Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
"A július végén zárult pénzügyi évben 61 milliárd volt a teljes forgalmuk, aminek közel 30%-a lenne az említett összeg. "
És tényleg, azt hittem már jobban elszaladt a biznisz... nem semmi, hát akkor jó nagy az a bizonyos tőzsdelufi. Viszont gondolom hitelt biztos kapnának most jó konstrukciókkal.#28 Green69
Nem rosszból, de kíváncsi lennék arra a közel tökéletes gép konkrét típusára. Sajnos az első laptopos ryzeneknél amúgy tényleg ez volt a helyzet, de az 6xxx sorozat óta ez szerintem jobbra fordult. Mondjuk ez nem az AMD sara, hanem az egyre rosszabb minőséget prezentáló gyártóké.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
Csak hogy nem csak az asztali szériáról van szó, hanem mobil, gpu.
Olvasd el a fenti cikket amit linkeltem.
Ezért kellett nagyítóval keresni a laptopokat is, mert alig toltak ki belőlük a piacra. Az APU-król nem beszélve, kis mennyiség, csúszások.Ezek miatt elhajtanak kb az OEM-ek, mert nekik minden évben/kétévben fix nagy mennyiség kell az aktuális OEM gépbe, kegyen az desktop, mobil.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- PlayStation 5
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 3600
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest