Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdarty
tag
Van valakinek alternatívája a google sheets leváltására? Reakcióidővel nem vagyok megelégedve.
(Syno saját megoldása kb. jegyzettömb Sheets-hez képest) -
wdarty
tag
2db Ironwolf 4TB Raid1 mellé van értelme berakni egy "régi" WD PC SN520 NVMe SSD-t Cache-nek? (256GB M.2 2280-S3-N-M)
-
wdarty
tag
Sziasztok!
Megoldást keresek egy olyan gondra, hogy kb. 20-an vagyunk irodában, jelenleg is van egy fájl szerver. gMail-t használjuk levelezésre és kezdenek ezek megtelni.
Van olyan megoldás Syno-nál, hogy könnyen hozzáférhetően archíválhatóak rá a levelek és gMailből törölhetőek? -
wdarty
tag
válasz Bence_ #81008 üzenetére
Kb. 1 éve fotózok, RAW családi képeket tárolnék, de jó lenne ha más is a családból tölthetné azonnal fel a fotókat egy NAS-ra, hogy ne vesszenek el.
Sok "régi" filmet tárolnék még rajta HD-ban. Pl. Bud Spencer& Terence Hill filmek.
X-akták.... stb. Jó lenne a könnyű, biztonságos elérhetőség is.
Jelenleg egy Zidoo x9s látja el a feladatot, kisebb godokkal. Csak én férek hozzá, transmission nem megy rajta, nincs raid, kintről nem érem el. -
wdarty
tag
Ha egy Syno tönkremegy, akkor pc-re rakva a hdd-t hozzáférek az adatokhoz?
Raid 1 esetén is? Mi van ha valami "kódolt" vagy jelszóval védett?
Nincs syno-m csak vásárolnék egyet (920+) és bizonytalan vagyok, hogy megéri-e...stb. -
wdarty
tag
Gondolkodom egy NAS vásárlásán.
Külföldi oldalakon most olyat olvastam, hogy az új frissítésnél a rendszer jelzi bizonyos hdd-knél, hogy "Uncompatible". Azt viszont nem írják egyértelműen, hogy ezek után használható-e rendesen.
Találkoztatok ilyennel? -
wdarty
tag
Mik a tapasztalatok Seagate Exos (pl. X16 16TB) HDD-kel? Elég nagy az árkülönbség a többi társához képest.
Szerk.: Közbe átnéztem a megfelelő helyre.[ Szerkesztve ]
-
wdarty
tag
Köszi!
És ott teljesértékű, nincs megkőtés, kb. mintha natívan futna rajta? Vagy valamivel számolnom kell esetleg?
(Nem értek a docklerhez sem, jelenleg egy debian linux szerveren van samba és firebird, de ha gond van akkor mindig szenvedek vele, hogy valahogy működésre bírjam, vagy segítséget hívok , ezért akarok valami plug&play dolgot) -
wdarty
tag
Melyik Synology-ra lehet FireBird(2.5) adatbázis kezelőt telepíteni?
(DS920+ ?) -
wdarty
tag
válasz Magnat #75701 üzenetére
Talán inkább újban, de használtat is megnézek, hátha.
Családi dolgok miatt raid-ben lenne, 8TB lenne az alap amire szükségem lenne szerintem.( 2 új 8TB, vagy 2 új 4TB a mostani 4tb mellé , így már 4 fiók kell)
Jó lenne valahogy megtartani a mostani 4TB-t... olyat lehet, hogy 2*8tb raid+4tb?
Hogy lenne olcsóbb vagy logikusabb a dolog HDD téren?
Mivel többen használnánk így a türelem hamar elfogyna -
wdarty
tag
Kis segítség kérnék...
Egy ideje nézegetem a DS920+ nas-t, de lehet, hogy nekem kicsit sok( nem a tudása , az ára az igényeimhez)
- filmeket tárolnék HD-ban, zenéket FLAC-ban, jelenleg egy 4TB-os HDD-val szenvedek, törölgetek, stb.
- filmeket jó lenne, ha a család elérhetné okos tévéken, telefonokon
- családi fotók 3-8 hdd-n, usb-n van össze-vissza, ezeket is rendszerezném a NAS-ra.(jelenleg egy dokkolóba rakosgatom, ha kell valami)
- teljes telefon mentést szeretnék csinálni, pl. ha gyári visszaállítást kell csinálnom a családba bárkinek(nem tudom lehet-e ilyet)
- lehet a google docs-ot kíváltanám vele, bár teljesen elégedett vagyok vele
Pont jó lenne nekem a DS920+ vagy túl sok és elég más, olcsóbb típus is?
Milyen HDD-t ajánlanátok hozzá? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest