabb volt haladni lóval mint billentyün.
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #10964 üzenetére
Az, hogy a vágta gombja meg a B mellett van, nem RT LT vagy bármi más. Viszont nem emlékszem át lehet e állítgatni mert az nyilván megoldja, de nem csak ez volt a problémám a controlerrel, pl harc közbe bill+egérrel nagyon gyorsan használom a különböző jelek kombinációit, ezt controlerrel nem lehet olyan gyorsan csinálni, nyilván lehet így is harcolni mert lelassul az idő de billentyűzettel meg egérrel jóval dinamikusabb a harc, ami nekem jobban bejön.
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #10962 üzenetére
Megértem ha controllerrel kezdesz el játszani és nem tünik fel a dolog, én 140 órát játszottam a játékkal billentyün, ennyi idő után alap volt nálam a gyorsvágta közben az akadályok átugrása, de controlleren nem lehet sajnos kivitelezni. Annyira zavart, hogy hamar vissza is tértem billentyüre.
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #10960 üzenetére
Egér+billentyüvel nehezebben megy a lovaglás? :S Controlleren próbáltam a lovaglást, gyakorlatilag gyors vágta közbe fizikailag lehetetlen ugrani, mig ez "alap" nálam billentyüzeten. Nincs a billentyübe semmi nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
zegi_norbi
tag
válasz Fitzgerald #9813 üzenetére
Mikor Geralt elmeséli az egészet B.B.-nek,
akkor a Tükör mester zenéje szól közben. Ez is egyértelművé teszi, hogy ő volt Meg a házban talált leírás egyikében szó van egy tükörárusról is. [ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
Dogengar
aktív tag
válasz Fitzgerald #9813 üzenetére
Igen, az átok is úgy működött, hogy eltörte a kanalat, amit a HoS-ban is csinált. -
Rony949
őstag
válasz Fitzgerald #9768 üzenetére
Innen tudhattál volna, de most nagyon úgy tűnik hogy a BaW paklik kifogytak. Nekem még pont sikerült egyet rendelnem, lehet hogy pont az utolsó volt. Bocs.
-
Fitzgerald
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Fitzgerald #9671 üzenetére
nekem az apró kis kikacsintások, popkult utalások, előző játékokra visszautalások tetszettek a legjobban.
eddigi legnagyobb gag az volt nálam, mikor a kikötői bordélyban az egyik szajha mesélte Geraltnak hogy mekkora divat a Witcher-"szerepjáték", és a végén a kuncsaft kártyát kér a szajhától [ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Fitzgerald #9541 üzenetére
most az előbb meg tök rendesen futott nem értem
veletek volt olyan hogy mintha nem kaptátok volna meg a rewardot?
az egyik ilyen eset a térkép legtetején lévő bandita központnál volt,úgy láttam kaptam egy kard diagramot, de nem találtam a craft listában.
a másik eset annál a mellékküldinél volt amikorki kell békíteni a civakodó szellem-házaspárt. a nő útbaigazított a gwent kártyákhoz, meg is találtam a dobozt, de mintha nem kaptam volna egy új kártyát se steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Rony949
őstag
válasz Fitzgerald #9541 üzenetére
Plusz, lehet hogy ezt azóta már javították, de mintha lett volna egy olyan bug is, ami azt eredményezi hogy nem menti el rendesen a grafikai beállításokat. Tehát, te hiába látod a menüben hogy 'high', valójában az 'ultrára' van beállítva és csak manuálisan tudod beállítani, a dokumentumok mappájában.
Mondom, lehet ezt már javították, de nem egy helyen olvastam ezt.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Fitzgerald #9531 üzenetére
na de 1.12 alatt nem éreztem ilyen lassulásokat, az a fura
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
brumi1024
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Fitzgerald #9460 üzenetére
nekem magától nem kezdte szedni, rá kellett nyomnom az extráknál. remélem felmegy így is. nálam csak 7,5 gigát ír.
-
laceszgamer
addikt
válasz Fitzgerald #9460 üzenetére
Steam még nem.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Rony949
őstag
válasz Fitzgerald #9432 üzenetére
És még konkrétabban hogy működik ez az upscaling? Csak is a tőled alacsonyabb szintűeket skálázza fel, vagy a tőled erősebbeket is lehúzza a te szintedre?
(#9440) FireKeeper: Nekem a kedvencem az, mikor hívom Roach-ot és van mersze megjelenni sörény nélkül. Nagyon ronda így, szerencsére nem sokszor csinálja ezt, de elégszer ahhoz, hogy felidegesítsen. Hülye Roach!
[ Szerkesztve ]
-
1m1s
tag
válasz Fitzgerald #9432 üzenetére
Na ez tényleg jó cucc, be is kapcsolom.
-
1m1s
tag
válasz Fitzgerald #9427 üzenetére
Pontosan mit takar ez az upscaling dolog?
-
laceszgamer
addikt
válasz Fitzgerald #9423 üzenetére
Steamen nálam csak 2,5GB jön most.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dendytv
senior tag
válasz Fitzgerald #9341 üzenetére
Köszi
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz Fitzgerald #9339 üzenetére
Majd később a banditáktól lehet lesz falvakat foglalni ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
alratar
addikt
válasz Fitzgerald #9237 üzenetére
Ha jól tudom van.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
addikt
válasz Fitzgerald #9245 üzenetére
Mérgezett vipera acél, és ha ügyes vagy akkor meglesz az ezüst is (vagy fordítva, a lényeg hogy az egyik el van dugva).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Xeper
csendes tag
válasz Fitzgerald #9221 üzenetére
Tudom, hogy így szokott lenni, ezért tűnt fel, hogy mikor ki akartam maxolni a sebzést, akkor szinte alig változtatott pl a heavy cuccokhoz való semleges skill, ekkor kezdtem alaposabban tesztelni, és így jöttem rá a cselre. Az eredményeimre rákeresve kijöttek hasonló topicok a hivatalos fórumon, de az emberek többsége nem jut ilyen vad dzsungelig, nem túl terjengősek ezek a témák
-
Xeper
csendes tag
válasz Fitzgerald #9168 üzenetére
Az esély az egy valószínűségi %, a sebzés pedig egy arány mutató. Az effektív sebzés így néz ki valószínűségekkel az adott példán:
15% kritikus esély, 100% kritikus bónusz sebzés, 100 fegyver alapsebzés, 205 bónusz sebzés innen-onnan --> 305 alap sebzés 85% eséllyel, (305+100) sebzés 15% eséllyel.Képletben:
0,85*305 + 0,15*(305+100) = 305+0,15*100 = 320Tehát ebben az esetben a 100% kritikus sebzés kb 5% extra sebzést eredményez, ezért már egy 106 sebzésű szimpla kard kiválthatja az extra tápolt 100 sebzésű medve kardot.
-
Xeper
csendes tag
válasz Fitzgerald #9163 üzenetére
A witcherben nem úgy megy a crit, remélem tudod. Mindennek az alapja a fegyver alapsebzése. Minden csak additív bónuszt ad, tehát ha van egy 100 átlagsebzésű kardod, erre a 60+60+60% (3 vörös mutagén a megfelelő skillel), 25% skill, valamint 15% eséllyel 100% kritikust csapsz, akkor összesen csak 100+60+60+60+25=305 a sebzés, ami 15% eséllyel +100-at sebez, tehát a karakterlapon 320 fog szerepelni. Nem pontosan, mert a fegyver sebzése alapján számol, de át van számolva csapás/másodperc alapján DPS-re, a karakterlapon már ez szerepel. Tehát egy tápolt Geralt esetén többet ér a magasabb sebzésű fegyver minden kritikus bónusznál.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Fitzgerald #9163 üzenetére
ha a kovácsoknál kapható felkiáltójeles térképeket megveszed, azok indítanak küldit az adott witcher gear-hez. a guide-ok csak segédletnek vannak, illetve azoknak az olcsójánosoknak, akik azt a pár koronát is sajnálják a térképekre
szerk1 bár most így jobban belegondolva, lehet a küldi is guide-nak számít, elvégre is elmondja, nagyjából hol keresd őket
szerk2 az olajok mellett az italok receptjeit is érdemes mindig beszerezni, főleg mivel néhány esetben igen jó bónuszokat adnak legmagasabb szinten. kedvencem az Arany Oriolé mérgezős szörnyek ellen, ami gyakorlatilag egy ingyen Fecske, ha sokat mérgez, ráadásul hosszabb ideig is tart.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Fitzgerald #9161 üzenetére
ejnye, hát lootolsz te rendesen? tudom ez sok munkának hangzik, ami nem feltétlenül jelent jót egy játékban, de ha szépen kiszeded a kérdőjeleket, több pénzed lesz mint amit el tudsz költeni. én lecraftoltam az összes witcher setet, meg néhány extra cuccot is, kimaxoltam a runewright-ot, és még így is maradt egy rahedli pénzem. pedig semmi exploitot nem használtam ki csak a kérdőjeleket szedtem, contractokat csináltam, gwenteztem, küldiztem, néha eladtam pár cuccot ami szörnyekből esett. a critical dmg pedig nem mindenható, én inkább választok egy kardot 300 sebzéssel és 0 crittel mint egyet 200 sebzéssel és 50% crittel (sebzés mindig üt, crit nem). de ha critet akarsz ott a medve szet kardja az ad azt is és van 20-as szinttől egész 34-ig, 39-en meg jöhet a vipera.
-
Xeper
csendes tag
válasz Fitzgerald #9155 üzenetére
Azé' 50% bónusz sebzés, -25% sebződés nem kevés (még ha ez a saját értelmezésű 50% is). Mivel csata közben is fel lehet kenni (érdekes elképzelni, de a kalandozást csak ilyen formában nem hátráltatja), szerintem megéri azt az 5 másodpercet.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #9106 üzenetére
Na jó ez annyira megviselte a kis lelkemet, hogy már a Zoloftot kezdtem keresni mindenhol. Nem hagyhattam annyiban. Még jó hogy volt egy mentésem, pont mielőtt bemegyünk az Avallac'h laborjába. Abban a questben 2 olyan döntést is hozol, ami eldöntheti Ciri sorsát.
Ha valami, akkor ez kb. az egyetlen olyan dolog, ami nem nyerte el a tetszésemet ebben a játékban.
Ezt a nyilvánvalóan a Mass Effectre hajazó mechanizmust picit jobban kidolgozhatták volna szerintem, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás a részemről.
Az meg hogy a háborút ki nyeri engem nem igazán izgatott. A rossz meg a rosszabb.
Geralt pedig - mint tudjuk - inkább nem választ, ha két rossz közül kell választania.
Radovidnek legalább annyira illett volna az anyja magzatvizébe fulladnia, ahogy Emhyrnek.
Illetve nem, Emhyrnek csak Ciri születése után illett volna belefulladnia.
Számomra meg ugyanakkora élmény az északiakat aprítani, mint Nilfgaardot.
Úgyhogy happy ending lett végül, kézi levezetéssel.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Fitzgerald #9087 üzenetére
én könnyebbnek éreztem jóval, DM-on.
-
S1M0N
senior tag
válasz Fitzgerald #8965 üzenetére
A Skellige pakli a játékon belül lesz, legalábbis elvileg, a dobozoshoz meg Észak+Nilfgard.
-
Anubris
őstag
válasz Fitzgerald #8965 üzenetére
Hát nem tudom, a korábbi képek alapján nekem úgy tűnt a gyűjtői kiadással megegyező Észak+Nilfgard lesz benne.
-
Dzsolo
senior tag
válasz Fitzgerald #7516 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, nekem valamiért az Xbox-os kontrollerrel szimpatikusabb.
-
CHaooSS
őstag
válasz Fitzgerald #7471 üzenetére
Felszerelés/Játékos statisztika
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
sheep
addikt
válasz Fitzgerald #6215 üzenetére
Én ezzel azért vitatkoznék, mert az első részt vagy 5x végignyomtam, a másodikat is vagy 3x, és egyiknél sem volt problémám az irányítással. Sőt, az első rész harcrendszere tetszik talán a legjobban, persze eléggé faék egyszerűségű a 3. részhez képest. Nyilván azt már nem lehet tovább vinni egy ilyen játékba.
Számomra a 3. rész irányítása a legbonyolultabb, de igazából nem gáz csak meg kell tanulni.
Most már nagyon élvezem, de ehhez sok infót össze kellett szednem.
A harmadik résznek mikor nekiálltam szinte mást sem csináltam csak a fórumokat bújtam mert annyi mindent nem értettem.@genndy:
a Gwynthez nekem is FireKeeper leírása segített innen a fórumról, gyakorlatilag az alapján tanultam meg játszani. És most már értem is mit csinálok
[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston Fury Beast DDR5 6000CL30 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux Mint
- További aktív témák...
Állásajánlatok