- eBay
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
Üdv mindenkinek! Visszaolvasva C805-öt 55 colos változatban akkor lehet venni, azt nem érinti annyira az "akadásos" szoftveres hiba? Vagy netán C655 inkább? Ez a kettő van ott ahonnan venni akarom.
-
Alarikman
senior tag
Sziasztok. Szombaton rendeltem meg a Digi-től a 55C805-öt. Sokan ajánlották más topikban is. Kábeltévét ritkán nézünk, inkább streaming és letöltött tartalom(Kodi), Playstation. Feltétel volt még a nem túl távol lévő talpak(asztal mérete limitált). Úgyhogy ez lett. Egy 5 év alatt panel hibássá vált Philips-et fog váltani.
-
Alarikman
senior tag
Ma megjött: vélemény(c805):
Amit tudok mondani: kicsit reszelsz a hang és a kép beállitasokon, azaz elfelejted a standard-ot, utána ki alakul amit akarsz és voilà, ez egy brutál jó tv. Nem csalódtam. -
Alarikman
senior tag
Amúgy van bármilyen előnye annak ha TCL fiókot regisztrál valaki?
-
Alarikman
senior tag
Mióta elégedett tulaj vagyok ilyen kérdések jöttek fel bennem:
- hol van a szervizelése a TCL TV-knek?
- a márka mikor futott be nálunk? Azaz lett komolyabb eladók kínálatában jelen?
- sikersztori? Hasonlóan mint anno a Huawei és Xiaomi?
Bocsi de valahogy lemaradtam a kínai tv-k ekkora világhódító útjáról. Azt vettem észre hogy a nagyobb sporteseményeket a Hisense támogatta pár éve. Azt tudom, hogy a Philips is kínai, a Samsung az már talán vietnámi/kínai gyártás, japánok elfogynak vagy leállnak. Annó pana plazmám volt szerettem. Bocsi az agymenésemért. -
Alarikman
senior tag
Jó lenne ha a Digit is be vennék az 5 év garis helyek közé. A Vodafone-nal ugyan az a tulajuk. És össze fognak olvadni(sajna). Nem lehetne írni valakiknek vagy szólni? Jövő hónap 3-an lesz egy hónapos a tv.
-
-
Alarikman
senior tag
válasz boborján2 #30348 üzenetére
Családnak kell a cicoma. De amúgy ha csak egy-két tv van amin nézed, a Kodi teljesen jó. A külső winyós megoldás szerintem nem tartós. Majd ha megtörik a kábel vagy a hordozásnál oda csapod a falhoz véletlenül, akkor majd rájössz. SSD jobb, de ott a csatik adják meg magukat néha. Legjobb egy NAS. De persze az nagyobb pénz de tartós befektetés.
-
Alarikman
senior tag
válasz Qtya123 #30480 üzenetére
Jók az alap beállítások általában. Én csak a nyelvet és a képernyőkímélőt változtattam meg. Teljesen jó az SMB. Korábban NFS-t használtam, de már nem görcsölök ezen. DLNA a legrosszabb, szerintem már egyre kevesebb program használja. Nekem TS-130 akadásmentes a lejátszás, komoly bitrátával is.
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
válasz Nagya21 #31144 üzenetére
Azt vettem én is augusztus elején. Szuper tv. Gyors a rendszer sebesség is, pedig nem erről híres a Google tv. Teljesen meg vagyunk elégedve vele. Nincs jobb tv a Digi-től, főleg TCL szinten, de más markában sem igazán. És a törlesztő is csak októberben indul. Másfél hónapig ingyen tv-nk volt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest