- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Novakg2 #27117 üzenetére
Szia Nekem ez a tv van igaz szobában. Oldalról érkező fénnyel. Nappal is teljesen jól látni nem zavaró. Viszont a mennyezeten lévő világítás az tükröződik benne, de nem veszem annyira észre, Egyébként is mindig úgy nézek filmet, hogy sötét van. Nem tudom ha fentről érkezne fény milyen lehetne. De annyi biztos hogy jobban tükröződik ez a tv, mint ami előtte volt. Szerintem egyébként az eddig használt projektortól , biztos hogy jobb lenne. Ha pedig azt tudtátok használni akkor fénynél, biztos ezzel sem lesz gond. De kérdéses hogy nem e megéri venni ennyi pénzért egy erősebb projektort.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Novakg2 #27117 üzenetére
Hát nem sok ekkora van itt
talán 1 ----- ha falra megy ,és kicsit lefelé van döntve (ez nem tudom hogy lenne a suliban ---elvileg felülről így nem tükröződne a nagy fény ,de amúgy ha sötét a képernyőre épp mondjuk szöveget lőttök rá ,akkor az talán problémás lehet ,mert abban ha fekete a háttér ,az tükröződhet ( ha fekete
) ---amúgy meg biztos jóval erősebb a fényereje szerintem mit egy kivetítős átlag projektoré --- de van a hisense 100L5F-B12 kb olyan árban ,egy erősebb fényerejű projektor
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OLED monitor topic
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest