- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Másnál sem lehet böngészőből eszközkezelni? Meg sem jelenik a lista. Több browserrel, több OS-en próbálva, account-függőnek tűnik a dolog.
-
totron
addikt
válasz
emre33 #19471 üzenetére
A névkiírás hiánya szerintem nem akkora probléma, fordítva - logó nélkül - lenne érdekesebb a helyzet. Így képolvasással tudsz eligazodni azonnal, szemben az olvasnivalóval, s egyébként is a logót látod mindig a csatorna nézése közben.
Engem inkább az zavar, hogy készülékek hozzáadása során gyakran nem akarja a jót, nem regisztrálja az új eszközt az istennek se vagy épp törölni nem lehet a hardverlistából, olyankor mobilkliensből megoldható a dolog. Idővel - ki tudja minek a hatására - megy az említett kettő, de rendszert nem találtam bennük. Ja, van, hogy be sem enged webre, user oldal felől szintén randomnak ható hibáról van szó. -
totron
addikt
Csak sikerült kivenni a mobiltévéből a ritka szép bitrátával adott Spektrumot, gratulálok. De legalább nézhetem via Digi, botrányos minőségben.
-
totron
addikt
Pazar a Paramount minősége is online. Nézi valaki az online verziót? Milyen csatikat hiányoltok az ottani kínálatból?
-
totron
addikt
válasz
Aprósólyom #18958 üzenetére
A helyzet az, hogy eddig erre volt lehetőség (kis kuka ikon jobb oldalt). Telítettség esetén kilőttem a mobilt és mehetett a móka tovább. Felhasználás szerint. A logikád nem értem, mert ha fix 5 a max, akkor sebtiben vagy nem, az 5=5, na mindegy. Átmeneti, remélem.
-
totron
addikt
Nem lehet a regisztrált eszközök közül törölni, mi a fene már ez? Szokásos Tarr dilik egyike. Mindent egybevéve még így is love van, de szükségtelennek hat az ilyen bosszantás, könnyen elkerülhetőnek. Most ez nem jön jól.
-
totron
addikt
A filmtár használata jár pluszköltséggel most? Az akció keretében jelent meg gondolom? Akción kívül milyen díjakkal kell számolni?
-
totron
addikt
-
totron
addikt
Egyre bővül az online nézhető csatornák száma. Ez valamilyen akció és átmeneti vagy ezután már ez lesz?
-
totron
addikt
Weben a csatornabővülésnek gondolom aktuális oka van, mi az?
Szintén web: a műsorleírásokhoz egy ideje ha lehet mégfogyatékosabb diákmunkaerő-szövegelőt ültettek, nagyon gáz. A hiba is öröknek bizonyul, miszerint időmúlás okán bekövetkezett műsorszám-váltáskor az eggyel előbbi leírása jelenik meg az Infó gombra kattintva. A múltkori nagyfrissítéskor sem nyúltak ehhez.
-
totron
addikt
Kodi addon van Tarrhoz? Nem találok.:/
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- XFX RX 6750XT 12GB 32 hónap eMAG garanciával
- MSI GS63 Stealth 8RE Gamer laptop
- Független Iphone 13 Pro 128GB 88% Akku Hibátlan Működés Dobozos Olcsón Eladó
- Gyári HP notebook töltők (center pines régebbi fajták, 7.44mm x 5.00mm, 19.5V, 3.33A-4.62A, 65W-90W)
- Apple Imac 27" (2014 late) i7 4.0GHz, 32GB ram, 256GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest