- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vektornfl
tag
Egy hónapos próbálkozásom után sem ért még véget a kálváriám
(Előre is elnézést kérek a hosszú posztért)
Nagyon röviden az előzmények: Volt egy ds218+om, amin DSM6 alatt csomagokként futtattam a /plex/jackett/sonarr/radarr programokat. Minden álomszerűen működött. 1 hónapja váltottam ds920+ra és az új konfigurációra, már a DSM7et raktam fel, amivel viszont a sonarr és társai csomagként nem akartak működni (valószínűleg a mono hibák miatt). Utána olvasás és rengeteg próbálkozás után telepítettem a dockert és az alá feltettem a jackett/sonarr/radarr/transmission alkalmazásokat, mellettük csomagként maradt plex. Úgy tűnik minden tök jól működne, de arra sehogy nem találok megoldást, hogy miután transmission letöltötte a filmet/sorozatot a docker/transmission/downloads/complete mappába utána a letöltött tartalom átkerüljön a célhelyre (pl. 2es kötet video2/sorozat2 mappába).4 hdd van a nasban mindegyik külön-külön kötetként szerepel basicre formázva raid nélkül. Mindegyik köteten video megosztott mappával és film, sorozat, stb. almappával. A követhetőség miatt sorszámozva (tehát például a 3as kötetnél így néz ki: video3/sorozat3, stb.). Ezért is lenne fontos, hogy külön-külön az előre beállított mappákba helyezze át a letöltéseket.
Arra tippelnék, hogy a kötetek elérése van rosszul megadva, mert dockerben (hiába olvastam rengeteget utána) továbbra is teljes homályon vagyok, mi a mappa struktúra.
dockerben sonarr kötet beállítás
Olvastam olyat is, hogy a hardlinkeket kell engedélyezni sonarrban/dockerben, de ilyen lehetőséget sehol nem találok.
Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni a beállításokban, mert teljesen elvesztem és kezdek reményvesztett lenni
Zárójelben jegyezném meg, hogy úgy tűnik a fentiek mellett a download station nem tud letöltő kliensként működni, de transmission úgy látszik rendben megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest