Hirdetés
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem mond le Kínáról az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- AliExpress tapasztalatok
- Python programozás
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Most nyüszögök a tegnap megjött DS118-al.....,hát van mit állítgatni rajta. Ezek a portátirányítások kicsinálnak, no nem technikailag, mert azt meg tudom csinálni a routerben (asus rt-ac-56u), de végül is lett a valaggal belőle, mert meglestem a syno oldalán a portokat, amiket használ e szerkezet, ill, amit én használni akarnék. Majd megpróbálom a korábban leírt helyi portátírásokat is. Egyáltalán nektek mennyi port van átirányítva ahoz, hogy a letöltések, és a távoli elérések menjenek? Jelen pillanatban egy dolog azért eszembe jut, nevezetesen az, hogy a jó édes ....anyukáját annak az elmeroggyantnak, aki a syno oldalán megszüntette a magyar nyelvű súgót! Mert ugye bármilyen leírást is kotor elő az ember 70 akárhány oldalas letölthető pdf-et pl....minden lényeges résznél az van ott, hogy keresd fel a súgót.....ami ugye nekem, akár szuahéli nyelven is lehetne. Mindegy no, majd elkínlódok vele valahogy, de esetleg van valahol egy nagyon részletes beállítási iromány? Biztosan jövök majd, a hülébnél-hüléb kérdésekkel, eddig is itt kerestem rá az engem is érdeklő megoldandó problemákra....jó ez a kereső, csak a szemem folyik már ki mint a csigának.
Igazából, csak torrentre+filmek streemelésére használom/nám majd a kütyüt, a legfurfangosabb amit csinálnék, az a telóról elérve a nas-t, mondjuk irányítanám a torrenteket(le+fel töltéseket kezelném). Megpróbálok saját kútfőből meglenni, de ismerve az agyam kapacitását, ez valszeg nem megy majd mindig.
Köszönöm, ez eddigi ellesett segítő hozzászólásokat, és remélem a saját feltett kérdéseimre is jön majd segítő emberke"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Star Citizen
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- További aktív témák...
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest