-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Másnál sem lehet böngészőből eszközkezelni? Meg sem jelenik a lista. Több browserrel, több OS-en próbálva, account-függőnek tűnik a dolog.
-
totron
addikt
válasz emre33 #19471 üzenetére
A névkiírás hiánya szerintem nem akkora probléma, fordítva - logó nélkül - lenne érdekesebb a helyzet. Így képolvasással tudsz eligazodni azonnal, szemben az olvasnivalóval, s egyébként is a logót látod mindig a csatorna nézése közben.
Engem inkább az zavar, hogy készülékek hozzáadása során gyakran nem akarja a jót, nem regisztrálja az új eszközt az istennek se vagy épp törölni nem lehet a hardverlistából, olyankor mobilkliensből megoldható a dolog. Idővel - ki tudja minek a hatására - megy az említett kettő, de rendszert nem találtam bennük. Ja, van, hogy be sem enged webre, user oldal felől szintén randomnak ható hibáról van szó. -
totron
addikt
Csak sikerült kivenni a mobiltévéből a ritka szép bitrátával adott Spektrumot, gratulálok. De legalább nézhetem via Digi, botrányos minőségben.
-
totron
addikt
Pazar a Paramount minősége is online. Nézi valaki az online verziót? Milyen csatikat hiányoltok az ottani kínálatból?
-
totron
addikt
válasz Aprósólyom #18958 üzenetére
A helyzet az, hogy eddig erre volt lehetőség (kis kuka ikon jobb oldalt). Telítettség esetén kilőttem a mobilt és mehetett a móka tovább. Felhasználás szerint. A logikád nem értem, mert ha fix 5 a max, akkor sebtiben vagy nem, az 5=5, na mindegy. Átmeneti, remélem.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Nem lehet a regisztrált eszközök közül törölni, mi a fene már ez? Szokásos Tarr dilik egyike. Mindent egybevéve még így is love van, de szükségtelennek hat az ilyen bosszantás, könnyen elkerülhetőnek. Most ez nem jön jól.
-
totron
addikt
A filmtár használata jár pluszköltséggel most? Az akció keretében jelent meg gondolom? Akción kívül milyen díjakkal kell számolni?
-
totron
addikt
Szerintem a Filmboxok normális felbontásban nézhetetlennek hatnának. A brand része a nyomott képi és hangi atmoszféra, még az új filmek is VHS-jelleget öltenek. Jó ez így tőlük. A Tarr meg magasan a legjobb minőségű streampakkot nyújtja, reszpekt! Igen kellemes.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Egyre bővül az online nézhető csatornák száma. Ez valamilyen akció és átmeneti vagy ezután már ez lesz?
-
totron
addikt
Weben a csatornabővülésnek gondolom aktuális oka van, mi az?
Szintén web: a műsorleírásokhoz egy ideje ha lehet mégfogyatékosabb diákmunkaerő-szövegelőt ültettek, nagyon gáz. A hiba is öröknek bizonyul, miszerint időmúlás okán bekövetkezett műsorszám-váltáskor az eggyel előbbi leírása jelenik meg az Infó gombra kattintva. A múltkori nagyfrissítéskor sem nyúltak ehhez.
-
totron
addikt
Kodi addon van Tarrhoz? Nem találok.:/
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- BMW topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest