- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- PHP programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology routerek
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- Adobe Lightroom topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
Aktív témák
-
skroy
senior tag
Üdv!
Routert használhatom elosztóként iptv-nél?
Úgy értem, hogy a hgw-ből a routerbe menne egy utp, és a routerből menne egy utp az stb-be, és egy a pc-be. Így nem kellene 2 kábelt behúzni a szobába. -
nicu71
addikt
úgy emlékszem,1080p 50 Hz.
Nem lehet feljebb tolni a box beállitásnál.
Tehát különféle stream van,ahaaa....most nem tudom megkérdezni,de sztem a haverék se tudják,jött az ügynök,aláirtak,fizettek,ennyi.technikailag nem értenek hozzá,mindegy csak menjen
hát,ha jól értem,tudná az 1080p-t ,csak valami hibádzik? -
Zoty4
őstag
Sziasztok
Mitől van az hogy megszakad a tv adás pár másodpercekre, valami gáz van a settopbox-al? Főleg az esti órákban fordul ez elő
-
nicu71
addikt
sziasztok...haver vett egy Samu smart tv-t!
Én állitottam be neki./a szerelő nagyon..alulképzett volt,szerinte pl nem biztos ,hogy lehet-e a számítógéppel összekötni a TV-t...az ész megáll az ilyentól.
Viszont!
Tényleg csak 1080i megy az iptv boxnak ? 720p és ez van,de én az otthoni műholdas szettemen hozzá vagyok szokva az 1080p-hez,ez így olyan soványA másik kérdésem,van ugye ez a modem eszköz,sajna csak 4 port van rajta,kellene még egy a SMART tv-nek,mivel a többin a 3 box van egy meg a pc-nek.
Vegyünk egy hálózati swichet,így működni fog vajon?/én nem vagyok T-s,nálam más a rendszer,ezért a lámáskodás.
-
wwhy
veterán
Optikai kábeles IPTV-nél van már wifis elsoztó
-
a hgw-n 4 lan port van, a 3 stb mellet is marad egy szabad lan port, az mehet munkaállomásba, de ha kevés egy lan csati, akkor mehet rá switch vagy másik router is.
én prémium opciós iptv szolgáltatást rendeltem anno, és volt hdmi kábel is az isb6030(mt) eszköz mellett.
milyen módon kötnéd rá a stb-t a pc-re? -
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
Üdv!
Megrendeltem a Netmania M és családi hd tv csomagot. A kérdésem az lenne, hogy ahogy bejön a házba a koax és rákötik a hgw-t, az egyben router is, vagy ahhoz még külön csatlakoztatnak egy routert?
-
Garold
senior tag
válasz
Mr.Peter #6676 üzenetére
Minden működő (élő szolgáltatáshoz rendelt) stb telekom tulajdonú.
Csak akkor lehet saját tulajdonú stb-d ha ha megszűnt a szolgáltatásod, és nem adtad vissza a szolgáltatónak, és az elkészült kárszámlát kifizetted. Ha viszont ilyened van akkor az elméletileg megszűnt szolgáltatáshoz kapcsolódik, és nem jönnek be rajta csatornák, vagy induláskor reg számot kér. Ha meg be lett regisztrálva általad másik előfizetéshez az akár szerződés szegés is lehet... -
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
A Boxom nem akar bekapcsolni, bekapcsolás után a következőt írja "inicializálás hiba a kliensben".Korábban HDD-t cseréltem, és akkor ha jól emlékszem,csak simán leformáztam a lemezt, beraktam, majd magától feltelepítette a rendszert.
Mivel úgy gondoltam, hogy szoftveres a probléma, leformáztam a meglévő lemezt majd visszaraktam, de a telepítő indítás után egy nagy piros X-el leáll.Mi lehet a probléma? (a Cisco EPC3925 routerrel is gond van mostanában. a net van hogy belassul, időnként pedig teljesen megszűnik mind a kábeles, mind a wifis net. :S Már reseteltem, beállítottam, de továbbra is néha megszakad. Lehet összefüggés a kettő között?)
-
-
Djuree
félisten
üdv!
t-home iptv-m van. van egy nagy plazma tv-m, arra megy az adás asszem hdmi kábelen a set top boxból.
namost van még egy régi crt tv-m, azon is szeretnénk tv-t nézni, csak scart csati van rajta. össze is kötöttem a set top box scart kimenetét a crt tv scart bemetével de semmi adást nem talál.
ez miért lehet?
egyszerr csak 1 tv-n használhatom a t-home iptv-t? fizetnem kéne érte és akkor átállítanának vmit és működne mind a 2 tv-n? vagy miért nem megy? -
pumasztar
csendes tag
sziasztok,
vettem egy tplink tl-wa830re wifi range extendert
kábelen keresztül van netem, laptoppal kipróbáltam,
de ha az stb-met rárakom, akkor csak műsorújság van, nincs műsorszerintem nincs különbség a két dolog között,
hogy a thome-os cisco router, vagy az extender mögé rakom az stb-met,
de a gyakorlatban mégisha valakinek van ötlete szóljon, mert 3 napon belül visszaviszem az extendert, ha így nem működik
köszi
-
wmati
addikt
-
skroy
senior tag
Köszi a gyors választ.
Koax van bevezetve, ami marad is, ha lemondom a jelenlegi kábelt. Egy sima koax elosztó van rajta 3 felé, plusz egy modem a netnek, ennyi. Tehát ezt a kábelt használhatják is a t-home telepítésnél?
Bár néha nem is vagyok benne biztos, hogy elérhetőek a rendelni kívánt szolgáltatások, mert a t-home weboldalon a címet megadva egyszer azt mondja, hogy elérhető, következő bejelentkezéskor már az ellenkezőjét.
Milyen kedvezményre gondolsz? Elvileg ha online rendelem, minden kedvezményes, 8690 Ft mindennel együtt havonta, a 3 beltérivel együtt. -
wmati
addikt
Beszerelési díj 18000 ft amit ha hűséget vállalsz elengednek rendelés után 30 nap áll rendelkezésre hogy bekössék de általában ez egy hét szokott lenni. Bejön a házba egy optika, koax, vagy réz kábel nem tudom nálad mi van. Nem írtad, az csatlakozik egy hwg be koax esetén cisco epc3925 réznél van pireli meg zte optika esetén meg valami H betűs. onnan egy utp kábel megy tovább minden beltéri fele belétrik jó fajta Cisco eszközök nem lesz gond velük. Miután bekötik nálad egészet kérjél a 1412 ön kedvezményt mivel ha jól értem van konkurencia
Beltérik mellé nem mindig jár hdmi kábel széria függő lehet, azért első pár napban biztos lesz pár hiba
-
skroy
senior tag
Üdv!
Helyi kábelszolgáltatóról váltanék T-home Netmania M + Családi TV csomagra 3 beltérivel.
Leírná valaki részletesen, hogy milyen módon kötik be? Milyen kábelen jön a lakásba, milyen elosztók, router, egyéb kábelekkel. Ha képekkel illusztrálja valaki, az sem gond. A rendelési oldalon nincs feltüntetve, hogy van e telepítési, szerelési díj. Ez valóban így van bármennyi beltérivel kérem a szolgáltatást? Nem szeretném, ha benyújtanák a számlát a munka végeztével. Minden tapasztalat, vélemény érdekel.
Rendelés után kb. mennyi idő míg bekötik?
Köszi! -
googy11
újonc
Sziasztok!
Új T-home user lettem. Optikai kábelen jön minden.
Az szeretném tudni, hogy ha egy ethernet megy a TV-hez, akkor azt le tudom-e ott még osztani úgy hogy internet és TV is lehessen.
A STB elé szeretnék tenni egy Switch/router-t de egyelőre nem megy.
Van erre valami megoldás, vagy tényleg TV vagy Internet?köszi!
-
gabeeen
tag
Sziasztok,
egy online csomagváltás a sima családi-ról családi+HD -re kb mennyi idő szokott lenni?
én naiv azt hittem rányomok, ujrainditom a boxot és már menni fogköszönöm
G. -
Sziasztok!
Valójában mennyi a T-Home IPTV HD csatornáinak felbontása? 1080i? Az egy dolog, hogy a SetTopBox-ot lehet arra állítani, de rá is küldik az 1080i-t? Vagy csatornánként változhat?
Köszönöm!
-
powergoku
tag
Kaptam egy T-home cisco set top boxot és egy digitális elosztót.
Mit lehet kezdeni vele előfizetés nélkül?
Rákötöm a tv-re ,thome feliraton kívül semmi .Se menü se semmi. -
wwhy
veterán
válasz
KamuMazsola #6642 üzenetére
Létezik, h 1 téglafal annyira megfogja a wifit, hogy 3-5 percenként megszakad? Vagy ennyit tud a Pirelli?
Gyakorlatilag kb. 5m van a router és a PC között, és egy téglafal. -
KamuMazsola
őstag
Kiugliztam neked! Remélem segí!
IP cím: 192.168.1.254
Felhasználónév:3play
Jelszó:3play
-
wwhy
veterán
Wifis Pirelli routrenek mi az IP címe
a 192.168/ 0.1 /1.0 / 1.1 /0.0 ra nem jön be az admin oldala.
Illetve van spéci user/pwd vagy a szokásos 2x admin? -
OldMike
őstag
Sziasztok!
A CISCO EPC3925 HGW-vel kapcsolatban van kérdésem:
A wifi beállításoknál a Channel Width esetében van Standard 20MHz és Wide 40MHz lehetőség. Tudja-e valaki, hogy melyiknek mi az előnye-hátránya (az alapbeállítás a 20MHz)?
Állítólag ez az eszköz tudja az 5 MHz-es sávot is, de nálam csak a 2,4 MHz van. -
törölt tag
Üdv
Rendelés előtt állok, néztem régebben a tré IPTV-t, de jelenleg ez így nem szerepel, hanem interaktív vezetékes tv. Ez lenne az IPTV más néven?
-
Ghid
csendes tag
Már belenéztem az oldal forrásába is
bár nem tudom miért, majdhogynem kínai nekem...
Ez van a két szinkronizálást lehetővé tevő gombnál:<div class="buttons"> <a href="#" class="magenta-arrow-left">Szinkronizálás TV-ről webre
<span> </span> </a>
<a href="#" class="magenta-arrow-right">Szinkronizálás webről TV-re
<span> </span> </a>
</div>Mint mondtam nem értek hozzá...de nem a href="#" -nak kellene meghatározni mi történjen?
-
Ghid
csendes tag
Igen van.
Az nekem a furcsa, hogy a jobb oldali ablakban ott a valós csatornalista mindkét boxnál, tehát a listát fel tudja olvasni a boxból. (Ahogy a felvett és felvételre váró műsorokat is)
Csak a webes listába nem tudja beleírni, vagyis szerintem vagy szerveroldali bibi, vagy pedig valami a böngésző(i)mben van letiltva. Valami a javascript vidékén. De ahhoz nem értek. -
Ghid
csendes tag
Lenne még egy kérdésem:
Eddig nem használtam a webes műsorújságot (igazság szerint nem is nagyon tudtam, hogy van), de most ránéztem, mert jó lenne most.
De valamiért nem tudom felszinkronizálni a csatornalistát (a jobb oldalon, az stb listája helyes, valós), de a szinkronizálás gombra csak feljebbugrik. Firefox, de néztem már Explorerrel is, ugyanaz.
Ez most csak átmeneti weboldalhiba, vagy nálam van valami ?
Azt sem tudom, miért kell ehhez kétszer loginelni... -
Ghid
csendes tag
Na épp ez az, hogy nem ezt csinálta a rendszer. Lehet, hogy ezt kellene csinálnia, és az is lehet, hogy most a teljes hw reset után ezt is csinálja, vagy fogaja csinálni egy ideig (majd holnap kipróbálom), de mint mondtam két teljesen biztosan beállított (sorozatfelvétel) felvételt nem hajtott végre, és a próba során sem volt semmilyen hibaüzenet. Látszólag azt mondta, megy a felvétel, de nem ment csak a két nézett stream, de csatornát váltani már nem engedett.
A streamek számára nem emlékszel, korábban is ennyi volt?
-
Ghid
csendes tag
Hali,
T-s listáról inkább ide regisztráltam...
Azt mondjátok, hogy ha 2 stb van az egyik felvevős, akkor is csak 2 stream jön? Ez elejétől fogva így van?
Egy-két éve amikor megrendeltem, majdnem biztos vagyok benne, hogy úgy marketingelték (nekem legalábis), hogy a két nézett stream mellett mehet a felvétel.
Bár nem emlékszem, hogy kipróbáltam volna, az idő nagy részében nincs rá szükségem.
Mosta kkor hazudtak, vagy közben változott?A dolog apropóját az adta, hogy most két esetben is az előre beállított felvétel nem történt meg.
Az első felvételnél lehet, hogy be volt kapcsolva a második box is, de egyik box se írt hibajelzést, hogy mi legyen a felvétellel. A második esetben biztosan nem ment a második box, de a felvevős se jelezte a felvételt, pedig 10 perccel korábban ellenőriztem, hogy be van-e állítva.
Na ezért most tesztelgettem.
Mindkét box be, műsorújságban felvétel indít. Kiírja hogy indítja, de nem történik semmi (felvétel LED se)
Viszont csatornaváltást nem enged. "Felvétel" törlés...engedi. új felvétel indítás, megint jelzi, hogy indítja, de nincs felvétel. Ezután viszont hiába töröltem a felvételt, aztán még a másik streamet is leállítottam, de semmit nem engedett változtatni. Csak táp ki-be-re tért magához. Szóval meghülyült.az egészEzek szerint elképzelhető az a helyzet, hogy mindkét stb-n megy egy stream és a beprogramozott felvételt nem indítja el? Ez így nagyon gáz, hiszen azért programoztam fel, mert fel akarom venni.
Meg úgy alapban nem az lenne a normális, hogy ha 2 stb +felvétel opció akkor 3 streamet adnak?
-
törölt tag
válasz
OldMike #6608 üzenetére
Családi+HD csomag STB: CISCO 6030MT-A Samsung UE40ES6100W TV
Térhangzásra kapcsolva a set-top-box
M1 HD magyar:nincs hang , mul: nincs hang
M2 HD magyar:nincs hang , mul: nincs hang
Duna HD magyar:nincs hang , mul: nincs hang
Duna World HD magyar:nincs hang , mul: nincs hang
Animal Planet HD magyar:nincs hang , angol: nincs hang
Discovery HD Showcase magyar:nincs hang , angol: nincs hang
HBO HD magyar:nincs hang, angol: nincs hangSpektrum HD magyar: OK
ATV HD magyar: OK
Super 2 HD magyar: OK
Sport1 HD magyar: OK -
OldMike
őstag
Sziasztok!
A T-Home IPTV fórumán próbáltunk egy fórumtárssal megoldani egy problémát, de eddig nem jött össze. Ezért idézném az ott leírtakat, hátha találkozott valaki ilyennel, esetleg van gondolata:
Az egyik eset: Családi+HD csomag HD minicsomaggal, STB: CISCO 6030, TV: Samsung LE40P530P7W.
Az STB-n a sztereó helyett térhangzás bekapcsolva:
2 hangsávos csatornák:
M1 HD magyar:nincs hang , mul: nincs hang
M2 HD magyar:nincs hang , mul: nincs hang
Duna HD magyar:nincs hang , mul: nincs hang
Duna World HD magyar:nincs hang , mul: nincs hang
Nat Geo HD magyar: OK, angol: nincs hang
History HD magyar: OK, angol: OK
AXN HD magyar:nincs hang , angol: nincs hang
Discovery HD Showcase magyar:nincs hang , angol: nincs hang
Eurosport HD magyar: OK, angol: nincs hang1 hangsávos csatornák:
Spektrum HD magyar: OK
ATV HD magyar: OK
Super 2 HD magyar: OK
Sport1 HD magyar: OKSzóval van itt mindenféle variáció, össze-vissza
A másik eset: Családi+HD csomag, tévé: LG LM660S, az STB: Cisco 6030 (felvevős)
Az STB-n a sztereó helyett térhangzás bekapcsolva:
Az M1 HD, az M2 HD és a két Duna HD hangereje sokszorosa a nem HD csatornákénak. Az M2 HD-n francia film megy, át lehetett kapcsolni a hangot a "mul" állásba, de az is magyarul szólt (ugyanolyan hangosan). A Discovery Showcase és az Animal Planet rendelkezik angol hanggal is. Ezek pont ugyanúgy szólnak, mint a magyar hang, és ugyanolyan erősen, mint az M1 HD.
Viszont a Spektrum HD, a Sport1 HD, az ATV HD és a Super TV2 HD hangja a térhangzáson is ugyanolyan halk, mint a sztereón.Köszönöm
-
wmati
addikt
válasz
#15241216 #6603 üzenetére
Mert nincs több szabad stream, minden beltéri mellé egy jár összesen három lehet. Rendelj szerintem egy időre hd mini csomagot ahhoz kapsz még egy streamet lemondod és megmarad a plusz stream.
weblapon bejelentkezel és ott tudsz készíteni csatorna listát amit minden beltérire rá küldhetsz
-
törölt tag
Sziasztok!
Rendeltünk a meglévő felvevős box mellé egy másikat. Így most 2 van. Ha mindkettőn megy adás akkor nem tudok felvenni. Miért?
A másik, hogy a sima boxon a csatorna lista nem úgy jelenik meg mint a felvevősön, máshogy vannak elrendezve az adók. Ezt hogyan lehet vissza állítani? -
wdx
őstag
Holnap megy nekik a telefon.
Most kb 2 napig hibátlan volt. 1 box ment végig, néha vett fel 1-1 adást, de nem fedték egymást (tehát csak 1 stream ment). Este tévéztem 2 órát kb... aztán ez fogadott:
Vártam pár percet, hátha vesz levegőt, aztán rájön, hogy ja épp néztem volna a műsort.
Aztán kapcsolgattam: videó 1
Majd úgy döntöttem, nem leszünk barátok, és rákönyökölök a zújraindításra
videó 2
Ezután soká nem vártam, rájöttem, hogy itt bizony a csatát elvesztettem, de a remény hal meg utoljára...
Router restart telefonról, box addig pihent egy kicsit, majd voilá: videó 3.
Ez mostmár lassan mindennapos lesz.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Diablo IV
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest