Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk ezekkel a Topaz cuccokkal úgy vagyok, hogy akkor már fogsz egy rajztáblát, és odarajzolod még amit szeretnél. Vagy odarajzolja az AI.
OK, alkotáshoz jól jön, de mezei fotóhoz szerintem overkill (főleg hogy beadják pályázatra úgy, hogy ez így esett ki a gépből). (Azt meg pláne nem szokás odaírni, amikor valójában digitális alkotás a végeredmény, és a felét úgy rajzolta oda.)Szóval amit én csinálok, oda tök elég az RT+Gimp (Darktable-t kéne még kipróbálni.) Windowson meg a legtöbben akkor is LR+PS-t használnak, ha amúgy semmi nem indokolja, mert azt a két szoftvert ismeri a köztudat
"Fotópályázatra a raw-t is elkérném, amatőr hiba úgy pályáztatni, hogy esélyt adunk a füllentésnek."
Van ahol elkérik, csak az meg másfajta visszaélésre ad lehetőséget :SA Portraiture volt még ilyen, pár éve borzalmas fejeket csináltak vele
BTW kézzel WB? Az azért megy autoban kb. bármivel
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest