-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Gondolom sokan nem követitek főleg ennek a változásait és ha már nem béta lesz is valószínűleg egy darabig be kell majd kapcsolni ahhoz, hogy működjön.
7.1.1 és az utáni DSM -ekre kijött (Még 22 Dec. elején) egy BÉTA SMB service ami már hivatalosan is támogatja a smb multichannel-t az általuk támogatott modelleken.
SMB Multichannel available for testing!
A fenti linken lévő képen ugye értelemszerűen a network részen a switchnek min 2,5 Gbit/s -et tudnia kell, hogy az a sebesség meglegyen (Ez vicc de egy éve olcsóbb volt mint most én olyan 30-40k közt valahol vettem itthonra egy 5 portosat, most olyan Qnap-ot nem is találtam csak jobbat 2x annyiért)
Viszont ez úgy is működik, hogy a PC oldalról is 2 kábel megy a hálózatba így ha azon egy ezt támogató oprendszer fut. Tehát ha van 2 gigabites csatolóval egy Synology NAS -otok meg szintén 2 gigabites csatolóval egy aktuális Win10/11 -es gép és ezek egy gigabites switchbe (nem igényel spec pld. menedzselhető eszközt) össze vannak kötve és minden rendesen működik akkor a samba fájlműveleteknél amik a hálózatot használják a sebesség majdnem 2* gyorsabb lesz (Nem számoljatok fix 2* sebességgel feltétlen de bőven az 1 felett lesz a sebesség).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- Gigabyte AORUS RTX 3080 MASTER 10G
- LG Ultragear 34GN850P-B Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync -Freesync/HDR
- BIOSTAR N68S3B AMD AM3 alaplap, + Phenom II X4 945 CPU, 16 GB DDR3 RAM
- Bontatlan ASUS TUF A16 felsőkategóriás gaming laptop jóval bolti ár alatt!!!
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest