Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy9
őstag
Igen, köszönöm ezt láttam az Alzán is, de több helyen azt írja, hogy a 855,755-höz való. Kérdés, hogy működik-e a 805-tel.
Max visszaküldöm.
Más. Nem volt még TCL-em. Napokon belül megjön egy 85c805, para van, hogy esetleg bemutatótermi, vagy javított darab. Van fólia az elején gyárilag? Vagy csak zacsi? Az üzemidőhöz a menüből, vagy valami gombkombóval férek hozzá? -
T 1000
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a választ! Sajnos nekem a Ts, meg a PVR elég core funkciók, erről nem tudok lemondani és csak ezen a rostán esne ki a TCL és lenne Hisense, de jobban szeretnék Google TV-t Vidaa helyett, így minden megoldás érdekel. Azt lehet tudni, hogy pl egy 50C655 megmókolható-e más régió választással, hogy ezek a funkciók működjenek?
-
mlkcy
csendes tag
köszi!
Németország volt a régió, átállítottam. Elvileg akár 48 óra is lehet a frissítés. (a fiókban már megjelent magyarország)közben beléptem egy másik fiókkal is (ennél magyarország volt a régió), a beállításoknál kérdezte mi a preferált app, ott volt a Max is, rányomtam, letöltöttem. ez működik
a skyshowtime továbbra sem elérhető, nem értem...
már azon gondolkodom hogy olyan email címet hozok létre ahol biztosan (?!) támogatja a TCL az appokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest