- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Conax használat ügyében írnék. Digitális kábeltévém van a T-nél, amit annyira nem szeretek, a net sokkal jobb, a tévével(főleg az STB-vel) csak a bajom van, de nincs más. Nem rég egy Panasonic S30 állt a házhoz, ehhez szeretnék conax modult használni, és kukázni(a szekrénybe) a STB-ot. Olvastam sokat a témában, és vannak fenntartásaim.
1. Ti milyen modult használtok? Alapvetően négy féle lelhető fel a neten: TechnyCript, Strong, Alcor, Wayteq. Ezek közül én az utóbbi kettőt sorolom az elérhető kategóriába(Wayteq, Alcor) mind ár, mind webshopok alapján. Van, aki ilyennel használja a tévét?
2. Nincs EPG. Ez random hiba, ahogy néztem, szerintem csak beállítás probléma, és igazából sokszor a STB is sz*rik az EPG-re, úgyhogy ez nem igazán lenne gond.
Nem igazán van arra keret, hogy megvegyem ~10 ezerért, és ne működjön. Igazából ezesetben is el tudom adni gondolom, de én használni szeretném.
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest