-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
francz'70 #18445 üzenetére
Elég átrakni a kártyát semmi varázslás nem kell. (Sőt, ha vannak másik Amiko boxaid, akkor lazán megoldható, hogy azokba ne kelljen kártya a kódolt adásokhoz.)
Nekem egy 2,5-es 120GB-os SSD van beledugva, arra megy a felvétel ha nagy ritkán szükségem van rá. Azt nem tudom, hogyha HDD-t dugnék bele azt is elvinné e, bírná e árammal a SATA portja. -
francz'70
senior tag
Ez az intek nem egy tuneres, nézni lehet felvétel közben másik csatonát, sőt két különböző csatornáról is felvesz egyszerre de ilyenkor már nem enged csatornát váltani, csak ha megállítom az egyik felvételt.
A k2 isio vagy a c76cx ezért nem alternatíva, csak a k4 isio jöhetne szóba itt a Tarr-nál -
farkas-j
őstag
válasz
francz'70 #18441 üzenetére
Pl. Amiko HD 8142 Twin C . Az a gyengéje, hogy elég lassú a csatornaváltás és a menü sebessége a nem duplatuneres Amiko-khoz képest. Az nagyon jó az Amiko-k többségénél, hogy tudják kezelni szerver és kliens szinten is a kártyamegosztásokat.
-
francz'70
senior tag
Tudna valaki ajánlani twin tuneres set top box-ot hasonló paraméterekkel csak olcsóbban mint a Technisat k4 isio?
Le szeretném már cserélni a fagyogatós Intek HDPV-C12CX -et, de itt a Tarr-nál alternatíva csak a Technisat k4 isio van, azt meg kicsit drágálom. -
Tutu7030
veterán
Hajnalban újraindult a modem, vissza váltott bridge módról alapra. Szórta a wifit a világba. 😃
-
green_army78
tag
válasz
ftamas0201 #18436 üzenetére
Köszi!
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #18433 üzenetére
Szia.
Nem fog működni az a megoldás, mert a TV csatornákhoz nem a kártya a lényeg hanem a tv készülékben szereplő tunner kártya. Ez a TV azt hiszem csak DVB-T tud viszont DVB-C kell a digitális adás fogásához. Így nem elég a kártya mert az csak a kis csomagok kódolását oldja fel, az adás érkezését pedig nem. Mindenképp beltéri kell ha digitális adást szeretnél nézni (vagy pedig egy új DVB-C képes TV) -
farkas63
aktív tag
válasz
green_army78 #18433 üzenetére
Ehhez nem kell tuner se kártya, csak dugd be a koax kábelt, keresd meg a csatornákat és nézd. Tuner csak abban az esetben kell ha rendelkezel mini (kódolt) csomaggal.
-
green_army78
tag
LG Flatron M227WD-PZ tv/monitorral rendelkezem, PCMCIA kártyahellyel. Szeretnék hozzá igényelni CA modult extra kábel tv előfizetés nézéséhez. Eddig 1 beltérivel néztem, de a 3. számú tv, egy régi CRT Samsungon, amit csak a vendégszobában található, csak most láttam, hogy eltűntek az analóg csatornák, 2. beltérit meg nem szeretnék venni 9990 Ft-ért, gondoltam az LG-hez rendelek CA modult, a beltérit meg átviszem a CRT tv-hez.
Működik? -
HIJ
őstag
válasz
kabelmania27 #18429 üzenetére
Akkor viszont a modem lesz szar. Nem gondolom, hogy a LAN port bármit is befolyásolna...
-
totron
addikt
Kodi addon van Tarrhoz? Nem találok.:/
-
kisninja
őstag
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Nemrég kihívtam a szolgáltatót, mert naponta 1-2x újraindult a modem. Itt is voltak és mondták, hogy csoda hogy működött ilyen értékekkel (ami fura mert ha ment, akkor kicsapta a maxot mindig sebességben), ezért cseréltek egy elosztót a padláson. Azóta nézeget a modemet, de megint 2x is újraindult a 3 nap alatt. Ezt most ugyan nem vettem észre, de nem szeretném ha megint meeting közben szakadna a net. Szerintetek milyenek ezek az értékek, hívjam ki megint őket?
-
kisninja
őstag
válasz
farkas-j #18423 üzenetére
Persze akinek vip modemje van, és műszere is.
(most jól jönne amit elakartál adni nekem)
Közben valami helyi hiba van.... Felső frekik közül nincs semmi 514MHz is 50%, alsó se mind.
Két szűrő patron is van elosztva a lakásban szóval ez is kizárva.Bozek : köszi neked is.
-
-
Bozek
nagyúr
TarrMobilTV infó:
"ha használod a TARR MobilTV-t, a jelenlegi mobilszám azonosítóddal és jelszavaddal 2021. június 1-ig van lehetőséged belépni az alkalmazásba. Ezután már csak a Tarr Ügyfélkapu felhasználónév/jelszó lesz alkalmas a belépésre." -
Bozek
nagyúr
válasz
eroli23 #18406 üzenetére
Több fizetős megoldás is létezik. Ebben a cikkben a szerző írja, hogy a Telenor MyTV-t tesztelte, szóval az elvileg megy. A Telekom-nál elérhető TV GO-t is, de az még szerintem a régi volt, az új Telekom TV GO esetében kérdéses, hogy megy-e. Előbbinél van 1080p is, utóbbinál ahogy az M4 Sport-on látom, 720p a minőség. Ezekhez nem kell sem Telenor, sem Telekom előfizetés, külön megrendelhetőek. Van még az IttOttTV is, de annak tényleg gagyi a minősége, múltkor teszteltem.
-
eroli23
csendes tag
Sziasztok
Kulfoldre koltozes miatt be kellet szuntetnem a tarr szerzodest igy megszunt vele a tarr mobil TV is, itt kulfoldon szeretnek magyar TV-t nezni, milyen megoldasok leteznek?
A mobil tarr TV-t el lehet erni kulfoldrol valamilyen formaban?
Esetleg valaki megoszatana velem a tarr mobil tv fiokjat, hogy tudjak TV-t nezni persze nem ingyen. -
Grande Ale
őstag
Igényeltem tavaly a digitális oktatás miatti díjmentes netet, ami ugye egy hónapra szólt. Még mindig nem kell netet fizetnem, hogy van ez a tarrnál? Meddig lesz ingyen net?
-
Janraki
csendes tag
válasz
ftamas0201 #18403 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ, ez alapján már szerintem boldogulni fogok, ha esetleg nem, akkor megpróbálom a másik topicot
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Janraki #18398 üzenetére
Lehetséges hogy mikor átállítottad router modba akkor nem regisztrálta még be a mac címet a szolgáltató, elvileg modem újraindítás segít, de én jártam már úgy hogy eltelt egy óra is mire regisztrálták és volt olyan is hogy szóltam telefonon és megcsinálták manuálisan.
Utána elvileg sorba kötve is üzemképesek lesznek az eszközök csak a másodlagos routeren ki kell kapcsolni a dhcp-t hogy az első intézzen mindent.
A routeres topicban pedig szívesen segítenek neked a sorban beüzemelésben is, nyugodtan kérd ki a véleményüket hogy miként a legoptimálisabb
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest