-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolokas
aktív tag
válasz
korcsillio #41000 üzenetére
Üdv ha veszek vdsl routert a annexet mire kell állítani? tp linknél pl?
b c k l? meg a többi beállítást 32/4 8?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
poli27 #74790 üzenetére
Az lehet, hogy mi ezt tudjuk, de magyarázd ezt annak a usernek, aki addig terjed, hogy bemegy a boltba, megnézni melyik a legolcsóbb router, ami tud wifit, esetleg márkásabb és beteszi az eszköz mögé, beköti az IPTV-t a routerbe és szétesik, elmegy a wifi, aztán hívogatja a Telekomot, hogy "sz*r az IPTV, szar a net". Ha az ügyfélszolgálatos mondjuk fel lenne készítve IGMP proxyból és snoopingból és elkezdené magyarázni a usernek, akinek pedig fogalma se lenne az egészről.
Na a legnagyobb valószínűséggel ezért nem engedik, nem azért, mert nem lehetne.
-
poli27
veterán
Amúgy nem értem iptv mellet miért nincs bridge mód, nekem így megy a sagem itthon (nincs iptv előfizetésem,és nem is akarok, a sat UPC sokkal jobb) és hibátlanul megy a Tplink WDR3600 routerrel(tud igmp-t), és a Mikrotikkal (ezzel kicsit szenvedtem mire beállítottam) is az iptv (teszt).... szval csak egy kibaszás a részükről, kompatibilis eszközzel simán működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Exkluzív órák
- Háztartási gépek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest