Új hozzászólás Aktív témák

• Lacielvtárs

nagyúr

jó reggelt Srácok.
    adott egy android tv box a Telekomtól amit szeretnék Wifin keresztül használni.
    ami nagyon érdekes hogyha a HGW wifi csatlakozik akkor minden megy rendben akadozás nélkül, viszont ha saját router wifire csatlakozok vele, akkor egy két másodperce megy az adás és megáll, megfagy a kép, hang
    erről a routerről van szó. [link]
    annyi variálás van a dologban hogy két ilyen router van itthon, az egyik közvetlenül csatlakozik a HGW-hez, ezért az van DHCP módban, a másik ehhez csatlakozik viszont a második már SWITCH módban van.
    így minden itthoni eszköz látja egymást a hálózatban.
    azt szeretném elérni hogy a két itthon android tv box is felkerüljön a hálóüzatra, hogy esetleg a kis NAS-om tartalma legyen elérhető az android boxon is, ha megoldható ez.
    úgy tudom ez valami funkció bekapcsolás lenne a routerekben
    ha jól gondolom itt kell valamit beállítani hogy menjen de a kérdés az hogy ha itt be is állítom a megfelelőt akkor a wifire is érvényes lesz vagy csak a kábeles LAN kapcsolatra?

szóval az a kérdésem hogy szerintem mit kell beállatni hogy működjön az elképzelésem, valamint volna e értelme szerintetek?
    előre is köszönöm a tanácsokat és segítséget :R

még annyi hogyha jól értem, ez a szöveg "This feature only works on Primary WAN " azt jelentheti hogy csak WAN port esetén működik az IPTV-hez szükséges mód?
    vagyis lehet hogy működne a routeren, de w switch módban lévő routeren az a funkció még nem működne?
    vagy teljes sötétségben tapogatózom :D

Új hozzászólás Aktív témák