-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok. Nagyon off, de hátha van ötletetek... Android wear os rendszerű órára van valami watchface szerkesztő? Facer-t ismerem, de ahhoz pc kell. Valami mobilos app jobb lenne....
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
Nagyon jó. Jobban belegondolva, nem is értem, hogy az értesítési sáv miért nem alul van? Egy laza felfelé simítással elérhető lenne... Nekem könnyebb lenne ez a fajta megoldás, pedig hatalmas kezem van. (Meg S8+ telóm...) Szóval tetszik!
-
-
-
Sziasztok. Kicsit off kérdésem lenne. Én is csinálgatok home screent a magam örömére. Persze nem olyanokat, mint amiket itt látok. Csak engem zavar, hogy a home screen totál elüt a telefon többi részétől. Pl. elég megnyitni az alkalmazásokat vagy a beállításokat és oda az egész, oda a harmónia. Titeket ez nem zavar? Hogy oldjátok meg?
-
-
válasz adrian94 #27354 üzenetére
Úgy látom, hogy a kollégák elfelejtették írni, hogy a legtöbb homescreenhez ajánlott egy jobb launchert is feltenni. Az egyik legjobb a Nova Launcher. (Van belőle ingyenes is, azt kipróbálod, ha kellenek a plusz funkciók, megveszed.)
A másik program, ami hasznos lehet egy kezdőnek az a Zedge. Itt rengeteg háttérképet tudsz letölteni. (Meg csengőhangot, üzenetjelzőhangot, de az nem tartozik ide...)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz gipsztigris #27161 üzenetére
Pofás...
Egyébként ilyesmi hátteret keresnék, csak sárgában, esetleg lime színben. Nincs valakinek?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz gipsztigris #27087 üzenetére
Most már nálam is jó a link.
Teljes képernyőre én is kitudom rakni, nem tudom a kollégának mi a gondja vele... Ráadásul az Aixban még a widget méretét is úgy állítja az ember, ahogy akarja... Felbontást széltében, hosszában, mindenhogy.
-
válasz gipsztigris #27084 üzenetére
Azért a Zooper időjárás előrejelzését ne hasonlítsuk már egy Aix Weatherhez.... A zooper sokmindenre jó, de erre nem.
Szerk.: És nálam a link nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz fater-01 #26494 üzenetére
Nagyon jó lett.
Egyébként már akartam kérdezni, hogy ilyen árnyékolást/térbeli hatást hogy lehet egyszerűen csinálni zooperral? (Pl. a karika a te képeiden) Még csak most kezdtem el komolyabban foglalkozni vele, és sok dolog nem világos.
-
-
válasz géeles #26262 üzenetére
Nekem c64-nél pislogtak, amikor visszatekertem a kazettát az elejére, utána eltekertem 183-ig. Akkor load és return... De nagyon tetszett nekik a Nebulus. Azért ledöbbentem, hogy a 30 éves kapitány pöccre indult. Csak az lcd tv-vel nem volt egyszerű összebarátkoztatni...
-
válasz zoltanz #26256 üzenetére
Király... Régen Sony telókon láttam ilyesmit. Az ötlet jó.
(Erről jut eszembe. Nemrégen "Retro" délutánt csináltam a fiaimnak. Néztek is nagyokat, mikor a padlásról előkerült a videomagnó, diavetítő, Sega master system, na meg az örök klasszikus C64! Természetesen mindegyik működik még... Jó volt megmutatni nekik ezeket az ősi technológiákat.)
-
válasz HardRic #26085 üzenetére
A Lightning launcher is egy nagyon jól testreszabható launcher, de szerintem a legnehezebben kezelhető is. És úgy tudom, hogy csak ezzel tudsz alapból zárképernyőt is csinálni. Plussz widget elforgatást is tud.
A tasker meg egy automatizáló program. Pl. ha kilépsz a lakásból kikapcsolja a wifit, stb.
-
-
-
válasz dokee78 #25805 üzenetére
Szia. Nova-hoz én a Whicons ikonokat használom. Világosabb háttérképhez meg a Zwart-ot tudom ajánlani. Mindkettő ingyenes, és rengeteg ikon van benne. A fejlesztő hetente ad ki frissítéseket, és lehet is kérni tőle plussz ikonokat.
-
-
-
válasz gipsztigris #25349 üzenetére
Mindkettő remek! Nagyon tetszik!
-
-
Akciós a lightning launcher extreme a playen. Ha valakit érdekel, most olcsón beszerezheti...
-
válasz KisTücsök #24237 üzenetére
Ha komolyabban is szeretnél témázással foglalkozni, és van jó sok türelmed (és időd), akkor ajánlom a lightning launcher xtreme nevű programot. A zárképernyőtöl kezdve, az asztalon át az alkalmazásfiókig bezárólag mindent lehet benne alakítani, még mappából widgetmegjelenítést is tud. Csak sok kitartás és még több idő kell hozzá. (Nagyságrendileg kb. 1 hét, mire az alapokat megtanulod, de utána nincs határ...)
Ezt pl. én csináltam, kis gyakorlás után 30 perc alatt készült el. Teljesen az alapoktól. És csak a LL xtreme programot használtam, zooper nélkül.
-
-
-
-
-
Esetleg cm11-hez való Xposed+Gravity Box modult lehet találni valahol, ami működik is? Eddig az összes bootloopot csinált nálam...
Ja, és a térerő kijelzést hol találom a zooperben?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz MaxTorque #23262 üzenetére
2 dolog miatt tetszik. Egyrészt nagyon ötletes, másrészt jó, hogy más is használja ezt a launchert.
Még egy kérdés, az alsó sáv az mappa vagy panel? Mert panelnál is belehet állítani, hogy csak egész elemeket mutasson.
-
-
-
válasz ignisz #23149 üzenetére
Szerintem ez lesz az.
-
-
válasz MaxTorque #23132 üzenetére
Lightning újratelepítése megoldotta. Nem magával a kihelyezéssel volt a gondom, hanem a beállítással. Kiraktam a zooper widgetet, megjelent egy szürke téglalap, benne a "rotate phone to start" felirattal. És nem tudtam se rákattintani, se beállítani, se semmit. De most már jó.
Azt esetleg tudja valaki, hogy a kijelzőről videót melyik programmal lehet csinálni? Mert a Lightning Launcher működés közben mutatja meg az erősségeit.
-
-
válasz silboy #23120 üzenetére
Szerintem Zooper Widget...
Zooperről jut eszembe, másnál sem működik együtt a Lightning Launcherrel? Kirakom a zooper widgetet, de megnyitni már nem tudom, hogy beállítsam. Másik Launcherrel jó.
Esetleg van valami Zooper alternatíva?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
-
válasz Remiel #22850 üzenetére
Akkor esetleg próbáld másik fájlkezelővel. Nekem es file explorer mutatja szépen, de nekem be van kapcsolva a rejtett fájlok mutatása.
A témád meg tetszik, szerintem jó. A DMC meg az egyik kedvenc játékom, bár egy kicsit kilóg a sorozatból...
-
-
válasz kakukkmarci #22723 üzenetére
Köszönöm.
Ezzel a launcherrel nem vagy egyedül. Napok óta bújom a fórumokat, de nem nagyon van infó róla, mindenhol a themert nyomják... (gondolkodok is rajta, hogy Logoutra írok egy cikket, de a program összetettsége miatt sokat kellene gépelni. Én meg lusta vagyok... )
Pedig az egyik legjobb launcher, ha az ember megtanulja használni. Egyrészt nagyon kicsi az erőforrásigénye, az apk-ja is 1 mega alatt van. Másrészt ennél jobban testreszabható launchert nem nagyon találtam. Ikon, betűtípus, effekt cserét majd mindegyik tud. De pl. csak ebben találtam olyan lehetőséget, hogy scriptekkel animáljuk az ikonokat, vagy forgassuk a widgeteket. Most pl. egy olyan témán dolgozom, amiben alul középen egy android ikonra kattintva jönne elő az appdraver. Ebben semmi extra sincs. De én azt akarom megoldani, hogy pl. lapozásnál az android ikon "szeme" kövesse az ujjam mozgását. Az már egy más kérdés, hogy 2 órája kínlódok vele, de ezt más launcherben (szerintem) kizárt megoldani. Ebben meglehet...
Szóval ajánlom mindenkinek, aki nem retten vissza a beállítások tömkelegétől, és aki szeret elmolyolni egy téma összerakásával. (akár 4-5 órát is) De előre szólok, hogy csak az alapok megtanulása kb. 10-12 óra folyamatos próbálkozásból áll, és mire az ember úgy érzi, hogy most már mindent tud róla, akkor kiadnak egy új verziót, amiben még több extra feature van. Az ingyenes verzió is rengeteg mindent tud, tegyetek vele egy próbát...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sziasztok. Egy egyszerű szöveges témát csináltam, ami ezen a videón megnézhető. Szeretnék pár tanácsot, hogy hogy lehetne kicsit finomítani rajta, szebbé tenni. Mindent Lightning Launcher Extreme programmal csináltam. (kivéve persze a widgeteket és a hátteret.)
-
-
Még abban tudnátok segíteni, hogy lightning launcher extreme-ben hogy lehet eltüntetni a felső értesítési sávot? Képek alapján tudja, de nem találom a beállítást.
-
válasz nincskedvem #22159 üzenetére
Innen Miskolcról nehezen saccolom meg, hogy Isztambulban, vagy Atyrauban milyen idő van. A térkép tényleg felesleges, de nekem tetszik. Plussz kíváncsi is voltam rá, hogy működik e. Viszont tényleg agyonzsúfolt így, este átdolgozom az egészet, lehet hogy a stílus is más lesz. Annyi jó volt benne, hogy nagyon megtetszett ez a témázgatás, órákat ellehet vele szöszölni... Tegnap kipróbáltam a themert is. Lenyűgöző dolgokat csinálnak vele emberek, de valahogy nem állt kézre egyik téma sem. Ez csak nálam van így?
-
Köszönöm szépen a jótanácsokat. Az ikoncsomag szuper, azt is köszönöm. Holnap talán lesz is időm átvariálni egy két dolgot, majd feltöltök képet, hogy mire jutottam...
-
-
-
-
-
válasz hedine #12138 üzenetére
Miért lenne ez csajos? Nekem két kisfiam van, nekik is tetszik...
Szerk.: Statusbar-ban az ikonok/feliratok színét hogy lehet átállítani. CM10-van a telefonomon, de nem találtam ilyen beállítást. Csak ezért meg nincs kedvem romot cserélni. Esetleg valami program?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Arween #12127 üzenetére
Igen az UCCW. Nem keresgettem hozzá semmit, magamtól kezdtem alkotni. Nagyon egyszerű a program, de könnyű elveszni a beállítások erdejében... Eddig nagyon tetszik.
Az sslauncher meg csak azért nem tud magyarul, mert nincs aki lefordítsa. Valaki, aki nálam jobban beszél angolul, megpróbálhatná. A készítők biztos honorálnák. Itt kellene írni nekik: [link]
Szerk.: Ez meg egy "eléggé" jó tutorial kezdőknek az sslauncherről: [link]
[ Szerkesztve ]
-
A Zedge program nem jó? Én onnan szedem le a hátteret, azzal egyből be is lehet állítani. Ha esetleg csak egy része kell a képnek, akkor Quickpic-et használok. A zedge nekem mindig a telefonhoz/tablethez való képet szedi le.
Zedge: [link]
Quickpic: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok. Előre is elnézést kérek, ha nem jó helyre írok, csak láttam egy videót, az sslauncher nevű programról, és érdekelne a videóban szereplő egyik widget neve. Itt a videó: [link] Ebben 0:07-nél látszik a Home rész, és felül írja az órát/dátumot a widget, de ilyen fura cikk-cakk helyzetben. Ezt milyen widgettel, vagy programmal lehet megcsinálni?
És a betűtípus is érdekelne....