-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
New game + -t kezdtem el , és elég jó lett Végre lehet fejlődni újból
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Frod
addikt
Kilépsz menübe, és ott valamelyik beállításnál megtalálható a nehézségi szint állítása.
Eleinte a 3.-on kezdtem játszani, de már kb level 10 környékén feltoltam Death March-ra, mert egyre kevésbé volt kihívás (a legeleje is csak azért az, mert ugye nincs jó felszerelésed, meg főleg pénzed) és azóta egyedül annál a vámpírnál Triss küldije alatt kellett visszavennem megint a 3-ra. Túl tápos volt neki a health regenerationDo you see the white shadow?
-
Mike
veterán
Fagyott már ki valakinek? Nekem most konkrétan kilépett az asztalra
és mindig ugyanottamikor a királyt megyünk meggyilkolni a híd alatt, és szétcsapkodom az ellenfeleket, gondolom ott jönnie kellene valamilyen animációnak -
BaLee
addikt
Kipróbáltam a New Game+-t úgy, hogy fullos macska gearrel kezdtem újra 35ös szinten, már a kezdés utáni 4-5 ghoul is megizzasztott kicsit, de a griff az két-három ütésből levert. Pedig restart előtt minden 2 ütés volt. Így van újra kihívás...
Jah death march fokozaton persze.[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Sziasztok nekem a játék GOGos verziója van meg és lenne egy olyan problémám hogyhiába állítok mindent maxra a játék olyan mintha állsímitás fxaa vagy hasonló nélkül menni rendesen bántja a szemem, olyan mintha túl éles lenne minden vagy én nem tudom mikor a játék megjelent nem volt ilyen..
Nem a legjobb minőség de remélem érthető amit mondok.
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
FireKeeper
nagyúr
válasz apropoteam #4690 üzenetére
azért vigyázva, nekem egymás tetejére pakolta a hajókat ha többször mentem ugyanoda.
gwent: ha van rá igény, addig átrakom magyarra a játékomat és megnézem hogyan vannak lefordítva ezek a kifejezések.
plusz ha összejön a collect 'em all, akkor csinálhatok listát a kritikus kártyákról, amikről könnyű lecsúszni.[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
BaLee
addikt
válasz apropoteam #4690 üzenetére
Csak ahol kikötő jel (vasmacska) van oda tudsz gyors-utazni. Ha hajóban vagy simán megnyitod a térképet és megy a gyors-utazás.
[ Szerkesztve ]
-
apropoteam
újonc
Hajókkal hogyan lehet gyorsutazni ?
https://witcher3map.com/
ezen a térképen látok "harbor"-okat, de a játékban ot nincs jel..
-
sheep
addikt
Hát jó lenne vmi összefoglaló...bár ennek a felét nem értem mert angolul van én meg magyarul nyomom a játékot. Na jó azért rá lehet jönni...
Hónapok óta nézegetem a neten a videókat a gwyntről de nekem azóta sem jött át hogyan kéne játszani. Tudom hogy hülye vagyok de ez van..9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
Mate
nagyúr
válasz FireKeeper #4685 üzenetére
Berakjam összefoglalóba? Én nem kártyázgatok a játékban, így nem tudom megítélni mennyire hasznos az infó
-
Ted_Beneky
senior tag
-
brumi1024
veterán
válasz FireKeeper #4685 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy könnyű passzolásra késztetni a gépet, ha egyből 2-3 magasabb értékű spy kártyával indítasz.
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
második végigjátszásomra elég jó lettem gwentben, gondoltam a közjó érdekében megosztanám a tapasztalataimat azoknak akik szenvednek vele.
a gwent elsősorban nem is kártyajáték vagy szerencsejáték, hanem a paklifejlesztésről szól. ha jó a paklid, mindegy milyen leosztás jön, azt csak okosan kell használni.
ha kereskedőnél látsz gwent kártyát, azonnal meg kell venni mindet, gondolkodás nélkül. ha egy NPC felajánlja hogy kártyázzatok, azonnal el kell fogadni, és addig játszani vele amíg nem nyersz (akár mentést visszatölteni is). ez fokozottan érvényes a sztori karakterekre, akiknek jó szokásuk meghalni valahol a történetben, ezáltal ellehetetlenítve, hogy elnyerjük tőlük a spéci kártyájukat. ha egy sztori küldetésben jön elő a gwent, arra is le kell csapni mert az biztos vissza nem térő alkalom. ezek a tanácsok mondjuk főleg arra érvényesek, aki meg akarja csinálni a collect 'em all küldetést, vagyis összegyűjteni mindet, de mivel a spéci kártyák elég jók, így érdemes mindenkinek követni őket. a kereskedőktől max 1-1 kártya nyerhető, utána valamilyen random cuccot adnak csak, illetve azok a kártyák előbb utóbb elfogynak, amiket a sima NPC-k adnak. általában először a northen realms paklit lehet felhúzni erősre de idővel a többihez is lesz alapanyag. ha egy paklid már olyan erős, hogy több kártyád van a kelleténél, érdemes a gyenge kártyákat kigyomlálni (1-4 pontos alap, képesség nélküli kártyák).általános tanácsok a kártyázáshoz:
ne féljünk passzolni, ha egy nagyon jó menet jött ki az ellenfélnek, és elpazarolta az erős kártyáit, simán ki lehet építeni olyan előnyt amivel a másik két kör hozható. (sőt sokszor van hogy a passzolásod után lerak egy kártyát a következő körben és ő passzol).
nagyon jók a spy card-ok: be tudjuk rakni az ellenfélhez, így a kártyáért ugyan ő kap pontot, de cserébe kihúzhatunk 2 kártyát a pakliból. nagyon hasznos kártya, főleg ha erős paklink van és/vagy rossz leosztást kaptunk.
szintén nagyon hasznos a medic: már felhasznált kártyáink közül húzhatunk egyet (kivéve hős kártyát). nagyon hasznos, ha egy körben már ellőttük az erős kártyá(i)nkat, vagy az ellenfél leszedte az(oka)t.
előbbi kettővel kombinálva nagyon jó decoy (amit sztem sokan nem szeretnek, pedig piszok jó tud lenni). segítségével le tudunk szedni egy kártyát a tábláról és visszatenni a választhatók közé. tehát az ellenfél által felhasznált spy cardot vissza tudjuk tenni hozzá (ezzel kártyaelőnybe kerülni, vagy legalábbis egálba), illetve a medicet többször fel tudjuk használni és több kártyát visszahozni a partiba.
persze nagyon jó még a commander's horn, ami duplázza egy sorban lévő kártyák pontjait, azonban arra figyeljünk, hogy a hősökre ez nem hat (ahogyan az időjárás kártyák sem).
vigyázzunk a tight bond-os egységekre (amik sokszorozzák az értéküket ha több van egymás mellett), ugyanis az ellenfél egy scorch kártyával mindet le tudja szedni, és mediccel is egyet lehet csak visszahozni (kivéve ha van decoy-od ugye).
a monsters pakli elsősorban közelharcban erős, így ellenük nem árt ha van egy havas kártyánk, emellé már csak plusz ha kevés közelharci kártyánk van, vagy azok mind hősök. ha az ellenfélnek nagyon sok olyan kártyája jön ki egy körben, ami automatikusan lehozza az azonos kártyákat a pakliból (pl vámpír, ami lehozza a többi vámpírt, crone-ok), azt a kört érdemes passzolni mert nem igazán lehet majd tartani a lépést a géppel (főleg ha elnyom egy commander's hornt). pazarolja csak el a jó kártyáit. ugyanilyen "sokszorozó" kártyák a scoia'tel-nél is vannak azonban az a ranged egységeknél is erős, így oda való időjárás kártya sem árt. a northen realms pedig általában siege-ben erős.[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Frod
addikt
válasz Ted_Beneky #4671 üzenetére
Természetesen igen, de mondom túl tápos volt. Kapta az Igni-t is rendesen, meg csapkodtam, de utána átment láthatatlanba, futott egy-két kört, és megint maxon volt. Egyedül ott vissza kellett vennem a nehézséget az utolsó előttire, utána egyből megfeküdt első próbálkozásra.
Do you see the white shadow?
-
Lui04
aktív tag
válasz FireKeeper #4667 üzenetére
Olyanról nem tudok, de olyan van amivel kapsz xp-t a szürke küldetésekért is -> [link].
-
ingalls
senior tag
Melyik kereskedőnél kapok a lónak szemellenzőt? Köszönöm!
-
boost
addikt
válasz vegitossj7 #4653 üzenetére
A vérfarkast nem kell megölni harc során, anélkül is teljesíthető az a mellékküldetés. -
Mike
veterán
válasz Ted_Beneky #4662 üzenetére
nem. velenben van a tóparton, keletre, ott van két kérdőjel
-
troland26
őstag
válasz Ted_Beneky #4662 üzenetére
Az "én" tünde romjaim Velen-ben vannak ( de közbe megtaláltam a megoldást )
-
FireKeeper
nagyúr
olyan mod nincs esetleg ami kiírogatja a felvehető, sárga felkiáltójeles küldiket anélkül hogy fel kéne fedezni? elég idegesítő amikor barangolás közben találok egyet amit szintbe már rég túlhaladtam aztán nem kapok érte ló**** se.
-
addikt
Nekem ezek tetszettek, de még nem próbáltam mindet (Nexusos név, ebben benne van a száma is, az mindig a link vége):
Disable intro and storybook videos-66-2-1.7z
Fast Travel from Anywhere-324-1-0-0.7z
Auto Loot - No Accidental Stealing-315-1-3-1.7z
modMainMapZoom_150815_1818-353-1508161818.zip - jobban ki lehet zoomolni a térképen, kevesebbet kell ráncigálni az egeret
Fast Travel from Anywhere-324-1-0-0.7z
Fast Travel from Anywhere - Compatible with Main Map Zoom Mod-324-1-0-0.7zCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Frod
addikt
Csak arra próbáltam utalni, hogy sokan nagy feneket kerítenek egy-egy dolognak, holott tényleg minden különösebb ráfeszülés nélkül is elég könnyű boss volt, legnehezebb szinten is. (Az utolsó harmadban a teleportos rész kemény csak)
Egyébként én sem vagyok hatalmas player, de egy jól feltápolt Quen jel simán kihúz a bajból bármikor (visszatölti az életet ha ütnek rád) javaslom Neked is!Egyébként talán Triss-nek a Now or Never küldetésben van az,
, na azzal én sem tudtam mit kezdenihogy a csatornában belefutunk egy vámpírba, na ott kellett lejjebb állítani a nehézséget, mert bárhogy csapkodtam, iszonyatosan gyorsan regenerálta az életet - negyed óra harc után is max élettel szaladgált Do you see the white shadow?
-
Mate
nagyúr
Nézegettem a modokat, de nem sok értelmeset találtam. Van olyan, amit érdemes felrakni?
-
Ted_Beneky
senior tag
Minden tele van ősi tünde romokkal :-)
Ha a Skelligei az, amelyik a tengerpartról nyílik és Gyűrűkurás kapuja van, az csak küldivel nyílik.Egyszer Oxenfurtban megégettem véletlen az őröket, bekerítettek, leütöttek és elszedték a fele pénzemet :-)
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Mike
veterán
nekem az pillanatok alatt megvolt
de már nem emlékszem pontosan hogy csináltam
szerintem erős ütésekkel, a fának szorítva, semmit nem tudott csinálni(#4655) FireKeeper
összevissza
sőt néha még olyan helyre is tesz dolgokat ahol már jártálpéldául a bárónál amikor másodszor másztam fel a fent lévő szobába akkor ott volt a jobb fecske, pedig már egyszuer jártam ott és minden ládát kipakoltam
lopni kell
mint valami hörcsög minden ládát kinyitnivalaki próbált már Novigradban balhézni? Én úgy elkenném a szájukat a főtéren a papoknak, boszorkányvadászoknak
(#4656) troland26
az ősi tünde romnál ahol két kérdőjel is van, na oda én sem tudtam még bejutni[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Előszór szeretnék Kaern Morhen-be utazni, de nem találok egyetlen útjelzőt sem.
Mégis miként tudok oda menni?
(lvl 16 vagyok, ha ez számít)[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz troland26 #4656 üzenetére
Az erőhelyek előfordulhatnak a föld alatt is!
A Kopasz hegyre együtt mész Cirivel. Kopaszhegy a neve a küldetésnek azt hiszem.
http://thewitcher3.wiki.fextralife.com/Bald+Mountain+%28Quest%29@FireKeeper: Oxenfurttól
északkeletre van egy Gyógyfüves fazon, annak sok alapreceptje van, meg Novigrád külsőn is van egy törpe füves Hattoritól nem messze, saját házában. Meg a főtér szélén az útjelzőhöz közel. [ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Sziasztok
Ott tartok , hogy segítőket kell toboroznom 25. lvl-en vagyok . Elég sok küldetést nem csináltam még meg ill a térképen van néhány kérdőjel amiknél még nem jártam . Elhatároztam , hogy mielőtt nekiállok toborozni kipucolom mindegyik térképet . Velen el kezdtem . 2 kérdés :
Kopasz hegyen nem tudok bejutni a bányába ( kulcsot kér ) ez honnan kitől ? ill van egy olyan rész hogy kérdőjel + erőhely et mutat a térkép ősi tünde romoknál , körbe jártam már az egészet , de nem találtam semmit sem .( lehet valami küldetés kapcsolódik hozzá )? -
FireKeeper
nagyúr
skacok alap olajok receptjeit random ládákban találom csak a világban vagy valahol meg is lehet venni őket? Keira már úton van Kaer Morhenbe szóval őt kb 20-as szintig nem látom újra, viszont van a tatyómban két olyan olaj recept is ami már enhanced és megvan minden hozzá kivéve az alap olajat. egyelőre még nem mentem át skelligébe (bár agyalok rajta hogy az ajánlottnál 1-2 szinttel hamarabb megpróbálom, hogy ott is felszedjem a küldiket).
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Azt mondanám, hogy az egyes ellenfelek más taktikát igényelnek, ha ezt kitapasztalod, akkor könnyebben boldogulsz. A vérfarkast pl. sarokba kell szorítani, ütni-vágni, hogy ne tudjon ellentámadásba lendülni, így viszonylag egyszerűen le lehet gyűrni. Persze mondjuk egy kísértettel szemben ez a taktika nem sokat ér.
<< Heimdal >>
-
Mike
veterán
és én most ezzel mit kezdjek? eszembe nem jutott volna leírni, ha nem nem anyázok előtte a gép előtt ülve, és nem hiszem azt, hogy itt vége ennek
soha nem voltam nagy májer közelharcban, ez meg baromira nem érdekel, te mekkora istencsászár vagy benne de tudod mit, örülj neki, hogy neked ennyire egyszerű volt, nekem nem volt az, hanem fel kellett rá készülnöm
és azért írtam le ha valaki netán elakad, az tudjon kezdeni vele valamit
-
addikt
válasz apropoteam #4647 üzenetére
Nem lehet. Illetve csak úgy ha betöltesz egy korábbi mentést.
Leginkább a Ködsziget miatt szokott, ami társakhoz kapcsolódik.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
apropoteam
újonc
válasz Ted_Beneky #4648 üzenetére
sajnos igen
(úgy sétáltam bele a sikertelenné vált küldetésbe és ki a küldetésből, hogy észre se vettem) -
Ted_Beneky
senior tag
válasz apropoteam #4647 üzenetére
Bekerült a teljesítetlen küldik közé?
-
apropoteam
újonc
Jártamban keltemben észre sem vettem, de két küldetés is sikertelenné vált.
Ezeket hogyan lehet (újra) megcsinálni, ha fullozni akarom a játékot ? -
Frod
addikt
mindenféle nagyon különleges felkészülés nélkül is teljesen simán ment a dolog. amíg le nem rakja a pajzsát, ott kb 15mp kell ahhoz, hogy leverjem a 2/3 életét- igaz utána amikor teleportálgat az harmadszorra sikerült csak. Gurulgatás + Quen jel használata, és ennyi igazából. Ja és persze Death March szinten játszva, mert másképp nem is nagyon van kihívás.
Do you see the white shadow?
-
Mike
veterán
Na sikerült megcsinálni. Méghozza nagyon hamar, 1 percen belül.
Előszedtem egy másik kardot, aminek 79%-os volt a critical-ja, ittam egy király griff főzetet (ha megütöd akkor -10% életerő) mellé holdfény? (ami növeli az életerőt) és hatékonyabb szélvész (vagy mi a neve, az a zöld lötyi amitől nagyobb a támadásod, meg erősebbet ütsz) meg tettem egy pontot a macsakára, mert ahogy néztem minden páncélom könnyű
Röpködtek a crticalok, bár amikor teleportálgatott így se volt egyszerű, de sikerült 2-3x eltalálniamde most szerencsétlen hogy néz ki, rossz ránézni most megyek és megkeresem a maradék erőhelyet és teszek a medvére is (az erős ütést fejlesztettem nem a gyorsat), meg legyártom a páncélt
bár ha criticallal le tudom verni a Vad Falka vezérét, akkor lehet az is elég de inkább viszek magammal mindent, biztos ami biztos[ Szerkesztve ]
-
Ted_Beneky
senior tag
Nem pókember ez! Witcher!
-
Mike
veterán
-
Mike
veterán
na most beszoptam
elakadtam Cirivel a banyáknál
nem bírom megcsinálni -
frizso
senior tag
válasz Ted_Beneky #4637 üzenetére
A repülő lények ellen én is használtam, erről meg is feledkeztem.
-
Ted_Beneky
senior tag
Nem Arad, hanem Aard
És jól mondta a kolléga, hanyatt löki a megfelelő szintű ellenfelet, aztán már csak egy szúrás. Lovas banditákat lehet vele lelökni a lóról. Jó a szárnyasok ellen is, ha támadnak, leszedi őket, ha közel érnek. A pajzsosok mögé kell vetődni és onnan könnyebb. A második részben a kedvencem volt amikor a várfalról kellett az ellent lelökni vele.@szgergely: Két yrden-kört is tudsz egymás mellé tenni rövidebb ideig és akkor nem bukfencezel ki belőle, plussz lehet fejleszteni a jelet.
[ Szerkesztve ]
-
frizso
senior tag
Yrden jel lassítja is az ellenfeleket, később használhatod a vadak dimenziókapujának bezárására is!
Quen jel nagyon jó védő varázslat, első szinten csak hárít egy csapást, később akár többet is, második szinten már hátra is löki az ellenfelet, harmadik szinten már védőburkot is létre tudsz hozni vele és ekkor a csapások az életedet regenerálják. Magasabb szinten már sebez is a támadón aki eltalál.
Ha felhúztad, akkor az első beérkező csapást legyen az bármekkora biztos nullára csökkenti, így sokkal erősebb ellenfeleket is meglehet ölni sok sok türelemmel és sok gurulással Axii jel elkábítja az ellenfelet, így biztos meg tudod sebezni, ha magasabb szintű, ha alacsonyabb szintű akkor ki is tudod végezni egyből. Lovat és más állatokat meg lehet vele nyugtatni, magasabb szinten rövid időre ellenfeleket tudsz a saját oldaladra állítani. Amúgy sok párbeszédnél hasznos és harc nélkül tudsz infót kiszedni a karakterekből, ezért elég jó tapasztalati pont jár.
Érdemes a játékban a Quen, Yrden, Axii és Igni jeleket harcban rendszeresen használni.
Én ebben a sorrendben fejlesztettem őket és meglehetősen jó hasznukat vettem.
Az Arad jelet csak a falak ledöntésére használtam, de biztos van olyan játékos aki ezt is jól tudja alkalmazni a harcok során![ Szerkesztve ]
-
frizso
senior tag
Dobd le a jelet, szökkenj hátra, így biztos a támadása előtt be fog suhanni a jel hatókörébe, akkor gurulj oda mellé és üss rajta 1-2-őt majd gurulj tovább, ha ügyes vagy akkor egyből mögé kerülsz és sokkal nagyobbakat tudsz rajta ütni. Mivel a jel elég hosszan hat, még egy Quen jelet is magadra tudsz dobni a támadás előtt, így az első csapása biztos nem fog megsebezni.
-
frizso
senior tag
Olajat általában valahol a környéken találsz ládában, csontváznál, barlangban.... stb.
A Yrden jel arra kell, hogy a lidérc kilépjen az árnyékból és könnyebben meg tudd sebezni, ha belép a jel körébe. Érdemes alkalmazni, mert e nélkül csak nagyon kicsiket tudsz rajta sebezni, Ő meg igen komolyakat sebez rajtad!Amint belép a Yrden jel aktív körébe a Déllidérc áttetsző alakja kiélesedik, akkor üsd és természetesen térj ki az ütési elöl. Általában ilyenkor 10-15x nagyobbat sebzel rajta mint amikor árnyék alakban suhan és hasogatod a levegőt körülötte.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Ted_Beneky #4627 üzenetére
Nem, és a rendes játék közben sem. Tényleg, mire jó ott a jel? Mert nem láttam, hogy nagy hasznát venné. És hogy találjak olyan olajat hozzá, amit kér?
-
frizso
senior tag
Már páran írtunk be tapasztalatokat, jobbára 36.-37. szinten indultunk újra a NewGame+ ban.
Ekkora szintelőnnyel, csak a Halálfutam okoz komolyabb kihívást.
Jelenleg abban nyomulok, de az alap játék Halálfutamához képest 10-20%-ban könnyebb (azon is játszottam pár órát), persze igen csak oda kell figyelni a harcok során, mert a hátulról támadók tudnak meglepetéseket okozniTöbb átvitt ereklye felszerelés szintje megugrott, így azokat csak jóval magasabb szinten lehet majd használni, persze kicsit felturbózott paraméterekkel.
Az alap lények 31- szinttől indulnak, és ha az eddigi megfigyelésem pontos, akkor az alaphoz képest minden lény 30 szinttel magasabb a NG+ban. Emiatt már nem is olyan sok előnyt jelent, hogy 38. szinten kezdtem újra, mivel 4-5 (35. szintű) farkas már komolyabb kihívást jelent, ha nem figyelek odaNekem nagyon tetszik, bár a játék eleje kicsit lehetne pörgősebb, mivel most csak a főszálon akarok végigrohanni, már ha ez lehetséges ezen a fokozaton
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Ted_Beneky #4619 üzenetére
Először én is innen szedtem le, majd utána indítottam, és akkor kaptam a 4614-es hozzászólásomban csatolt kompatibilitási hibaüzenetet.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
csongi
veterán
Srácok!
Itt mit kellene megvizsgálnom?Sehol nem találok képet. Vagy csak én részesültem a bugból?
Nem ébred fel az álmodó míg ez meg nincs. -
boost
addikt
Kipróbáltam a new game+-t, de nekem túl nehéz, pedig szívesen végigvittem volna még egyszer a játékot, anélkül, hogy mindent söszeszedjek, hanem csak a kimaradt részekre, meg hát a fősztorira koncentráltam volna.
Másnak van new game+ tapasztalata?
-
addikt
válasz Ted_Beneky #4617 üzenetére
Win 10 64 bites.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Na, ilyenkor mi a rák van? Megvettem minden DLC-t, próbálom telepíteni, de mindegyiknél ezt kapom:
[/L]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz brumi1024 #4611 üzenetére
Nem, de így már érthető. A játékot a 960-as VGA mellé kaptam kuponként, és én eleve a GoG.com oldaláról szedegettem le mindent eddig, ezt a Galaxy-s cuccot nem is telepítettem.
-
Lui04
aktív tag
válasz pendre54 #4610 üzenetére
Ha erről a lapról kimész és a főoldalát nyitod meg a W3-nak akkor jobbra van a plusz tartalom amit meg lehet vásárolni, az egyik az érkező kiegészítők a masik meg a dlc. Na azt vedd meg szépen 0 orenért. Ezután ha a configure fül alá mész lent ott lesznek a dlc-k és csak tenned valamelyik mellé egy pipát ha le akarod tölteni.
-
addikt
Üdv!
Szóval én egy valamit nem értek. Viszonylag még a játék elején járok 11-es szinten. Olvasgatva itt a fórumot, többen írták, hogy már jöttek ingyenes DLC-k, amiket ugyanúgy lehet leszedni, mint a patcheket.
A telepítés óta már két patchet telepítettem, de én egy darab letölthető ingyenes DLC-t nem látok.
[/L]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Mike
veterán
ja, és akkor nekiáll ököllel ütni őket én meg ordítok, hogy vedd már elő a kardot te fasz!
vagy megnyomom az 1-est, de ő közben elővette, ezért a hülye elrakja
akkor mindig van odébb szaladás
van amikor az istennek nem teszi el
de inkább ne is tegye, csak ha mondomellenben belefutottam megint két bugba
1. Kaerben a bástyánál nézzem meg a szellem emlékeket. mindent megcsináltam, kiirja küldetés teljesítve, lépek hármat erre visszaadja a küldetéstgyerek eltemetve minden, szerintem kimaradt egy szellem jelenet, odáig jutok a lámpával, hogy a gyerek felszalad a rámpán, majd felmászik a létrán, de onnantól több emlék nincs, hiába mászkálok a falon, vagy a csontváza körül
2. királyválasztás megvolt, ünnepség, erre full hangerőre feltolja a zenét, ami még mindig félig le van húzva[ Szerkesztve ]
-
R0b
csendes tag
válasz Ted_Beneky #4605 üzenetére
A gépről hiányzott.
A leírások szerint, a Steam-es verziókon megvan, viszont a GOG-os változatnál az 1.08-as patch telepítése után eltűnik a telemetryKeyword.ws file a \content\content0\scripts\engine mappából. -
ingalls
senior tag
-
sheep
addikt
válasz ingalls #4599 üzenetére
Szerintem meg pont illik Geralthoz ez a szinkronhang. Ismerem a színészt, egy csomó videót megnéztem vele kapcsolatban.
Itt nem arról van szó hogy férfias hangokat csikarjon ki, hanem hogy "szenvtelen", közömbös legyen. Geralt hozzáállását a világhoz szerintem jól tükrözi.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook