-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Conax használat ügyében írnék. Digitális kábeltévém van a T-nél, amit annyira nem szeretek, a net sokkal jobb, a tévével(főleg az STB-vel) csak a bajom van, de nincs más. Nem rég egy Panasonic S30 állt a házhoz, ehhez szeretnék conax modult használni, és kukázni(a szekrénybe) a STB-ot. Olvastam sokat a témában, és vannak fenntartásaim.
1. Ti milyen modult használtok? Alapvetően négy féle lelhető fel a neten: TechnyCript, Strong, Alcor, Wayteq. Ezek közül én az utóbbi kettőt sorolom az elérhető kategóriába(Wayteq, Alcor) mind ár, mind webshopok alapján. Van, aki ilyennel használja a tévét?
2. Nincs EPG. Ez random hiba, ahogy néztem, szerintem csak beállítás probléma, és igazából sokszor a STB is sz*rik az EPG-re, úgyhogy ez nem igazán lenne gond.
Nem igazán van arra keret, hogy megvegyem ~10 ezerért, és ne működjön. Igazából ezesetben is el tudom adni gondolom, de én használni szeretném.
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest