- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Euronics-ban most akciós a TCL 65C805(329.900ft) "is"!
Érdemes ott megvenni? Gondolom ár/értékben még mindig az egyik legjobb vétel? -
droti25
őstag
válasz TheMartin03 #27596 üzenetére
Kicsit most én is elbizonytalanodtam.
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Tegnap megvettem a TCL 65C805-t.
Sikerült is beállítani az általatok ajánlott videó alapján mind a 3 módba(sdr, HDR 10, Dovi). Meg is jegyzi szépen a beállításokat. Gyönyörű a kép.Ami furcsa volt az az, hogy felfrissítette magát a szoftver, amit nem szerettem volna. De végülis, eddig nem érzem hátrányát.
Ami még érdekes bár nem probléma, hogy "csak" 120hz-t tudok Windows10-en belül állítani a 144hz helyett, pedig a hdmi 1-be csatlakoztattam kábelt és a tv beállításokban is hdmi 2.1-et választottam. Lehet a kábel a ludas.?
Illetve hdmi-nél(játék mód) milyen kép beállítások az ajánlottak?
Köszönöm előre is! -
droti25
őstag
Sziasztok!
65C805-re tudnátok mutatni egy jó kis tv adás(Digi) kép/hang beállítást?
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Jelenleg v098-as rendszert használok a 65c805 tv-n.
Látom hogy vki már 121-essel használja. Hogyan tudom én is kipróbálni? OTA-n nem ajánlj fel újabbat.
Van-e lehetőség downgrade is? -
droti25
őstag
Sziasztok!
Jelenleg v098-as(állítólag a legrosszabb)rendszert használok a 65c805 tv-n.
Látom hogy vki már 121-essel használja. Hogyan tudom én is feltelepíteni? OTA-n nem ajánlj fel újabbat.
Van-e lehetőség downgrade is?[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
válasz st6969 #28053 üzenetére
Vagyis te jobban bízol egy idegenben mint saját magadban szállítás terén. Szegény fórumtárs is bízott... Nyilván nem gyakori de előfordul sajnos, az ilyen hanyag szállítás is.
Lehet egyébként szállítani fekve a C805-t, legalábbis ezt az infót kaptam a vásárláskor.
+ami számomra fontos, hogy ott a boltban kibontják és lehet ellenőrizni, hogy van e bármilyen külsérelmi nyom, hiba a tv-n.[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
válasz Celtis #28108 üzenetére
Én főleg Netflix és Plex használó vagyok. Tapasztaltam akadozást elég sokszor mindkét esetben. Viszont jött rájuk(netflix, plex) frissítés és azóta minden okés. Annyit változtattam még hogy DV sötét módot fényesre tettem(szebb így). Hogy most emiatt vagy az app frissítések miatt szűnt meg az akadozás azt már nem tudom.
-
droti25
őstag
Ha jól látom a 098-as firmware márciusi kiadás. Azóta jött már ki gondolom OTA-n újabb, nem is egy. Akkor miért nem dobja fel szerintetek?
-
droti25
őstag
Miért van az, hogy egyes Dovi filmeket dolby vision módban játszik le a tv plexen(c805 v098), más Dovi filmeket csak HDR-be?
-
droti25
őstag
Sziasztok
Számítógén lévő filmeket nézek Plexen keresztül. Melyik a jobb erre a feladatra plex vagy kodi? Kodit nem használtam nem értek hozzá, de ha azt mondjátok jobb mint a plex akkor cserélem!
-
droti25
őstag
válasz 7Heads Drago #28589 üzenetére
Egyébként v098-as után melyik hivatalos verzió fog érkezni és kb mikor OTA-n?
-
droti25
őstag
válasz Pendragon911 #28660 üzenetére
Nekem pont ilyen van, kb 1 hónapja vettem és nagyon megvagyok vele elégedve. Mikor először néztem rajta HDR tartalmat, leesett az állam a látványtól. Én monitorként is használom PC-hez játékra(is) és ezen a téren sem okozott csalódást, sőt. Egy álom(144hz, freesync...)
Best buy!! -
droti25
őstag
Hol tudom megnézni a digi tv adás jelerősségét a tv-n? Sehol nem találtam!
-
droti25
őstag
Sziasztok
Végre megérkezett a tv-re az új v135!
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes egy resetet csinálni miután feltelepült? Ha igen akkor pontosan hogy és hol?
Köszönöm előre is! -
droti25
őstag
Digi online alkalmazást, hogyan tudnám feltelepíteni a tv-re? (c805)
-
droti25
őstag
válasz BlueSteel #29278 üzenetére
Nálad sztem magával a tv-vel lesz gond, mert visszaolvasva a hozzászólásaidat sok a negatív tapasztalat.
Nálam sosem volt gond a 144hz móddal, semmi extra beállítás nem kellett csak a tv menüjében.
Local Dimming is tökéletes volt minden firmware-on.
Mikro akadás volt v098-on de a v135-on már csak egyszer-kétszer tapasztaltam.(plex, netflix, tv adás)[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Játék módra vkinek van használható beállítása?
Vagy itt egyszerűen kapcsoljunk ki minden képjavítót, hogy az input lag minél kisebb legyen?
HDR-t game módban nem használok, így célszerű gondolom a helyi fényerőcsökkentést(local dimming) is kikapcsolni igaz? -
droti25
őstag
válasz Blackeventer #32112 üzenetére
Nekem is tökéletes minden Plex-el!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest