- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- Synology routerek
- Adobe Lightroom topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Kimeno jelet csak savszel novelessel lehet javitani. 8-10 Mbit (VBR) HD adas mar tobb mint jó lenne (ez mar kozel 1080p "kaloz" h264 mkv szint) Ez jelen esetben kb 3x os savszel novelest kovetelne meg a sweet-tol...
Ezt vagy ugy erik el, ha megszuntetik az ingyenes elerest es mellette arat is emelnek. (Ilyes savszelhez olyan 5-6e forint lenne az idealis havidij) De ha ezt meglepnek, elparologna az elonyuk a tobbi szolgaltatohoz kepest....
-
Sword
őstag
válasz
szabonagyur #296 üzenetére
tök mindegy, ha a kimenő jel vacak...
-
vampire17
addikt
sztm sweet muholdrol tolja... En legalabbis ugy csinalnam. Olcsobb sztm, mint bejovo savszelt is berelni...
Ilyesmivel szoktak:
http://www.ipmacro.com/products/Head_End_Product/216.shtml
DVB-S a bejovo, amit tovabb stream-elnek.
-
Sword
őstag
válasz
vampire17 #294 üzenetére
Jajaj, csak tisztességes net és vas van mögötte. De jah, önállóan nem működnek...
Telekom minősége x nagyságrenddel jobb, mint a Sweet, hiába Unicast.
De egyetértek... Yettel TV az egyetlen maradék remény vagy az, hogy a Sweet átmegy egy rendes iptv szolgáltatóhoz (Yetteles fórumon írták, hogy hol tolják a "nagyok"). -
vampire17
addikt
Az teljesen mas. A Telekom appos verzioja ugyanugy Unicastos, mint a sweet. Minosegben gyengebb mint a STB-s Multicast. de ezek igazabol nem alternativai a sweet-nek, vagy akar a kabelnek....
Mire mesz veluk, meg ha jobb is a minoseguk, ha a Té és a Voda is tiltja a TV-s telepítést?
Ok, bongeszobol megy, de TV-re hogyan juttatod el? Castot nem engedelyezik, okostv app nincs... Persze lehet HDMI-vel osszekotni, meg ilyenek, de az minden csak nem kenyelmes...
Amugy Yettel TV-t tenyleg megneznem a sajat szememmel... Abban van kb az utolso remeny a normalis minosegre
-
Sword
őstag
válasz
vampire17 #292 üzenetére
Telekom / Vodafone megy browserből, appról is, már ahova van appjuk. Érdemes ezek minőségét a Yettel-lel összehasonlítani, nem a kábeles - settopbox-os verziót.
Yettel netről néztem du. a Telekom TV Go-t, Vodafone TV-t, nem csak saját hálózatról mennek.
Yettel TV: Yettel fórumban vki írta, hogy patika a minősége nagytv-n vmelyik filmcsatornának,, mintha bluray-t nézne.... Kicsit kétlem, de bíztató a lelkesedés
-
vampire17
addikt
válasz
DrKapocs #289 üzenetére
A sorrend:
Telekom/Vodafone - multicast iptv, legjobb minőség, csak saját STB-vel , saját hálózatról megy.
Yettel tv - Unicast, közepes minőség, Android tvrol megy, de kell hozzá valamilyen yettel mobil előfizetés. (Én magam még nem teszteltem, van amiben amúgy elmarad a sweet tol, sok adás Csak 720p , de a bitráta jobb)
Sweet/Direct one - leggyengébb minőség, viszont full Unicast, megy mindenhonnan, van sok okostv re applikáció.
-
Sword
őstag
válasz
DrKapocs #289 üzenetére
Azonos minőséget nem kapsz.
Eddigi tapasztalatom, hogy a nagy szolgáltatók online szolgáltatásai kiválthatják a kábeles előfizetést, de olyan meg nemigen van külön, csak a kábeles előfizetés mellé adják.
Úgy néz ki hogy a Yettel Tv-je fut egyedül tisztességes "vason", rendes sávszél mellett, jó minőségben, de náluk sem lehet standalone TV előfizetést venni, kell hozzá egy lakossági hang alapú számlás előfizetés. -
DrKapocs
őstag
Szóval, olvasva az összes kommentet, ha jól értem, akkor nem igazán érdemes lemondani egy kábeltv előfizetést és váltani a Sweet-re?
5290 Ft a kábel tv előfizetésünk és gondolkoztam a váltáson. (Bár szerintem mindkettő pazarolás, szinte Netflixen és letöltött filmeken kívül mást nem is nézünk. Nekem fel sem tűnne, ha nem lenne kábeltv előfizunk.) Inkább az tartott vissza, hogy tv boxot is venni kellene, mert laptopot nem használnék erre.
-
vampire17
addikt
válasz
norrberth #285 üzenetére
A gond azóta van amúgy , mióta van epg az ilyen szolgáltatásoknál. Ugye az epg-n, logikusan, egymas alatt vannak növekvő sorrendben, számozva a csatornák. Amikor lepkedsz, ha nem is látszik, lényegében ezen a listán lepkedsz. Tehát ha felfelé nyomod a gombot, az egyel nagyobb sorszámra ugrasz, viszont ez ugye a listán az egyel lentebb lévő csatorna...
-
norrberth
addikt
Még mindig fordítva működik a csatorna léptetés.
-
urgoz
aktív tag
Ezt ismeri valaki? A csatornalista alapján gyanús, hogy a sweet tv-t értékesítik.
[link] -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
norrberth #270 üzenetére
Igen. Giroszkóp, meg mikrofon (is) van benne, ez utóbbi a hangos kereséshez. Gyárilag ezt adták hozzá. A régi LG 42LM660S tévémhez külön volt (akkor akciósan ajándékba) a légegér a hagyományos mellé, de azon alig voltak gombok. Sajnos az LM660S-re nincs sweet-tv applikáció, mert kicsit öreg, 2012-es modell. Pedig lenne rá igény.
-
htc07
addikt
válasz
kis.zsolt #269 üzenetére
ez a fel-le lépkedés szürkezóna, mindenki máshogy implementálja, mióta van EPG. Mert az epg-ben ugye számsorrendben vannak a csatornák lefelé növekvő sorban, tehát a lefele nyíllal lépsz az egyel nagyobb számú csatornára. Szemben a régi, "felfele a következő csatorna" megoldással.
Szerintem is az a legkényelmesebb, ha a ch+ meg a lefelenyíl hozza a következő csatornát, de én hamar megszokom az ilyeneket, úgyhogy annyira nem érdekel.
lg tv-n is a ch+ lefele léptet egyébként.
-
norrberth
addikt
válasz
szaboi6512 #262 üzenetére
Jó drága
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
#72010496 #265 üzenetére
Vágom, persze, értem mit írsz. Csak annyit akartam reflektálni, hogy szerencsére ez az LG appnál rendben van. De úgy látom másoknál, más rendszerekben is baj, úgyhogy foglalkozni kell vele.
A fordított lapozás pedig szvsz. elég zavaró nekem. Volt réges-régen egy médialejátszóm, ahol a Back gombbal nem a lejátszott filmből léptél vissza a gyökérkönyvtárba, hanem egy mappával feljebb léptetett. Kis híján az őrületbe kergetett, de aztán az utolsó FW frissítéssel ezt orvosolták. De ez egy 20 éves történet...
-
törölt tag
válasz
kis.zsolt #264 üzenetére
Az odáig rendben van, nálam is így működik az LG okostévén, hogy mindkettővel tudok csatornát váltani. A fel-le léptetés működik fordítva a TV-n és a Fire TV Stick-emen is. Tehát nem úgy, mint a sima kábel TV-n: a felfele nyíl léptet előre a csatornák között, hanem itt a felfele nyíl vissza léptet és a lefele előre. Használok egy másik alkalmazást is: Tivify. Spanyol csatornákat lehet nézni VPN-nel, ott rendesen működik az előre gomb.
De ez nem akkora egetverő probléma, sorrendet fordítva állítottam össze és teljesen jó, úgyis körbe megy a léptetés. -
norrberth
addikt
válasz
vampire17 #152 üzenetére
Előfizettem én is 30 napra.
Sony Androidos tv-n a csatorna fel le léptetés fordítva működik.
Írjak a supportnak?Egy kérdésem lenne
Nekem is T com optika van, de IP tv nincs.
Csak telefon és net.
Azt szeretném kérdezni.
Lenne nekem egy Asus router RT-AC57U v2 ezt akarom használni.T com os Ont Sagemcom F@st 5655v2
Ezen meg wifi ki.Érdemes a szolgáltatói boxon bekapcsolni a pppoe passthrough?
És az Asus Routerembe beállítani szintén.
Aztán beírni a bejelentkezési adataimat.Mert mondták, dupla Nat lesz, meg IP ütközés.
Most nem nyúltam még semmihez.De teszteltem külön külön a szolgáltatói wifit, meg a saját routeromat is.
Semmi különbség nincs.
Speedtest szerint se, és én se érzem lassabb lenne az Asus böngészés közben.
Hogy ellenőrizhető ha a dupla natom van?Érdemes a pppoe passthrough foglalkoznom?
-
Akelaus
senior tag
válasz
vampire17 #251 üzenetére
Igen, egyre jobb a helyzet a bufferelés/kimaradás ugyében. Szombat óta nem keveset néztem, inkább esténként úgy 7 óra után kb. 11-ig. Tegnap este volt azóta az első, hogy a Banki meló közben párszor bufferelt, amúgy a kölcsönzött két filmet is szépen vitte, illetve a tv adások alatt sem volt hiba. 👌
Gondolkoztam rajta, hogy ha lejár a 15 nap akkor megtartom még egy hónapra tesztelgetni.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
#72010496 #247 üzenetére
vampire17 és vpeti22: én is jeleztem még a legelején (akkor még kis zsolt név alatt, de azóta átírtam az ID-ra a felhasználónevem a WhatsAppon), és akkor még nem reagáltak.
Nem mindig olvasok el minden bejegyzést, de azért köszönöm, hogy jeleztétek ti is, mert így legalább egy picit erősebbnek látják az igényt.
Mint annak idején írtam: nem vagyok nekro-izé, de Judy birónőt nagyon bíromJa, apropó: egyébként nagyon szépen alakul. Szerintem nagyon pöpec kis szolgáltatás kezd gömbölyödni belőle.
-
vampire17
addikt
válasz
#72010496 #250 üzenetére
Ha egy nagyon picit varialnak a bitrataval meg (szo szerint, attehetnek CBR-rol VBR-re
, meg egy picit emelhetnenek rajta...), meg fixaljak azt a ritka bufferelos/adaskimarados gondot (bar amugy egyre jobb a helyzet!) akkor kb number one szolgaltato lesz. Meg egy kiegeszito csomagot elviselnek HBO(max) csomaggal, olyan 1600-1700 Ft ert es akkor tenyleg best
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest