Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz Kiskutya #3295 üzenetére
Én mindent mozi módban használok, meleg színnel. Eleinte a gép PC módon ment, de aztán mozi lett.
Ha telón lejjebb veszed az expozíció korrekciót, sötétebb lesz, jobban látszik. (Samsungnál photo módban képre bökés után csúszkán balra.) Ami így is kihámozható, hogy a széleken nálad is nagyobb a bevilágítás.
Nekem a két alsó sarok kritikus(abb)."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
tomp
félisten
válasz Kiskutya #3295 üzenetére
HDR és normál azaz SDR film:
Kép mód: Mozi
Fényerő 80
Kontraszt: 85
Szín: 55
Színhő: normál
Minden más kikapcsolvaDe HDR nézése nálam nagyon kevés.
Vagy SDR, vagy DV vagy LLDV megy.Amúgy a saját lejátszóval és HDMI-ről kapott HDR megjelenítése is különböző hiába ugyan úgy van beállítva a kép. HDMI-ről szebb!
-
Kiskutya
veterán
C715-höz ki milyen beállításokat használ filmezéshez? Hdr meg normál film is érdekel. Pl színhő meleg vagy normál? Micro dimming be vagy ki? Kép mód szabvány vagy mozi?
hmm...
-
tomp
félisten
válasz Botika89 #3291 üzenetére
Akkor kimutassa. Nekem az a lényeg, hogy film alatt ne lássam. A 321 ezt teljesíti.
379-el Dolby Vision alatt is láttam olykor.
A legjobb a Dunkirk erre mikor a tengerpartot mutatják lassú mozgással! 321-el nincs sávosodás. Ennél frissebb verziókkal van. 379-el látható a leggyengébben a frissebb verziók közül de 321-el egyáltalán nincs![ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Botika89 #3287 üzenetére
Igen ezért is használom a 321-es fw-el. Azzal nincs a valóságban függőleges sáv.
Az, hogy mit lát egy kamera szerintem senkit nem érdekel.
Na de akkor majd ezentúl kamerával megyünk TV-t vásárolni...Amúgy egyszerűen elő lehet idézni a látható függőleges sávosodást. Gyorsindítás bekapcs és úgy kapcsold be a TV-t. Máris sávos lesz. Fw bug.
[ Szerkesztve ]
-
Botika89
tag
Azt látjuk milyen szép függőleges sávok vannak a panelon! jaj várj!ezt te is meg tudod erősíteni!hisz te voltál az aki többször is irta hogy függőleges sávok meg felhők stb!na majd én a felhőket is ide hozzom hogy aki ilyen tv választ az lássa hogy mit vesz! ja mindjárt jössz hogy fw függő mert neked xx ik fw már nem látható! egyszerű:ez ennyit tud
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Kiskutya #3281 üzenetére
Dehogy lehet megcsinalni.
Raadasul az adott kep teljesen maskent fog kinezni attol fuggoen, hogy min nezed meg.
Erre probaltam a 3269-ben utalni.
Jo lenne, ha mukodne. Felvennem a legfelso kategorias oleden lejatszott filmeket kameraval,es megneznem a legolcsobb leden oket,
A minoseg ugyanaz lenne. Egy valag penzt sporolnek[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kiskutya
veterán
-
kenwood
veterán
Azt az appot el kell felejteni.
Kepminosegben is joval elmarad ahhoz kepest,amit a 1050ti attol neki hdmire.
Nekem most az a nyugom, hogy ennek a ketventis Palit vganak idleben is van egy pici bugos alapzaja. Arukereson is irjak, hogy ez ilyen. Eddig tok nema volt a gepem, es zavar. Kell neznem helyette valami olyan kartyat, ami 60 fok alatt passziv.
Nem jatszom,nem is kellett volna vga, de az Intel procik nem tamogatjak a 4k 60hzet hdmin, meg a 2-300 ezer forintos Z490-es lapokon is 1.4 van, igy kenytelen voltam valami gput szerezni.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
tomp
félisten
válasz Botika89 #3274 üzenetére
Te kamerán keresztül nézed a TV-t vagy szimplán a szemeddel?
belashx
Szimplán ráböktem a kamera appban a TV képre és beállította a megfelelő képmódot. Csinálhatok olyan képet is ahol nem a TV-re állítja be a fényviszonyokat csak annak semmi értelme mert úgysem azt látod a szemeddel.
Innentől ez meg szimplán hülyeség.
Amúgy a "Netflix és a Skydance bemutatja" képen már enyhe világítás látható az alsó sarkokban de szabad szemmel szinte nem veszed észre.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Botika89 #3272 üzenetére
Mármint a TV fényerejét maxra fekete képpel? Annak mi az értelme? Nem lesz valós körülmény mivel feketénél ugye a TV leveszi a fényerőt.
Amúgy a kép készítése Dolby Vision "Fényes" mód mellett készült. Ott a fényerő eleve 100 csak ugye a TV szépen leveszi ha nincs érdemi világos terület.A szemed is így látja ahogyan a képen látható. Azaz a Netflix logónál nem tudod meghatározni, hogy mettől meddig tart a kijelző mivel nem látod.
Az a power LED sor. Világít igen. Ki lehet kapcsolni de megszoktam a Sony-nál, hogy világít. Így hát itt is így hagytam.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Botika89 #3268 üzenetére
Más:
Megnéztem pontosan, hogy mit tud az "AC'-s wifi kapcsolata:
Speedtest.net app AndroidTV-n nem akar elfordulni...
Ez a sebesség mindenre elég!Teszt céllal felraktam a mobilos YouTube appot! 4K60 HDR-ben NEM szaggat 321-es fw alatt!
Ugye Android TV-s appban szaggat. Szóval láthatjuk eme remek Google app terméket... -
kenwood
veterán
válasz Botika89 #3268 üzenetére
Persze,mindjart, csak elotte kiszelloztetek,nehogy a vacsora szaga is rajta legyen
Hangfalamrol ne kuldjek valami mp3-at,hogy szol ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Botika89
tag
Kinek 65 c715 van csinálna sötétben feketeről képet?had lám milyen?
-
betmen3
csendes tag
válasz rainman72 #3248 üzenetére
Köszi ezt én is láttam, de a t-mobile oldalan meg ezt irják van. Ezért érdekelt h melyik oldalnak lehet hinni. És egy tulaj időközben üzenetben megirta h igen van benne. Lehet h regio függő.
Uh a linkelt oldal adatait csak fentartassal...Megbízhatóság: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=betmen3&submit=
-
Botika89
tag
65 C715 tulajok nektek milyen dobozban jött a TV mert láttam különböző dobozokat de ugyan az a TV szerintetek van valami oka?nekem fekete lilás dobozban jött de láttam simma karton bobozban nem volt szinezve!
[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
válasz kecsawi #3260 üzenetére
Jó jel, hogy fel merték tenni. Én 379-est használok, sokakkal egyetemben, és nincs gond vele. Másik fórumon se jeleztek hibákat.
Ahogy érzed. Nagy különbség nem lehet a kettő között."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
kecsawi
senior tag
TCL honlapja most már a 378-ast hozza szoftverfrissítésként. Korábban a 379-est javasoltátok. Melyiket érdemes felrakni 65c715-re?
-
Wilymor
újonc
Sziasztok.
TCL 50DP600-hoz valaki tudna írni ajánlott képi beállításokat?
Próbálgattam egy csomót, de valahogy mindig van benne valami, ami nem tetszik. Gondoltam rákérdezek, hogy itt kinek-hogy van beállítva. -
belashx
senior tag
válasz Kiskutya #3252 üzenetére
Majd megszokjuk. 😄
Amúgy a tévé beállításaiban nincs semmi mozgással kapcsolatos. (Kivéve a led törlést). Talán úgy voltak vele, hogy mindenhol azt javasolják, ki kell kapcsolni mindent. :)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
-
Kiskutya
veterán
válasz kenwood #3249 üzenetére
Lehet az nvidián belül kell valamit állítanod. Nálam az rx580 alapból minden szar képjavítot rányom a filmekre úgy kellett a radeon szoftverben kilőni. Pont ez a vidó amit linkeltél sokat javul az fw379-el. Nem fénylik az emberek arca és szebbek a színek is. Az is lehet hogy a 60fps miatt furcsa neked a film.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
kenwood
veterán
Vegre van egy 4k kepes vgam (1050ti).
Picit tesztelgettem (gyari fw egyelore)
Erdekes modon ez a video pcrol sokkal szebb,mint a tv youtube kliensebol.
Nem is gond,nem tervezem a HDMIrol elkapcsolni a jovoben.Viszont hiaba van a kepmod pcre allitva (ami elvileg,a tobbi gyartonal minden ilyen trumotion fele nyomorultsagot kilo) elegge szappanoperas az egesz.
Ez vajon a feltoltott film hibaja, vagy lehetne meg menubol emberszerubbe tenni a mozgast?
Fontos, hogy itt nem akadozasrol van szo (pcrol legalabbis biztosan nem), hanem kulonbozo "javito" mechanizmusokrol, amik teljesen megolik a filmeket.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
tomp
félisten
Tudtommal nem maradhat szerviz háttér nélkül egy hivatalosan forgalmazott márka.
Max nem itthoni szervize lenne hanem külföldi, de lenne. Oda pedig futár vinné.pl. OnePlus. Itthoni márka szerviz nincs. Lengyeleknél van. Szerviz igény lead, futár jön, elviszi, javítják, futár visszahozza. 1hét alatt megvan az egész!
Láttad már a Sony Mobile hivatalos itthoni szervizét? Tyűűű na az az igazi garázs cég...
-
Kiskutya
veterán
válasz kenwood #3244 üzenetére
Még mindig jobb mint a + biztosítás ami sokak szerint semmire nem jó a boltok meg elkérnek + 30ezret. Nyilván volt akinek tényleg cserélték de volt hogy a biztosító valami kiskapun keresztül kihátrált. Majd pár év múlva kiderül itt milyen az 5 év bár ne legyen rá szükség.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
kenwood
veterán
Gondolom ugy vannak vele, hogy majd ha bajod van,elmondjak,mi a megoldas.
Felteve,hogy mondjuk 4.5 ev mulva meg letezni fog az a ceg, amelyik a garit inteziMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
betmen3
csendes tag
Sziasztok!
Az 50P715 típuson van CI kártya foglalat?
Köszi előre is!Megbízhatóság: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=betmen3&submit=
-
tomp
félisten
Szia Tamás! Köszönjük szépen megkeresésedet. Társaságunk minden eszköz esetében csak viszonteladó, és amit a törvényi szabályozás megköt, az egy éves garanciával értékesítjük azokat. Abban az esetben, ha egy akciót meghirdetünk (közösen a gyártóval), mint a TCL televízió esetében is, vagy egyedileg a gyártók vállalnak még + éveket a javításra egy adott termék esetében, akkor az ügyfeleink náluk tudják érvényesíteni.
Elérhetőségi telefonszámuk: (22) 502 866, e-mail címük: conelser@conelser.hu
Nekem ezt egy vasárnapi kora reggeli időpontban írták 10percen belül fb privát üzenetben. -
kenwood
veterán
Azert az nem franko, hogy facebookrol meg forumrol kell osszekukazni ezeket az infokat
-
fila
senior tag
válasz Kiskutya #3234 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ez így nem oké.
Ha 5 év jótállási idővel hirdettek valamit, akkor annyit is kell adnom rá, annyit kell a jótállási jegyre írni.
Valóban ott van a jótállási jegyben, hogy 1 év után forduljak a gyártóhoz, címként meg egy lengyel cím van megadva. Hát köszi. Oda is küldjem ki ha gond van? Pont itt volt róla szó, hogy TCL-nek nincs normális szervize, de a Telekomban bíztam. Erre a Telekom a jótállási jegyre nem a hirdetett 5 évet írja rá, hanem 1 évet.5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Kiskutya
veterán
-
fila
senior tag
Bosszús vagyok.
Holnap szállítja ki a Telekom a megrendelt tévét. 5 év jótállással hirdetik, erre kiállították a jótállási jegyet 12 hónapra (?????).
Írtam nekik javítsák. Ha nem teszik, bosszús leszek. Kibontás nélkül megy vissza nekik.
Ha valaki rendelt tőlük megnézném mit írtak a jótállási jegyre?
Köszi
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
tomp
félisten
válasz Kiskutya #3228 üzenetére
Akkor ez egyre jobban bebizonyosodik, hogy a Netflix oldalán van a hiba.
Eddig nekem a Zidoo-n gond nélkül ment a Netflix 4K HDR. Mától ez is akad.
Neked este nem akadt a Netflix Dolby Vision.
Ezt rakja össze valaki, hogy pontosan hol a hiba. Kapcsolatban vagy a szervernél? -
Kiskutya
veterán
válasz darius09 #3225 üzenetére
Nappali fénybe szép az ips azért is ajánlott világos helységben. A va panel besötétített vagy full sötétben mutatja meg előnyét. Én pont ezért vettem a tcl-t mert én igy szoktam filmezni és az előző ips tévémnél zavart hogy gyenge a fekete. Most sem egy oled szint de ez már nem zavaró számomra fény mellett meg igazi mély a fekete.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
darius09
tag
Van valakinek valami tapasztalata a philips 65pus8505-el kapcsolatosan? Egyik ismerősöm most vett egy eggyel regebbit elvileg az is ips de ahogy neztem a fekete nem olyan rossz sőt én rosszabbra számítottam, igaz napközben láttam de nekem tetszett.
-
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok! Kinéztem az 50P715 típust, lenne pár kérdésem a felhasználókhoz.
1. Tud felvenni USB-re?
2. Van benne DVB-C tuner?Előre is köszönöm!
-
kenwood
veterán
-
Szilast
friss újonc
Sziasztok
Biztos alapnak tűnik a kéedés, aki tudja.
Van egy TCL 65C715 tv-m. Optikai kábellel rákötöm az erősítőre, de nincs hang. Hangbeállításnál nem lehet kiválasztani az optikait, csak HDMI, PCM, AUTOMATIKUS.
Mit rontok el? Hogyan lehet hangot csiholni az erősítőre? Semmilyen leírást nem találok.Előre is köszi, ha valaki tud segíteni
-
pucu9011
csendes tag
Ki milyen szín beállításokkal és egyéb beállításokkal használja ps4en a c715 típust? Kíváncsi vagyok más beállítására is.
-
tomp
félisten
válasz Kiskutya #3206 üzenetére
Elhiszem, hogy jobb a 379 HDR mivel én is láttam. Valóban jobb!
De alig nézek valamit HDR-ben. Legalább HDR10+ van nálam. Sima HDR10-es filmet LLDV-n nézek az pedig ugyan olyan. Gondolom ott keményebb paraméterek között lehet csak lenni.Tegnap Zidoo boxról néztem a Netflixet HDR-ben. Eléggé elszoktam a HDR-től...
-
kenwood
veterán
válasz Kiskutya #3202 üzenetére
Szerintem meg az elso felvetelt akarmilyen tvn nezed,nagyon fog latszodni, hogy igen agressziv utomunkalatok aldozataul esett,es jobban hasonlit egy videojatekra,mint egy filmre.
-
kenwood
veterán
válasz Kiskutya #3200 üzenetére
Az elso videonak nem sok koze van a valosaghoz.
Agyon van filterezve. Sose ertettem, ezeknek mi ertelme van.
Mintha egy makett lenne lent,nem egy varos.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest