- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
zharkanyi #12476 üzenetére
1. Passz. Cloud Station-t próbáltam Androidon. Gyenge telefont szépen belassította az adatszinkronizáció + nem is tudta rendesen elvégezni a szinkronizációt. Inkább azt javasolnám, hogy mentsd le gépre néha az adatokat róla vagy csakis a Synology-n tárolj adatokat és a mobil alkalmazásokkal érd el.
2. Én létrehoztam egy automatikus mentés/backup feladatot, ami az USB-n lógó külső vinyóra ment naponta. A rack, amiben van a 2TB-os vinyó sajnos nem kapcsol ki/be automatikusan, így sajnos kézzel végzem ezt el. 2,5-es vinyók esetében és néhány jobb 3,5-es rack esetében az elektronika képes magától is lekapcsolni, vagy parkolóra tenni a vinyót. Ezt ki tudod próbálni, hogy az eszközeid tudják-e. Ha mondjuk csak hetente kell a mentés, akkor kézzel is indítható a feladat, amit korábban beállítottál és nem kell minden alkalommal bejelölgetni, hogy mit mentsen. A feladatban beállítható, hogy hány változatot tároljon. Ez lehet akár 1 is, azaz mindig csak a legfrissebb verzió lesz meg mindenből. Első alkalommal tarhat sokáig a mentés, amíg tényleg átmásolja az adatokat. Utána már csak a változásokat követi.
(#12477) allein:
Szerintem még mindig jogosultsági probléma. Keresd meg a Felhasználók között azt a usert, amivel be akarsz lépni. Katt --> Szerkeszt --> Alkalmazásengedélyek (az egyik lapfül lesz az). DSM 5.1-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest