- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Csalódást okoztak Kínában a Tesla vezetéstámogató funkciói
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Egyre több pénzt szerez az OpenAI ellenfele
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
-
IT café
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Na feljottem egy kicsit, mert vinnyogot a join allandoan. Nem voltam nagy szam, meg idegesitett is a jatek. (majdnem beirtam hogy lehet jonni mert kiszorom a cuccaim.)
Na szoval ha lehet, akkor hol lehet at nevezni a cuccokat?
-
whisperity
tag
89.133.172.201 az IP. Egyébként vásárolt játék nélkül is tudsz a groupba joinolni. (Csak friendlistre adni nem lehet)
-
Ejnye, hát nem szóltatok volna?!
Sajnos csak a végére tudok menni. -
Cicero
őstag
valaki betolná az ip címet, mert úgy látszik vásárolt játék nélkül nem tudok már haverkodni sem basszameg
-
v!ct0y
veterán
IP címet hova kell beírni ?
-
-
Cicero
őstag
mi a steam neved?
Cucuska: a szódás sotit néztem, jó ez a hype dolog rajta és gyorsan is töltődik. ugrani is lehet vele úgy mint a force a nature-rel?
láttam a shopban egy baseball ütőt is amivel 3x tudok ugrani, és az utolsó ugrás még sebez is gondolom valamilyen rádiuszban.
nem tudok steamen havert keresni, azt írja hogy bizonyos funkciók csak akkor lesznek aktívak ha már a steam könyvtáramban vannak játékok.
az lehet a baj hogy csak tf2-őm van, az is F2P?
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Aki steamet nem nézné: 12 perc múlva ismét multi móka.
Jelszó: phevent
IPt nem tudok, majd csatlakozzatok rám, vagy másra aki jön.
-
-
Cicero
őstag
Hm értem. Nem tűnik rossz üzletnek.
Ha már szóbajött a trade, valakinek nincs scoutra fegyvere? és bocs ha ilyet nem illik, jelenleg nem tudok ezek szerint adni, de van már pár low cuccom
-
Kassadin
addikt
válasz
whisperity #6478 üzenetére
Lehet hogy az is jó, én csak azt írtam amit tapasztaltam. Elég sok spy-t megszoktam ölni, biztos azt hiszik hogy aki heavyvel játszik, az hülye is egyben.
Jó spy meg úgyis váltogatja a kasztokat meg kihasználja a láthatatlanságot, és helyezkedik.Amúgy meg spy checkelni kell mindenkit, ha meg találkozol saját magaddal, az a legviccesebb. -
Cicero
őstag
Sziasztok! Tegnap letöltöttem a játékot mert megtudtam hogy ingyenes és egy nap alatt belebolodultam.
Ha megveszem a steamen, mivel fog többet tudni a fizetett verzió? -
Kassadin
addikt
Engineer miért lenne jó? Egyből feltűnik hogy hol a sentry mellőled, ugyanis nem szokás elszaladgálni mellőle. Scout az szerintem a legrosszabb, medic-el szopattak már be nem is egyszer, heavyvel vagyok ó mondom de jó van medic mögöttem, aha aztán kaptam a backstabet a hátamba.
-
A spyos témához: medicnek is jó lenni, főleg a hátsó sorokbn.
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tud veszíteni.
És ez nem csak ennél a játéknál nehéz megtanulni és nem is csak játékoknál, hanem az életben is. Nekem már sikerült megtanulnom.
Aki nem tud veszíteni, az ne játsszon. Ennyi.
Én ilyen pillanatokban inkább a tenyerembe nevetek egyet, mint hogy visszaszólnék.[ Szerkesztve ]
-
ricsy888
senior tag
-
csana
senior tag
Kellene valami "hogyan ne legyél nob xy" karakterrel filmecske. Mostanában egyre többször megkapom az anyázást, mert nem tudják kezelni a karaktert, vagy épp csak nem alakult ki náluk a rutin, hogy mi merre.
Tegnap zsinórba 5X kiszedtem egy spy srácot soldierrel. Könnyebb volt neki fikázni, mint megtanulni normálisan kezelni a spy-t.1X- Jövök szembe magammal (még szép hogy nem én vagyok
)
2X- Gyök kettővel repeszt a scout az ellen oldaláról (és valamiért nem lő rá az ellen..fura)
3X- Ül egy sniper az éppen általunk foglalt pont mellett a bokorba (semmi nyilt terep a környéken)
4X- Teli életű soldier meredten követi a medic-ünk hátát.. Hiszen a soldiereknek szokásuk hogy teli élettel jóval a frontvonal mögött sunnyognak
5X- Jön velem szembe egy pyro.. Nem spy-csekkel, és ráadásul mintha falnak ütköznék.Ezután jött az anyázás, majd dc
-
sp@rtan
senior tag
válasz
tronnyeg #6463 üzenetére
én utálom a backburnert, úgy ahogy van kivenném a játékból. egy jó pyro úgyse azt használja, backburner szvsz csak a w+m1-es lámáknak jó. egy jó pyro degreaser-rel, vagy a sima flametowerrel + axtinguisherrel, vagy back scratherrel sokkal nagyob pusztításra képes.
és a flaregun meg a detonator is elég durva cucc, ha jól használják.
-
tronnyeg
csendes tag
válasz
Kassadin #6436 üzenetére
Az alap fegyverek a leghasználhatóbbak, aki tud velük játszani. Egyetlen kivétel a pyro backburnerje, amióta annak is van visszafújás opciója (régen nem volt). Gyakorlatilag így semmi negatívuma nincs a fegyvernek, az hogy kicsit többe kerül egy visszafújás, nem oszt, minden pálya tele van ammo packal. Ha jól tudom warokon nem is engedélyezik, de javítsatok ki ha tévedek
-
Kassadin
addikt
válasz
CHIPman #6460 üzenetére
Jó, annyira azért nem keresgéltem/néztem utána, én ogc-re meg néha külföldi szeróra megyek fel. Nekem ennyi bőven elég, így is bennt van az összes gametracker által megtalált magyar szerver, sok is.
whatever: Ezt nem tudtam. Mondjuk engem nem érint ez a dolog, fentebb leírtam miért nem.
[ Szerkesztve ]
-
whatever
aktív tag
válasz
Kassadin #6458 üzenetére
ingame kereső sajnos tele van szemetelve fake és botos serverekkel amik egész máshova irányítanak mint ahova csatlakoznál. több száz vagy ezer "server" irányít egy helyre.
a románok különösen élenjárnak ebben, és az alacsony ping miatt elvesznek a magyarok köztük.
ezért kell az xfire vagy a gametracker ami megmutatja a magyar szervereket. -
Kassadin
addikt
Akkor miért xfire-al keresel szervert?Azok használnak xfire-t szerverkeresésre általában akiknek cracked szerver kell.
Van a játékban is szerverkereső, arról nem is beszélve, hogy felmész gametracker.com-ra és ami szimpi, beírod a játékban az ip-jét.
Amúgy xfire szokott sz*rakodni néha a játék felismerésnél, de általában manual detect megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni a problémámon! Nos annyi lenne, hogy eddig perfektül tudtam xfire-n keresztül TF2 szerverekre csatlakozni. Azért csináltam xfiren keresztül mert játékból valamiért nem ment olyan gördülékenyen. Nos mindegy. Eddig nagyon baba volt de valamikor az utóbbi időkben eltűnt az xfiremből a TF2. Megpróbáltam manuálisan hozzáadni, úgy is, hogy megkeresi a telepítés helyét és úgy is, hogy én tallózom be. Nah, amikor auto detecten leokézoom akkor semmi sem történik, nem jelenik meg a játékok között. Amikor manuálisan keresem akkor először belövöm neki a steam.exe-t utána meg egy hl2.exet kér ami nekem az istenér sincs a steam mappámban. Valamiért amikor először használtam xfirevel akkor semmi baj sem volt, most meg ez van. Bocsi, hogy ide írok, de az xfire topic elég halott.
Valaki valami javaslat?
üdv.: Ideg
-
v!ct0y
veterán
válasz
whisperity #6447 üzenetére
Miért a Warez szeró más volt mint ezek ? Én se olvasom a tf2 wikit és még angolul se tudok és mégis itt vagyok a gép előtt. De azok a szájkaraték amik szoktak menni...
"gyere sourceba szétszedlek" meg ilyenek. Le se lehetne tagadni, hogy magyarok vagyunk. -
Kassadin
addikt
válasz
gtamate2 #6443 üzenetére
Tudtam hogy te megfogsz érteni.
kexksz: Jaja, nekem is volt már ilyen hogy oltottak. Meg szoktam olvasni is a vérpistike beírja hogy amióta free a játék, mennyi noob van. Mondom neki hogy függ össze te hülye gyerek?Gondolom el sem tudja képzelni hogy lehet hogy a freesek nagy része előtte több évig játszottak más fps-t, és mert belövik, az azért van mert ingyenes lett a játék. Adja magát a dolog.
Akos96: Én már gondolkodtam hogy töröljem őket. Kulcsot nem fogok venni sem most, sem később, ez biztos.
v!ct0y: Gyere velem/velünk játszani.
rsf: Gondolom trade szerveren.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
Ez azért lett mert a sok idióta aki eddig warez szerveren tolta most átjöttek "eredeti" szerverre.
Meg mert szimplán inkompetens gyökerek akik OLVASNI nem tudnak. Például a hivatalos TF wikit ahol szépen le van írva minden. De hát ha nem is tudnak angolul... én úgy vagyok vele hogy angoltudás nélkül nem merészkednék a gép közelébe.
-
v!ct0y
veterán
Most voltam valami magyar szerón. King of the hill volt. És ennyi lámát még nem láttam csak oda kéne menni a ponthoz de a szerencsétlenek nem csinálnak semmit. Snipeolnak meg spyoznak. Meg payloadba is csak oda kéne menni de szarnak rá. És ez nem azért van mert free lett. Én is frees vok mondjuk korábban megvolt a játék csak akkor annyira nem tetszett
[ Szerkesztve ]
-
Akos96
senior tag
Most találkoztam egy kedves kollégával, aki 8 dobozomat elcserélte egy fegyverre. Legalább megszabadultam tőlük.
-
Kassadin
addikt
Ne legyél már értetlen. 5-t kell felrakni, az ugye ~1200Ft, és tök lényegtelen hogy mennyit költesz belőle másra, mert nem ezen van a hangsúly, hanem azon hogy ami pénzem félre van rakva, másra kell.
Mertem is feltélezni, hogy nem rám céloztál. A pub közösség legtöbbje 15 éves, mit vársz?Meg kit érdekel hogy mit mondanak vagy gondolnak? Ezen problémázni...
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz
attiati #6437 üzenetére
Nem tudom így hirtelen, ha dobsz egy zsák tartalmát mutató képet, tudnék dönteni.
Természetesen nem pénz, csak nekem ami pénzem van, az félre van rakva másra, nem csak játék létezik a világon.Amúgy meg úgy néz ki hogy most augusztus végéig lesz melóm, szóval prémium fiókom lesz végre, már ha sikerült elintézni.kexksz: És? Minimum 5 eurót kell felraknod, hiába kerül 50ft-ba valami ott.
Amúgy merem remélni hogy nem rám célozgatsz, mert nem szoktam sírni, másrészt nekem nem apu-anyu adja a zsetont, hanem megkeresem. Tudod hatalmas nagy a kettő közötti különbség.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Jogos, de ha például pyroval játszol és degreaser az elsődleges fegyvered és nem úgy használod hogy megégeted majd rávágsz egyet axtinguisher-el, akkor annak a fegyvernek sincsen sok értelme(mert ugye ha jól tudom ad fegyverváltás bónuszt).
Természetesen 1v1 szituáció és szigorúan hátulról. Egy heavyt másképp nem fogsz megölni. Marad legalább 100 hp-ja, amikor te már várod hogy újra teremj a kezdőn.
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz
Kassadin #6431 üzenetére
Pontosan amiatt amit írtál: " ez csak a saját véleményem", nem lehet ráhúzni általánosítva egy fegyverre hogy sokkal gyengébb mint ez vagy amaz. Számodra gyengébb, mert jobban tudod kihasználni egy másik fegyver előnyeit, illetve adott fegyver hátrányaival egyszerűen képtelen vagy hozni a megszokott ritmusod.
Ettől függetlenül lehetnek olyan szituációk, amikor lehet hogy te is úgy ítéled meg, hogy inkább váltasz, mert másik fegyóval könnyebb lenne megoldani a helyzetet. Amiatt sem merném kijelenteni egyik fegyverre sem, hogy "gagyi", hiszen bőven akad olyan, aki mesterien bánik az adott stukival, és lehet hogy pont olyannak mondanám, hogy semmit nem ér az adott fegyó, aki ha kipróbálná, rájönne hogy sokkal jobban illene a játékához, és ezáltal jobban megkedvelné az adott kasztot. -
Kassadin
addikt
Jó pár éve játszok fps-t, mindegyikben a legfontosabb a csapatjáték, nem mondtál újdonságot.
Viszont pub-ra a legtöbb ember szórakozni megy fel, nem azért hogy 15 másik idegennel csapatmunkát próbáljon meg összehozni. A sok 15 éves fogyatékkal élőről nem is beszélve, akik nem kapnak elég figyelmet az életben és a voice chatben próbálják meg ezt elérni.
Waron nyilván a csapatmunka dominál, pubon meg egyáltalán nem jellemző. Nem csak a tf2-re vonatkozik ez, hanem cs/cod dettó.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Vannak olyan fegyverek, amik rosszabbak mint az alap(lásd a mesterlövész íja, azt profik nem használják, mert távolra pontatlan, másrészt nem is lehet vele akkorát sebezni, de pubra tökéletes...
Megmerem kockáztatni hogy az alap heavy minigun jobb mint a natascha vagy a beast, de tárgyaltuk is tegnap is, beasttel eszméletlen ki vagy szolgáltatva legtöbbször, natascha meg tök jó hogy 100% lassít, csak sokkal kevesebbet sebez. Természetesen a játékos skilljén múlik a legtöbb, de szerintem számít az is hogy milyen fegyverrel megy. Sok embert látok pubon hogy gagyi fegyverrel(értsd nem áll arányban a pozitív/negatív tulajdonsága) próbálnak érvényesülni, aztán csodálkoznak hogy mindig behalnak.Persze ez csak a saját véleményem, nem muszáj elfogadni.
Akos96: Pubra tökéletes, de csak közelre jó, egy sniper a 125 életével meg nem az a túlélő típus. Profik mesterlövész puskát használnak, nekem ez bőven bizonyíték hogy ha már snipert választok, akkor ne íjjal menjek.
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz
Kassadin #6427 üzenetére
Szerintem egyáltalán nincs hátrányban az, akinek semmiféle újabb cuccosa nincs. Sőt, én mindenkinek azt szoktam ajánlani, hogy előbb legyen tisztába az alap tulajdonságokkal, és csak utána mérlegeljen, hogy mondjuk a másik fegyó jobban passzolna-e a (játék)stílusához.
Aki már picit régebb óta tolja, tisztában van vele, hogy itt nincs olyan fegyver ami minden tulajdonságban jobb elődjénél. Valamiben gyengébb, másban erősebb.
-
-
Kassadin
addikt
válasz
Vasinger! #6425 üzenetére
Én se azért játszom, de tegyük hozzá, egyes fegyverek birtoklásával előnyre lehet ám szert tenni azzal szemben, aki csak alappal játszik. Például van egy olyan demoman gránátvető, ami vagy 5-ször jobb mint az alap.
Amúgy én szívesen elfogadom bárkitől az ingyen cuccot() , csak sajnos nem tudok semmit sem adni cserébe, mert még nem vagyok premiumos, de tervezem.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
néha én is szoktam adni, volt hogy gru-ból már 6 db volt nálam, olyankor nem számít hogy eggyel több vagy kevesebb, a brass beastet is egy időben szórta nagyon, mostanában a buffalo steak sandwich a menő.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Szerintem felesleges bármit beáldozni, a legtöbb régi fegyót egy scrap-ért, vagy 2 random fegyóért megveheted bármelyik trade szerveren. Az újakért szoktak reclaimed-et kérni, de ha türelmes vagy akkor olcsóbban is megkaphatod azokat is.
-
v!ct0y
veterán
Tegnap barkácsoltam egy Brass Beast erre 3 perc múlva kapok egy Tomislavot
Már csak az Iron Curtain kéne -
Ricardo128
senior tag
válasz
Ricardo128 #6413 üzenetére
Ja, már megtaláltam.
Találtam róla YouTube-on tutorialt.
(bocsi a dupla post miatt, nem tudtam szerkeszteni) -
Ricardo128
senior tag
Figyeljetek, hogyan kell festeni a falra? Be van állítva legaul a spray logo-nál, hogy a T gomb. A multiplayer options-ba beimportáltam egy képet 160*160 nagyságú, meg is jeleníti a játék a képet, de sehogy sem tudok fújni.
-
Kassadin
addikt
Igazad van neked is nem csak kekszinek, közben rájöttem.
Az a baj hogy most csak olyan itemeim vannak, amit nem szívesen áldoznék be, amit meg igen, abból nincsen kettő.
[link]
Eszméletlen lomha vagy beasttel. Amúgy akkor wikin jól olvastam, mert ott is az van írva hogy a tomislav felpörgetése hangtalan.[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz
Kassadin #6386 üzenetére
+1 a Tomislav mellett.
A BB valami iszonyat lomha, és szerintem az is sokat nyom a latba, hogy a Tomisnak nincs hangja. Nagyon árulkodó tud lenni néha a felpörgetés zaja, és ha mondjuk BB-vel akar kisasszézni a heavy egy kanyarból, akkor soldierrel, demomannal 3X ki lehetne szedni, mire egyáltalán előbukkan a fegyver csöve. -
Kassadin
addikt
Nem is akarsz velem már vitázni?
Abban igazad van hogy a legtöbb helyzetben hátrányból indulsz a beasttel, de közelre halálos. Ha lesz majd miből scrap metalt csinálnom(aka esik razorback vagy valami szutyok semmit sem érő item), akkor összerakom a tomislavot.
Amúgy nem tudod hogy a "maffia" szett ad-e valami bónuszt? Mert most meg van a family business shoti is, habár semmit sem ér, alap "jobb", már ha lehet jónak nevezni az alap shotgunt.[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Jut eszembe, ma betettem 5€-t a steam walletba, megvettem a garrys mod-ot, 2€-ért, vettem egy boxkesztyűt 0.39€-ért és szert tettem egy premium accra
Szerintem egész jó özlet volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Steam topic
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tudományos Pandémia Klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- További aktív témák...
- 7omai das cam A800S 4k autós menetrögzítő
- Elpida 2GB DDR3 1600MHz EBJ20UF8BDW0-GN-F
- Asus VivoBook X515 15.6" laptop, 11.gen i3, 256gb ssd, világtó billentyűzet. Garancia.
- Lenovo Yoga 300e type-c/ Intel/SSD/ Érintő kijelző 2in1/Office/ Több órás/ Gari/ Újszerű /Számla
- Razer Seiren X Emote (RZ19-03060100-R3M1) - Mikrofon