Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stanley-B.

őstag

válasz jczettler #17331 üzenetére

semennyire nem probléma.
    UPS-ek piaca más mint egy mobiltelefoné. Cyberpower és APC is rengeteg ideig piacon tart modelleket. A tiszta szinusz miatt a CP1300EPFCLCD egy sokkal jobb UPS, hiába van régóta piacon.

a macOS-ről tudok neked nyilatkozni, mindenféle telepítés nélkül felismeri a rendszer a Cyberpowereket és a gyári Rendszerbeállításokban lesz neki fül ahol a lényeges dolgokat be tudod állítani:

Tehát az összes teendőd csak összekötni a Mac Minivel a mellékelt kábellel és kész is vagy.
    De azt vedd figyelembe, hogy ha a Mac Minire kötöd majd, akkor a Synology-t nem tudja lekapcsolni majd szabályosan.

Szerintem nem kapnak itthon, de más lehet jobban tudja ezt nálam. Szerintem a kiskerek küldik külföldre őket. Az enyémet legalábbis külföldre küldték.
    Van szerviztapasztalatom. egy CP1500 kapcsán amiről itt írtam: [link1] [link2] [link3] [link4] [link5] [link6]
    Hozzá kell tennem hogy van 2 CP900-am is és évek óta semmi bajuk, meg másoknak sem láttam a fórumon eddig hogy túl sok baja lett volna ezekkel a tiszta szinuszos otthoni Cyberpowerekkel amúgy, a CP1500 is jó azóta is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák