- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz peternac #15794 üzenetére
Nálam full stable (Maven nem volt az) egy OMV media serverről etetem, plusz stream (Ezra add-on) Firestick 4k, még a régebbi, nem a plus. HDR10+ -ról le kell mondanod, cserébe van statikus HDR és DV SL/DL egyaránt. (van kompatibilitási mód a beállításokban)
A TV-t kijelzőként használom, belépő C725, annyit bőven ad, amennyit fizettem érte, de a szoftver egy kalap ... na de van jobb, így nem érdekel.
Nem tudom már, mik voltak a gondjaim vele. Kezdetben próbálkoztam, aztán dobtam az egészet a francba. A FS hibátlan ebből a tekintetből, az előző plazmámon azt használtam "okosítónak" nem gondoltam volna, hogy visszakerül, de így utólag nem bántam meg.Sztem felejtsd el Te is, tódozott-fótozott vacak, ha visszaolvasol, szinte mindenkinek szoftveres gondjai vannak. Szedd le a TV-t netről, tolj bele valamit okosítót, ami szimpatikus, és nem lesz több problémád vele. A kijelző már az én belépő modellemen is gyönyörű képet ad. Azzal kell foglalkozni, ami érték benne, ami meg nem úgy sikerült, azt el kell felejteni. Szerintem ennyi a titok Sok sikert
-
Louro
őstag
válasz peternac #15794 üzenetére
A TV saját médialejátszóját nem próbáltad? Én max a nagyon régi videókat, amiket az nem játszik le, ahhoz használok Kodit.
Igaz nekem külső HDD van a TV-re kötve és simán viszi a 4K-s tartalmakat akadásmentesen a saját médialejátszójával. (Majdnem lehagytam: Nekem C735 van.)Mess with the best / Die like the rest
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...