Új hozzászólás Aktív témák
-
M3.Power
kezdő
Ma reggel be tudtam húzni az L csomagra az 1900-as ajánlatot.
-
M3.Power
kezdő
Természetesen nem most mutat 20-40Mbps-et (kösz, hogy hülyének nézel) hanem akkor, ott mértem, hálózat minden szempontból tökéletes volt, CSAK a sweet.tv szaggatott, csak WiFi-n. érdekes, hogy tegnap, itthon, (4 emeletes panel) egy valóban tökre telített 2,4-es sávon tökéletesen működött. de mondjuk amikor utazás alatt átváltottam a telefonról osztott mobilnetre ott is 2,4-es sávot használtam, és mégis jó volt. csak a szállás ingyenes WiFi-jén volt rossz, érdekes módon két különböző helyen.
@zelikocc "A sweet tv viszont élő adatfolyam, amit nem igazán tud előre pufferelni."
Na ekkora hülyeséget sem hallottam még. Minden streaming késésben játszik le bármilyen élő adatfolyamot, mert előre pufferel. -
M3.Power
kezdő
Üdv!
Nyárra vettem egy L csomagot, amit utazás során (Horvátországban és a Balatonon) használtunk. Érdekes volt, hogy bár volt megfelelő sávszélesség még a FullHD felbontáshoz is, még HD-ban is egyfolytában karikázott, pufferelt. 10-15mp lejátszás majd ugyanennyi karika, lényegében nézhetetlen. Le kellett venni a minőséget 360-ra, hogy folyamatos legyen a lejátszás. Ez horvátban az apartman WiFi-jén (csak mi használtuk, se más lakó, se a tulaj nem volt ott) és saját telefon mobilnetjét megosztva is így ment.
Ugyanez volt a jelenség a Balatonon is, WiFi használat esetén. Viszont ha itthon átváltottunk a megosztott mobilnetre, akkor simán vitte a FullHD-t is.
Ez mi a szartól lehet?
Mivel már nincs szükségem a szolgáltatásra szombaton megpróbáltam lemondani. Erre feldobott egy "egyedi" ajánlatot, miszerint a továbbiakban havi 3.100Ft-ért kaphatom az L csomagot, ameddig csak szeretném. Én hülye persze elfogadtam, mivel ez mégiscsak majdnem 40%-os kedvezmény, és még a KÜF előre egybenfizetős ajánlatánál is kedvezőbb. Majd ezt nézem a Vodka és a Trékom hulladék online szolgáltatása helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest