- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
tlac
nagyúr
kell valakinek Asus WL500g Premium routerhez tartozó kondihibás tápegység?
ingyen adom, elvileg könnyen javíthatóeladó cuccok:
Új dobozos félmagas Intel LGA775 gyári hűtő eladó - 1000Ft
Hauppauge WinTV 38104 Rev B408 TV-tuner olcsón eladó - 1000Ft -
válasz
Rhino666 #31480 üzenetére
hát suzuki helyett szerintem inkább fabia... töréstesztet próbáltam
40-50-nel álló autóba a motorház tető nem sérült az alváznak merevítéseknek semmi baja és még a hűtő is kibírta
...
amúgy a peugeot 307-es is nagyon korrekt kis gép. A fabianak 1 baja van az elektromos ablakemelő tehát ha fabia akkor ne legyen elektromos ablak. 7 év alatt szervizeken túl másra nem költöttem csak elektromos ablakra
... Legutóbbi kötelező szerviz megállt 30-ba és fékbetét / féktárcsa / szűrő / olaj csere volt...
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Rhino666 #31468 üzenetére
Hát elég sok autót kapni 1 millió alatt
és nem 10 év körülieket hanem 7 év körülieket is már... Pl az én fabiam cirka 800e körül érhet ... 100e km még tuti bele fér... 90-nél 4,5 fogyasztás klímával sok város / autópálya (140-nel) 5,5 tankolás szerint. Amúgy a helyedben én is inkább valamit néznék 300 körül még ha kicsivel többet is fogyaszt ...
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #31477 üzenetére
Mondom, vedd meg a Punto-mat, el lehet abban frankón férni, nagyobb belül mint egy Mondeo. Most frissen felújított motor, frissen cserélve trafók, gyertyák, kábelek, 3000km-rel ezelőtt felújított komplett hátsó fék, új első betét, új hátsó telók, fasza gumik, számlásan, egy éve töltött klíma, benne az LPG egy 44 liter nettós tartállyal, (tehát ha van kedved, kiugrasz a határ utáni első útra, és 210-ért teletolod, 9200Ft-ból elmész 630km-t) és most fog friss műszakit kapni, meg még egy kavics miatt új szélvédőt is. MP3-as magnó, első hertz komponens szett, hátsó oválok, gyári könyöklő, immos, elektromos cuccok, stb stb
Na erre nem kell költeni egy fillért sem..És hidd el, ha szigorú vagyok, talán ennyi hely van a Volvoban is, több biztos nincs..
-
válasz
bitpork #31475 üzenetére
7000Ft/250km! De ez csak az üzemagyagot számolva.
Havi szinten lenne rá 5-10k pluszban, ha bejön valami, de havi vezérműszíj csere azért nem fér bele a keretbe...
(#31474) Rick4: Puntoba nem férek be és vezethetetlen is számomra, de annyira, hogy majdnem baleseteztem is egyel. Bár azt végképp nem értem te hogy férsz bele ha még én sem...
-
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #31473 üzenetére
Ebből kindulva igen, bár én kilóra tankolok, és földgázzal járok. Ennél olcsóbb ma magyarországon nincs, csak ha estéként máséból szívod ki.
Ha mindenképp a Volvo kell, akkor inkább vedd meg ezt: [link], és max költs rá 200-at, még mindig megáll 5 kilóból, a maradék 5 kilóból meg adj nekem 200-at.
...
Egyébként eladó lesz most már tényleg az LPG-s punto-m, az a városban megeszik 8 liter gázt, 8X 245= 1960Ft, azzal a 250km az még csak 4900Ft...
-
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #31470 üzenetére
7000 Ft? Pestre felmegyek, ott szaladgálok, visszafelé 400km-nél áll a számláló, és akkor se tankolok 7 ezresért.
Egyébként városba felesleges biztonságról beszélni, kicsi a sebesség, nem jön elő annyira két autó között a különbség. De tény, városba tökéletes egy suzuki 300-ért..
-
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #31468 üzenetére
A nagyon alacsony fogyasztás az nálad literben mérendő, vagy 100km-re eső forintban számolod?
Először is a felébe kerül, másodszor jóval kevesebbért mész vele 100km-t: [link]. Ez még mindig jóval kevesebb, holott kényelmesebb, és még mindig kevesebből mész vele: [link]
Azt nem mondom, hogy vegyél Multiplát, mert az még ezeknél is kényelmesebb, és ezeknél is kevesebbet eszik, mert lehet téged a külső is érdekel, de én a jelenlegi mellé lehet veszek még egyet, nekem úgy bejött... -
Mert megbízható, biztonságos és fullextrás. Tudom hol gyártották, de attól még nagyobb és jobb egy 206-nál.
Mutass jobb kocsikat dögivel 1M alatt, mert már hetek óta keresek és megnéztem több ezret, de jobbat nem találtam, főleg nem olyat ami a környéken van...
Elvárások:
- 10 év körüli
- nagyon alacsony fogyasztás (~dízel)
- 5 személyes
- biztonságos
- alacsony KGFB és telj.adó
- jó állapotú, keveset futott
- lehetőleg alacsony fenntartás...tudom, Suzuki-t kellene vennem, már Attix is megmondta.
-
ShadowX
őstag
-
CSorBA
őstag
válasz
Rhino666 #31462 üzenetére
Autogarden:
- Kipróbálni ki lehetett, az olajos utak egyikén, egyenesben
- Egy kulccsal kaptam az autót, mikor kértem, hogy írjuk rá az adásvételire, megkérdezték: "Minek?". Nagy nehezen, de ráírták tollal, bár ennyi erővel én is írhattam volna.
- Bealkudtam az árba egy vonóhorgot, mondtam legyen szépen bekötve meg minden. Persze oké. Bekötötték először egy műszerfalból kilógó pöcökre a visszajelzőt. Ami akkor is villogott, ha nem volt rajta futóKérdem, így mi értelme? Nem tudják. A szerelő 3szor járt nálam utána, végül be lett kötve a műszerfalra (mert még jelecske is volt neki külön). Elvileg akkor műszakiztatták le. Persze én kételkedem abban, mikor egy kereskedés műszakiztat. Szerintem nem is látják az autót a vizsgán
- Az autón fékeket cseréltettem, akkor átnézte a szerelőm, azt mondta elég rendben van a kocsi. Ez utóbbit én szerencsének tudom be. Még szélvédőt szeretnék cseréltetni, mert több karc van raja, mint egy 10 éves cédén. -
-
-
-
Akinek esetleg konkrét IRL tapasztalata van az alábbiakkal kapcsolatban, megoszthatná!
- Auto Garden autókereskedés
- Veszprémi autószalon- Peugeot 206 1.4 HDi facelift előtti (-2003)
- Volvo S40 1.9 D facelift utáni (2001-) -
pintyesz
senior tag
Szerintetek egy Intel G850 kitol magából annyi videó teljesítményt,mint egy 8600GT vga?
-
pmheros
őstag
válasz
SirRasor #31453 üzenetére
Napokban elmentem barátommal úszni a SZUÉba , odaérvén derült csak ki hogy vízilabda mérkőzés miatt nem fogunk tudni úszni. Megoldottuk: sörözés lett az edzés program. Volt már bennem mikor megláttam egy szép nagy darab szuszogós biciklis embert, sisakján egy nagy kamerával. Majdnem sikerült megkérdeznem tőle, hogy ő is a Google -nak rögzít-e
-
SirRasor
addikt
válasz
pmheros #31452 üzenetére
Ha valaki nagyon unatkozna, Puppy linuxban kéne kis help.
EDIT: láttam a guglis kocsit; pont mellettünk rongyolt el a rókusi körútnál a nagytesco mellett
Igaz le volt takarva az eső miatt a kamerája
-
pmheros
őstag
Eladó sorba kerülhet
Kenwood KRF-V4550D 5.1 -es erősítőm
Adatok:
- Surround kimeneti teljesítmény: 5 x 80 wattos
- Dolby Digital funkció
- Dolby Pro Logic, Dolby 3 sztereó
- Digitális-In: 1 x optikai
- Mélynyomó kimenet Pre
- 6-csatornás bemenet DVD-Audio
Bemenetek: Tape / MD, monitor, CD / DVD, Phono
Video 1 VIDEO2 (= monitor), 6-csatornás bemenet
- "Source Direct" kapcsoló, dimmer funkció
- Energia-megtakarítás különböző "stand-by transzformátor (0,77 W)
- "Stand By" - és a "Main Power" kapcsoló
- 2 kapcsolt hálózati kimeneti csatlakozó
- Vezérlés Control Protocol SL16Manual -ja
Google kép elölről
Google kép hátulról
Az érdeklődőknek hamarosan saját képet is tudok adniFontos: javított ! A 3 lábú infravevőjének egyik lába kontakt hibás lett, egy apró újra forrasztás oldotta meg. A javítás óta hibátlan. Helyben meghallgatható, tesztelhető 100W -os hangfalakkal (Philips FB975).
Erősítő, és távkapcs képezi az eladás tárgyát.
Irányár ár: 19 ezer. Hogy nem mondhassátok: Sört, csokit (csakis számlával együtt) 29 ezer Ft értékben, de beszámolok.Privátot légy szíves, azt hamarabb észreveszem.
-
tajcsi
őstag
Coollaboratory Liquid Ultra pasztát hol lehet szegeden venni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Windows 11
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest