Hirdetés
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz vviktorr16 #19068 üzenetére
Én csak az OMVt telepítettem. Amit írtam, hogy másnál is van ilyen hiba (nálam is) omv topikban olvastam.
Ami kimaradt, nekem is Eaton 5E 850i USB van az épített nas elé beüzemelve, mondjuk nekem lekapcsolta a nast múltkor az eaton. Nekem egy 350W-os Superflower tápom van. A lényeg, hogy csak fizikai gombal tudom lekapcsolni a nast, lehet nálad is valami az omvben kavar be, ezért nem tudja a szünetmentes lelőni a nast.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz vviktorr16 #19021 üzenetére
OMV?
Ha igen, akkor nálam is probléma pl, ha bejelentkezek a felületre és nyomok egy leállítás, hibernálást csak újra indul a gép, nem leáll. Azt olvastam ez másnál is jelentkező omv hiba, de nem tudják mi a gond... -
vviktorr16
tag
válasz vviktorr16 #19018 üzenetére
Időközben kipróbáltam jó pár dolgot, biosban minden ki van kapcsolva ami ébreszteni tudná a nast (de ez az UPS nem is tud ébreszteni), viszont ami hihetetlen számomra, hogy a nas-ra csak usb kábelen keresztül volt rákötve az UPS (az áramot sima konnektorból kapta) és ekkor sem tudtam leállítani a gépet. Win10-es gépen nem volt ilyen probléma. Nas-on debian 10 fut, - szerintem ezzel, és a nas-om kikapcsolt állapotában is működnek az usb portok - lesz a gond. Esetleg ennek az UPS-nek az usb kommunikációs része elég problémás lenne?
Valakinek erre ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest