- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
Balázzs #1183 üzenetére
Ez is egy jó szempont amit feldobtál. Apu 64 éves. Az Ioniq 28 még jó neki éppen. És a model 3 adatok alapján teljesen egy magas vele. De ezt majd V.T. kolléga tudja sokkal jobban megerősíteni.
Igazandibol fogyasztási adatok érdekelnek. Abból már tudok számolni hatótávot. LFP akkus SR+ lenne a cél. 60-as akksi van benne azt tudom. De mennyi a kihasználható kapacitás? Milyen a degradalodas mértéke? Az a baj, hogy a Hyundai elkényeztetett minket, ott sokkal egyértelműbbek a számok, mert a nettó kapacitás van írva és a degradáció sem számottevő. Ne haragudjatok a sok hülye kérdésért. De Tesla vonalon el vagyok veszve mert a model 3 évenként változott és még egy éven belül is lehet több fajta. Nem tudok rajta kiigazodni. Ha jól tudom az LFP, ryzenes a legjobb jelenleg. Highline nem játszik az túl drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Monster Hunter Wilds teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Jura Ena 8
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest