Új hozzászólás Aktív témák
-
M3.Power
kezdő
Ma reggel be tudtam húzni az L csomagra az 1900-as ajánlatot.
-
M3.Power
kezdő
Természetesen nem most mutat 20-40Mbps-et (kösz, hogy hülyének nézel) hanem akkor, ott mértem, hálózat minden szempontból tökéletes volt, CSAK a sweet.tv szaggatott, csak WiFi-n. érdekes, hogy tegnap, itthon, (4 emeletes panel) egy valóban tökre telített 2,4-es sávon tökéletesen működött. de mondjuk amikor utazás alatt átváltottam a telefonról osztott mobilnetre ott is 2,4-es sávot használtam, és mégis jó volt. csak a szállás ingyenes WiFi-jén volt rossz, érdekes módon két különböző helyen.
@zelikocc "A sweet tv viszont élő adatfolyam, amit nem igazán tud előre pufferelni."
Na ekkora hülyeséget sem hallottam még. Minden streaming késésben játszik le bármilyen élő adatfolyamot, mert előre pufferel. -
M3.Power
kezdő
Üdv!
Nyárra vettem egy L csomagot, amit utazás során (Horvátországban és a Balatonon) használtunk. Érdekes volt, hogy bár volt megfelelő sávszélesség még a FullHD felbontáshoz is, még HD-ban is egyfolytában karikázott, pufferelt. 10-15mp lejátszás majd ugyanennyi karika, lényegében nézhetetlen. Le kellett venni a minőséget 360-ra, hogy folyamatos legyen a lejátszás. Ez horvátban az apartman WiFi-jén (csak mi használtuk, se más lakó, se a tulaj nem volt ott) és saját telefon mobilnetjét megosztva is így ment.
Ugyanez volt a jelenség a Balatonon is, WiFi használat esetén. Viszont ha itthon átváltottunk a megosztott mobilnetre, akkor simán vitte a FullHD-t is.
Ez mi a szartól lehet?
Mivel már nincs szükségem a szolgáltatásra szombaton megpróbáltam lemondani. Erre feldobott egy "egyedi" ajánlatot, miszerint a továbbiakban havi 3.100Ft-ért kaphatom az L csomagot, ameddig csak szeretném. Én hülye persze elfogadtam, mivel ez mégiscsak majdnem 40%-os kedvezmény, és még a KÜF előre egybenfizetős ajánlatánál is kedvezőbb. Majd ezt nézem a Vodka és a Trékom hulladék online szolgáltatása helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest