Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
tag
válasz Blackeventer #28079 üzenetére
Hát nem sok van róla Kissebb az adatok alapján a fényereje TCL/Xiaomi 450/250 https://www.kitele.com/en/tv-xiaomi-mi-tv-a-pro-65-2025
-
nicu71
addikt
válasz Blackeventer #28081 üzenetére
Nem hinném hogy a Xiaomi jobb lenne a frissitések terén,sőt🙂 ,viszont a TCL régi motoros a tv gyártásban.Az említett Tcl655 annyira új ,hogy még kb senkinek sincs itt,de szerintem tutira nem lehet rossz,olvasva a specifikációkat.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
mrmft
senior tag
válasz Blackeventer #28084 üzenetére
Ha itthon akarsz vasarolni akkor varj meg vele, a 645 kifutasa utan eselyesen lejjeb megy az ara. En a kisebbeket nezem, de alig olcsobb mint a 805 jelenleg... Annyiert pedig egyertelmuen a 805 a jobb vetel.
-
boborján2
aktív tag
válasz Blackeventer #28081 üzenetére
Engem a xiaomi telefonnal csúnyán megszivatott , hw szerzív és szoftveres téren is. Én a portára sem engedem be mégegyszer ha egymód van rá.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
mrmft
senior tag
válasz Blackeventer #28088 üzenetére
Emagon amit en latok: 55C655 - 229, 55C805 - 249.
Nem lattam ezt a kedvezmenyt amit mondasz. 160-170 korul le is csapnek az 55C655-re. -
őstag
válasz Blackeventer #32107 üzenetére
Azt senki nem fogja tudni megjósolni, hogy idén fog-e ennél lentebb menni az ára, azonban az én véleményem szerint nem valószínű, hogy az eMAG BF ár alá fog lőni bármelyik bolt idén.
Azt pedig csak te tudod eldönteni, hogy megér-e neked ennyit.
Ez nem neked szól, de ha már román eMAG BF árak:
- a 75c765 410 ezer forintnyi lej
- a 65c765 pedig 300 ezerNyilván más ország, más adók, így a jövőheti magyar eMAG BF-en lehet, hogy sokkal rosszabb ára lesz, de azért ez biztató.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
addikt
válasz Blackeventer #32109 üzenetére
A C765 már mini LED, lényegesen jobb megjelenítés, képminőség. Játékra és filmezésre jobb.
A C655 is jó TV, de nem egy kategória a C765 -tel.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
őstag
válasz Blackeventer #32109 üzenetére
Nem csak a 144Hz az előnye, hanem (azon kívül, amit ρσгτσ említett) az is, hogy 1008 a local dimming zónák száma, míg a c655-nél 104.
Szerintem egészen más élmény, de ezt mutatja az árkülönbség is.
Véleményem szerint elsősorban akkor lehet érdemes a c655 helyett a c765-öt választanod, ha HDR vagy DV tartalmakat nézel. Ha csak simán SDR filmeket/sorozatokat fogyasztasz, akkor nem feltétlen éri meg a felárat.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Blackeventer #32112 üzenetére
Én szoktam használni így, de Chromecast with Google TV-vel is C805-öt, szóval van összehasonlítási alapom Google TV és Plex szinten, kérdezz és megpróbálok válaszolni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Blackeventer #32114 üzenetére
Egy biztos nem 100%-os a rendszer a TCL-en, én pl hiányolom a TV esetén a Plexben a Frissítési gyakoriság váltás lehetőségét, itt hiába kapcsolod be az nem működik, pedig egy fontos és jó funkció, ha nem mesterségesen lekreált képkockákat akar a néző nézni, és ez bizony érinti a többi applikációt is mert bizony ott sem működik a lehetőség, nem vált a TV, olyan mintha a TCL fejlesztő mérnökei nem engedélyezték volna, pedig Chromecast with Google TV-vel megy rendesen a váltás, TCL-en nem megy így, kötve hiszem hogy a hardver ne lenne rá alkalmas.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
bigrob
őstag
Hibátlanul működik nálam.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
droti25
őstag
Nekem is tökéletes minden Plex-el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest